Sukces? Hmm.....aby go osiągnąć, jego pragnienie musi być większe od lęku ..przed porażką .. w przecinamy wypadku lufa w krzokach
Damira
04.03.2018 r. 11:19:46
Ni ma nikogo ..idę sobie w tajgę .. gdzie Wilgocią obrzękły mech o krzaki uklękłe w moczarze...
Aset
04.03.2018 r. 11:45:48
Tylko wróć z tej moczarnej wyprawy
Damira
04.03.2018 r. 12:04:42
Kto mnie wołał, czego chciał?
Damira
04.03.2018 r. 12:14:19
W mroźnej aurze trudno o to nawet w futrze
Damira
04.03.2018 r. 12:27:29
Ożeż, jakżeż Waść rozmowny ..dziś!!!! ..Chyba przed obiadkiem, taka powściągliwość słowna ?
Damira
04.03.2018 r. 14:19:49
Oczymsik tam trzeba ..konwersować .. najlepiej... o ..upie Maryni i strach karabinach
Damira
04.03.2018 r. 14:40:08
Jezdem ..to co mordka wytarta i jedziemmmmmmmyyyy Sałata lodowa ? W marcu?...oj będziesz Senior świecił wieczorkiem .. U moi placki kurczakowe od wczoraj, le ziemniaki i le buraczki ..
Damira
04.03.2018 r. 14:49:11
No przecie, to ze szklarni ..pędzone na czym tylko się da ..
Bosman84
04.03.2018 r. 18:22:10
Kobiety piszą że faceci dostrzegają tylko urodę, że lecą tylko na ciało i seks. Faceci piszą podobnie, kobiety lecą na wygląd pieniądze. Każdy człowiek ma wzloty i upadki w relacjach z płcią przeciwną. Codziene życie składa się z wydarzeń które zmieniają nasze podejście do ludzi i pewnych spraw. Nie zmienia to faktu że każdy człowiek jest inny, dlaczego więc dlaczego z góry wrzucamy ludzi do jednego worka szufladkując. Myślę że powód jest jeden, bo tak jest nam wygodnie. Skoro ona lub on nie jest w moim typie to uznam że jest jak większość ludzi. Kobiety eksponują ciało i dekolt bo chcą w taki sposób zwrócić na siebie uwagę. Faceci to wzrokowcy, dostrzegają to co kobieta sama pokazuje. Może lepiej wykazać się inteligencją i dojrzałością pisząc ciekawy cytat albo wypowiedź? Wartościowy facet dostrzeże taką kobietę, nie prawda że takich facetów już niema. Po prostu kobietom ciężko dostrzec taką osobę bo uroda często jest kamuflażem pod którym kryje się ktoś ciekawy. Dlaczego faceci narzekają że kobiety dostrzegają głównie pieniądze urodę i szpan? Pieniądze są ważne w życiu bo zapewniają normalne życie, nikt nie potrzebuje osoby która będzie ciągnąć w dół zamiast wspierać każdego dnia. W obu przypadkach jest jeden wniosek. Zamiast pokazywać ciało, dziubki i dziwne zdjęcia z przyłożonym telefonem do twarzy warto pokazać że jesteśmy na tyle dojrzali emocjonalnie by stworzyć związek oparty na tradycyjnych wartościach. Że mamy coś więcej do zaoferowania niż tylko ciało i seks? Ja nie jestem przystojny ale mam głowę na karku i lubię w taki sposób pisać. Życzę miłego wieczoru i spokojnej nocy.
Damira
05.03.2018 r. 19:30:48
Lenće mi opadły ..szczęka też choć niesztuczna .. jeszcze
Bosman84
05.03.2018 r. 20:48:46
Dlaczego
Damira
06.03.2018 r. 17:55:00
Nullum est iam dictum, quod non sit dictum priu czyli nie ma takiej rzeczy powiedzianej, która nie zostałaby już powiedziana wcześniej ... my już to wszystko znamy ..przelierkowaliśmy na ten i tym podobne tematy godziny, dni, miesiące , lata.. Chemia Bosmanie , chemia to podstawa .
Damira
07.03.2018 r. 19:52:16
Dobry wieczór ..
Kobitki, jak tam przygotowania do jutrzejszego święta?
Kreacje wyprasowane , szpileczki wyrychtowane..fryzury zrobione ..bawcie się dobrze!!
