forum

Rozrywka i uczucia

Lachonarium

1. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:01:01

Proszę o wypowiedzi w temacie lachonów    

2. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:08:01

buahahah    
    Haos szalejesz    

3. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:08:43

a co chcesz o nich wiedzieć???        

4. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:11:31

Pisać wszysto bo mam już ich dość.
    Za dużo sobie pozwalają    

5. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:12:51

Lachon - laska, lachociąg,.....
    Nie wypada mi wszystkiego pisać    

6. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:13:04

no tak bylo i bedzie ze to facet jest zawsze najgorszy    

7. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:13:44

toż to anioły z duszą diabła    

8. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:16:12

Lachonom precz                

9. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:19:15

Drogi Haosku lachon to kobieta, w której błękitnych oczach zasłanianych przez blond tlenione włosy widać wyraźny głód rozumu. Ubiera się najczęściej w krótkie różowe spódniczki i takie same bluzki. Jej paszczka nie domyka się nawet na chwilę, ponieważ mieli gumę miętową (uważa, iż ustrzeże ją to przed zajściem w ciążę i przyciągnie zahipnotyzowanych urodą takiegoż lachona żelusiów).    

10. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:21:13

To babskie plemie i tak po nas jedzie jak po burych psach    

11. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:27:19

http://lachonarium.kabaret.woblog.pl/

12. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:34:31

Ja bym to trochę bardziej uogólnił    

13. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:35:07

ale sie juz bardziej nie da    

14. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:38:51

sie da    

obejrzyj filmik            

http://lachonarium.kabaret.woblog.pl/

15. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:41:42

oj widzę kobitki że to podziałało na was jak czerwona płachta na byka, ale nie przejmujcie się każda potwora znajdzie swojego amatora   uśmiechnięty   widzę że strasznie zazdrościcie tym blond pięknościom

16. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:43:54

Ja wcale nie krzycze    

Jaszcze nie    

Ja was wszystkie do jednego wora    

A wór najchętniej z kamieniem do jeziora    

17. Zdzisław 31.01.2010 r. 13:44:48

Pełna lista alternatywnych określeń na kobietę
    anioł, antena, atena, auksztota, baba, babeczka, babeta, babiszon, babol, babochłop, babsko, babsztyl, bakfisz, baleron, bąbelek, bałwan, bambaryła, bambucza, barbie, bazylicha, bejbe, bestia, betoniara, białogłowa, bicz, bicza, bijacz, blachara, bladź, blaza, blerwa, blondi, bober, bogini, bombonierka, borwa, broszka, brzanka, buba, buła, bździągwa, chopcula, **cenzura** ochłon, **cenzura** omanka, ciaptaczek, ciaparacha, ciągnik, cichodajka, cipencja, cipenda, cipnośnik, cipulinka, cizia, cipka, cipka niewydymka, cipkoflak [z ang. pussyflussy], **cenzura** szon, ciptaczek, cnotka, cnotka niewydymka, cnotunia, córa, córa koryntu, cukiereczek, cyckodech, cyckoklap, cycyhalter, czikitka, czort, czupakabra, dajka, dama, deska, decha, diablica, dragera, drapichrust, drzazga, **cenzura** , dupencja, dupiszon, dupodajka, dziadówa dzikuska, dzika picza, dziadówka, dziamdzia, dziawa, dziewczę, dziewica, dziewoja dziewuszka, dziewuszysko, dziołcha, dziołcha, dziołszka, dziumdziarumdzia, dziunia, dziubuś, dziurawiec, dzierlatka, dziwa, **cenzura** , dżaga, emenems, emo_girl, facetka, fandzolinka femme fatale, fika, fisia, foczka, foka, flądra, franca, frelka, fruzia, gadzina, gazik, gejsza, gęś, głupia, gropa, halinka, harpie, hetera, homoszka, istota, jałówka, jebadełko, kacabara, kaflara, kanapeczka z baleronem, kapsztoniec, katarynka, kaszalot, kapesia, kara, kawa z pianką, kicia, kiciak, klaczbaba, klientka, kobietka, kobieton, kobita, kobitka, kocik, kochana, koczkodan, kominka, koniczka, kociak, koleina, kota, kotka, koza, koziczka, krowa, kanapa, kaśka, klacz, klępa, kobiecina, kobieton, kobiszcze, kokota, konczita, koronka, krasula, krecha, krowielec, ksantypa, księżniczka, kuciapka, kumpela, **cenzura** na, **cenzura** a, **cenzura** anioł, **cenzura** iątko, **cenzura** ieta, **cenzura** iszon, kwiat, kwiatuszek, labarucha, lachociąg, lachon, ladacznica, lafirynda, lalka, lambadziara, lampucera, lancpudra, lapidara, laputita, larwa, lasencja, lasiwo, laska, lawendowa chatka, lezba, lisica, locha, lodziara, lola, lolita, luba, łajza, maciora, makolągwa, malinka, mała czarna, mała mi, małpa w czerwonym, małpion, małżonka, maniura, mapeta, mara, marchweka, maska, matrona, megiera, mewa, mewka, męcybuła, mignota, migotka, mikołajka, mimoza, miotła, misia, mleczarenka, mlitka, modliszka, moher, moja, mundzia, murchla, mymłonka, myszorek, nekromanka, nieboga, niewiasta, nimfa, nimfomanka, niskopienna wysokodajna, niunia, **cenzura** a, obżartuszka, octówa, oczopizgacz, ogrzyca, ona, pamela, pampuszka, pani, panienka, paniusia, panna, pannica, paszczur, paszkwil, pasztet, pasztet z bakaliami (z pryszczami), pasztetowa, pączuś, papierośnica, pasta, pedałka, penera, perła, perełka, pestulia, dzika picza, piczbula, piczka grochowa, pinda, pipa, pipka słodziutka, pipolinka, pipusia, pisia, **cenzura** a, **cenzura** encja, **cenzura** olina, pizza, piździnka, podfruwajka, podlotek, podlotka, pokemon, pomponiara, ponczita, pończocha, potworka, praczka, princessa, prząśniczka, przesuk, przylepa, przyssawka, psotny wiatr, psita, pstyna, ptaszyna, pudernica, pudło, pulpet, pupcia, putanella, putka, ptyś z kremem, ramon-baba, raszpla robiszon, rozepa, rozep(chan)a rozmemłana rozklapiocha, rozklapiocha, , rozpizdzie, ruchawka, rura, ryba, rzepa, rzysko, salceson, samica, seczessa, seksbomba, sekutnica, seniorita, serce, sikorka, siksa, silikon, siuśka, , skarb, skrzypka, smok, snujka, **cenzura** , sunia, solara, solarka, spermochłon, sroczka, sucz, sucza, siocha, ssak leśny, szamboryj, szandara, szantrapa, szczota, szkapa szlora, szmala, szmata, szmula, szpara, szprotka, szprycha, sztuka, sztunia, świeżynka, świnia, tapeciara, tereska, tępa dzida, tępa kredka, tirówka, towar, truskaweczka, trzpiotka, turkawka, ty_placku, ty moje rżniątko, typiara, typica, ukochana, waćpanna, waleń, wamp, warszawa, wiedźma, wieszak, wieśniara, wsiórka, wydra, wywłoka, zanokcica, zazula, zdzira, ziomalka, ziuta, złotówa, zołza, zowitka, żabcia, żona, żulinka, żydlakówna, żyleta

