...i są...wredne...zaborcze...a najbardziej...gdy kochają...nad życie...i co wt mężczyźni...macie począć...z taką konstrukcją...
de sade-markiz
26.07.2018 r. 20:34:01
...zrozumieć...poznać schemat...i nauczyć się słodko kłamać...poznać słabe punkty...i wykorzystać to...mówić do Was w ten sposób...by nasze słowa wydawały się Waszymi...a wtedy wszystko jest proste...
ona533
26.07.2018 r. 20:38:42
...czy wato...aż tak się...poświęcać...słodko kłamać...szukać punktów...przypomina to trochę...grę...
de sade-markiz
26.07.2018 r. 20:43:35
...bo miłość to gra...warto więc...bo jak inaczej...ważne by zachować równowagę...i nie kłamać tylko dla kłamania...tak to gra wstępna...
ona533
28.07.2018 r. 09:18:17
...sztuka uwodzenia... rozkochać i porzucić...
de sade-markiz
03.08.2018 r. 07:43:15
...rozkochać...pokochać...być razem...i nie szlochać...choć przez kilka chwil szczególnych...a co życie domaluje...któż zrozumie artystę...
...nie zapominają...nie wybaczają...no cóż...taka konstrukcja...
...i są...wredne...zaborcze...a najbardziej...gdy kochają...nad życie...i co wt mężczyźni...macie począć...z taką konstrukcją...
...zrozumieć...poznać schemat...i nauczyć się słodko kłamać...poznać słabe punkty...i wykorzystać to...mówić do Was w ten sposób...by nasze słowa wydawały się Waszymi...a wtedy wszystko jest proste...
...czy wato...aż tak się...poświęcać...słodko kłamać...szukać punktów...przypomina to trochę...grę...
...bo miłość to gra...warto więc...bo jak inaczej...ważne by zachować równowagę...i nie kłamać tylko dla kłamania...tak to gra wstępna...
...sztuka uwodzenia...
rozkochać i porzucić...
...rozkochać...pokochać...być razem...i nie szlochać...choć przez kilka chwil szczególnych...a co życie domaluje...któż zrozumie artystę...
...dziś jakoś...artyst...bez weny twórczej...jutro dorysuje...
...czasem brzuch...
Albo rogi
...i wyjdzie...ciężarna diablica...
zaweźmie sie...to..i...jaja...dorysuje
Mistrz nieprzewidywalny
gumką powyciera to i owo
były jaja teraz ni ma
...dobry kucharz...kucharka...też sobie...poradzi...
...na twardo...to każdy gupi...potrafi...
...i do tego...w przeciągu...
...oj dziewczynki...do jajek trza z uczuciem podejść...i na dłużej...
...a nie...pierze...
Dziś i mnie to dopadło
...to...spryciarz...
...nooo...ooooo...to
...wszystko...razem...
...ta najpierw wysokich...potem...niskich
...może...pech...
...by docenić co się ma...trzeba czasami...to...stracić...bywa że pozostaje tylko...żal...bo już nie da się...odzyskać..
...gdybyś miał kogoś unieszczęśliwić...bo...to lepiej jak...poszukała szczęścia z...innym...a Ty odnajdziesz...swoje...
...i tak piekło dla mnie...ale słowo!!!...nic a nic w Twym kierunku...lubię z Wami pisać...tyle...i by się ułożyło...bo Wam jeszcze...może
...bo jestem...nieszczęśliwa...więc jak polamentuje...to mi ulży...czasami bywa lepiej...doktorata ma w...planach