Niech żyje cellulit i kurze łapki,
bo i tak jesteśmy fajne babki!!!!
ona533
08.03.2018 r. 08:23:58
Przyjmij życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny
bądź zdrowa Babo -aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniały
a Nas chłopy wyręczali!
My dziś drinki i kaweczki
NASZE ŚWIĘTO DZIŚ BABECZKI!!!
Malwina
08.03.2018 r. 13:36:16
Dzisiaj Dzień Kobiet, więc cycki do góry, niech znikną z twarzy gradowe chmury.
Zero mycia, zero prania, zero szycia, gotowania.
Dziś Dzień Kobiet, drogie panie, tysiąc kwiatów na śniadanie
Damira
08.03.2018 r. 17:49:53
Pamiętajta Kobitki w sobotę dzień naszych ..Miśków, Urwisów , Kociaczków, Łobuziaczków .. czy jak im tam jeszcze krótko mówiąc ..Mężczyzn!!.. Impra za imprą ..jak żyć!!
Damira
09.03.2018 r. 14:40:10
Dobry ..caluśki rok Was dowartościowujemy, jak umiemy więc dziś... sobie darujemy
Damira
09.03.2018 r. 15:02:36
A żeby Ty po wodzie chodził i pic wołał.. Ile daje tyle odbiera
Damira
09.03.2018 r. 15:20:15
O płyniemy w rejony mórz tajemnych i w dodatku niebezpiecznych
Damira
09.03.2018 r. 15:27:24
Znalazłoby się jeszcze obecnie, paru a może i więcej zwolenników tej teorii .. w tym zwariowanym świecie, ludzie są w stanie uwierzyć nawet w największe absurdy
Damira
09.03.2018 r. 15:37:01
a ten kto spada ?
Damira
09.03.2018 r. 15:52:51
Ha .. ale jakież .... piękne widoki
Damira
09.03.2018 r. 16:02:41
Już , już ..nie marudzę więcej ..dwa łyki i odplam miotłę ..
Damira
09.03.2018 r. 16:07:11
A może co na mieście upoluję ...zadzieram kiece i lecę ..Odmeldowuję się Kapitanie ..do zaś..
Damira
10.03.2018 r. 12:51:31
dzień doberek Tu stacja meteo Katowice..wczoraj bez deszczu ..dzis słońce, ale jakieś takie niewyraźne .. podobno zima nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa
Damira
10.03.2018 r. 12:59:08
Oj pamiętam jak mój tato słuchał WE ..konspiracja jak podczas okupacji ..potem se ze szwagrem wiadomości przekazywali i ..własne wnioski wysnuwali
Damira
10.03.2018 r. 13:14:39
Tak to już jest, że najbardziej interesujące ..jest to co nieznane, tajemnicze.. Najbardziej pociągające jest odkrywanie....oczywista oczywistość mowa o turystyce
Damira
11.03.2018 r. 12:57:42
Czołem Tankisty Tak szczerze mówiąc, wolałabym być... traveller ...również na t ale o wiele ..fascynacje
Damira
11.03.2018 r. 14:00:51
Com miała widzieć tom widziałam, gdzie byłam to byłam ..Wystarczy! Po drugie primo, to nie są najlepsiejsze czasy to travejlowania
Sukces?
Hmm.....aby go osiągnąć, jego pragnienie musi być większe od lęku ..przed porażką
..
w przecinamy wypadku lufa w krzokach
Ni ma nikogo
..idę sobie w tajgę .. gdzie Wilgocią obrzękły mech o krzaki uklękłe w moczarze...
W mroźnej aurze trudno o to nawet w futrze
Ożeż, jakżeż Waść rozmowny ..dziś!!!!
..Chyba przed obiadkiem, taka powściągliwość słowna ?
Oczymsik tam trzeba ..konwersować
..
najlepiej... o ..upie Maryni i strach karabinach
Jezdem
..to co mordka wytarta i jedziemmmmmmmyyyy
Sałata lodowa ?
W marcu?...oj będziesz Senior świecił wieczorkiem
.. U moi placki kurczakowe od wczoraj, le ziemniaki i le buraczki ..