Znalazły się wsród nich określenia:

* podkreślające kobiece rysy twarzy (szamboryj),
    * kobiecą kubaturę (pulpet, baleron, kanapa, waleń),
    * kobiece hobby (obżartuszka, **cenzura** a).
    Jak udowodniliście dla wielu z was najlepszym punktem odniesienia przy opisywaniu kobiety pozostanie ZOO (koza, gęś, kaszalot, kicia, larwa, flądra, lisica, sroczka, szkapa, wydra, ptaszyna, klacz, szprotka, świnia).

18. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:45:49

ja nie zazdroszcze        
    napewno nie rozumu            

19. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:51:23

łoooooooooo widze tu sie hot zrobil    

20. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:52:41

hahahha     tak ma byc        

21. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:52:58

bry   uśmiechnięty  

22. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:52:59

to powiedzcie dlaczego ich tak nie na widzicie, czy Wam ktoś broni zadbać o siebie, iść na solarkę, fitness,zrobić tipsy itp. Skoro się oglądamy za takimi

23. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:53:08

Nic lepiej nie powiem
    Bo powiem jeszcze za dużo    

W każdym bądz razie co do poniektórych kobiet Sorry za uogólnienie

24. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:53:28

wszystkie nie no wiadomo...
    ale wiekszosc lasek ma takie myslenie...
    ze jak zarzuci tapetą wskoczy w mini pujdzie na balety to bedzie odrazu kolo niej szum...
    a tak naprawde z taka laska nie da sie nawet pogadac

25. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:54:36

Siemka Miro

26. Konto usunięte 31.01.2010 r. 13:56:08

i czemu powielacie bzdury na temat blondynek, a pod jakim względem są one głupsze od brunetek

27. Konto usunięte 31.01.2010 r. 14:01:49

CZE STIV KAJETAN A CO TY SIE TAK STRESUJESZ   uśmiechnięty  
    bladynki sa głupie sam jestem bladynem i sam czasami sie przyznaje ze jestyem głupi   uśmiechnięty  

znam kilka bladi co naprawde sa madre ale przecież tu nie chodzi o kolor włosów tylko od nas jacy jestesmy i jak nas postrzega swiat i tp

28. Konto usunięte 31.01.2010 r. 14:07:58

Ja się lepiej nie wypowiem,
    Wystarczy że założyłem temata    
    Poprostu emocje GÓRĄ

29. Konto usunięte 31.01.2010 r. 14:08:30

no właśnie przykład dałeś, od kiedy jestem kajetan    

30. Konto usunięte 31.01.2010 r. 14:11:45