Kobiety piszą że faceci dostrzegają tylko urodę, że lecą tylko na ciało i seks. Faceci piszą podobnie, kobiety lecą na wygląd pieniądze. Każdy człowiek ma wzloty i upadki w relacjach z płcią przeciwną. Codziene życie składa się z wydarzeń które zmieniają nasze podejście do ludzi i pewnych spraw. Nie zmienia to faktu że każdy człowiek jest inny, dlaczego więc dlaczego z góry wrzucamy ludzi do jednego worka szufladkując. Myślę że powód jest jeden, bo tak jest nam wygodnie. Skoro ona lub on nie jest w moim typie to uznam że jest jak większość ludzi. Kobiety eksponują ciało i dekolt bo chcą w taki sposób zwrócić na siebie uwagę. Faceci to wzrokowcy, dostrzegają to co kobieta sama pokazuje. Może lepiej wykazać się inteligencją i dojrzałością pisząc ciekawy cytat albo wypowiedź? Wartościowy facet dostrzeże taką kobietę, nie prawda że takich facetów już niema. Po prostu kobietom ciężko dostrzec taką osobę bo uroda często jest kamuflażem pod którym kryje się ktoś ciekawy. Dlaczego faceci narzekają że kobiety dostrzegają głównie pieniądze urodę i szpan? Pieniądze są ważne w życiu bo zapewniają normalne życie, nikt nie potrzebuje osoby która będzie ciągnąć w dół zamiast wspierać każdego dnia. W obu przypadkach jest jeden wniosek. Zamiast pokazywać ciało, dziubki i dziwne zdjęcia z przyłożonym telefonem do twarzy warto pokazać że jesteśmy na tyle dojrzali emocjonalnie by stworzyć związek oparty na tradycyjnych wartościach. Że mamy coś więcej do zaoferowania niż tylko ciało i seks? Ja nie jestem przystojny ale mam głowę na karku i lubię w taki sposób pisać. Życzę miłego wieczoru i spokojnej nocy.
Dlaczego
Nullum est iam dictum, quod non sit dictum priu czyli nie ma takiej rzeczy powiedzianej, która nie zostałaby już powiedziana wcześniej
...
my już to wszystko znamy ..przelierkowaliśmy na ten i tym podobne tematy godziny, dni, miesiące , lata..
Chemia Bosmanie , chemia to podstawa .
Dobry wieczór ..
Niech żyje cellulit i kurze łapki,
Kobitki, jak tam przygotowania do jutrzejszego święta?
Kreacje wyprasowane , szpileczki wyrychtowane..fryzury zrobione ..bawcie się dobrze!!
bo i tak jesteśmy fajne babki!!!!
Przyjmij życzenia Babo kochana
i kaweczki
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny
bądź zdrowa Babo -aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniały
a Nas chłopy wyręczali!
My dziś drinki
NASZE ŚWIĘTO DZIŚ BABECZKI!!!
Dzisiaj Dzień Kobiet, więc cycki do góry, niech znikną z twarzy gradowe chmury.
Zero mycia, zero prania, zero szycia, gotowania.
Dziś Dzień Kobiet, drogie panie, tysiąc kwiatów na śniadanie
Pamiętajta Kobitki
w sobotę dzień naszych ..Miśków, Urwisów , Kociaczków, Łobuziaczków
..
czy jak im tam jeszcze
krótko mówiąc ..Mężczyzn!!..
Impra za imprą ..jak żyć!!
Dobry
..caluśki rok Was dowartościowujemy, jak umiemy więc dziś... sobie darujemy
O płyniemy w rejony mórz tajemnych i w dodatku niebezpiecznych
Znalazłoby się jeszcze obecnie, paru a może i więcej zwolenników tej teorii
.. w tym zwariowanym świecie, ludzie są w stanie uwierzyć nawet w największe absurdy
Ha ..
ale jakież ....
piękne widoki
Już , już
..nie marudzę więcej
..dwa łyki i odplam miotłę ..
A może co na mieście upoluję ...zadzieram kiece i lecę ..Odmeldowuję się Kapitanie ..do zaś..
Oj pamiętam jak mój tato słuchał WE
..konspiracja jak podczas okupacji
..potem se ze szwagrem wiadomości przekazywali i ..własne wnioski wysnuwali
Tak to już jest, że najbardziej interesujące ..jest to co nieznane, tajemnicze..
Najbardziej pociągające jest odkrywanie....oczywista oczywistość
mowa o turystyce
Czołem Tankisty
Tak szczerze mówiąc,
wolałabym być... traveller
...również na t ale o wiele ..fascynacje