...w żadnym przypadku...no chyba że ma się embargo...jak to powiada Izd...
Damira
15.05.2017 r. 13:12:40
Oj tam, oj tam chwilowy hard resecik ..każdemu może sie przydarzyć
Damira
15.05.2017 r. 19:40:48
No wypocisz
Bosman84
16.05.2017 r. 03:06:41
Życzę wszystkim spokojnej nocy
Damira
16.05.2017 r. 09:25:27
O trzeciej sześć Bosmanie to juz dzień doberek
Malwina
16.05.2017 r. 09:31:41
cześć Dami Bosman pewnie z jakiej balangi wraca z lekka sponiewierany
Damira
16.05.2017 r. 09:37:10
Hej albo wlepili ponadplanową wachtę na
Bosman84
16.05.2017 r. 10:22:27
Damira nie cwaniakuj bo ugryze haha
Damira
16.05.2017 r. 11:37:45
aże mnie w mordce zaschło chyba żelkom Haribo łebek
Aset
16.05.2017 r. 23:07:47
Ale jaja
Damira
17.05.2017 r. 09:08:36
Wisiały , wisiały ,
wisiały u powały.
Myślały dziewczynki,
że to mandarynki..
heeeeeejjj...hooo
ona533
17.05.2017 r. 16:21:29
Szczęście nie jest przecież stanem wiecznym. Zresztą też i nie okresowym. Szczęście to po prostu taki skurcz serca, którego doznaje się czasami, kiedy człowieka przepełnia taka radość, że wprost trudno ją znieść
Znika równie szybko jak się pojawia. I nie ma go, dopóki nie nadejdzie znowu, by sprawić, że człowiek uzna życie za najwspanialszy dar
Damira
18.05.2017 r. 08:29:17
Drobne , wręcz dziesiętne ułamki niezliczonych, nieskończonych, przyjemnych chwil.. i miłych uczuć.Dobra kawa na powitanie dnia , czy słońce przeglądające się w wieżowcach. Szczęście jest w nas, to nasze myśli a one mają moc sprawczą.
ona533
18.05.2017 r. 11:42:43
Być szczęśliwym, a to okazuje się złudzeniem, namiastką szczęścia, które unieszczęśliwia innych
Wybory są okrutne
Damira
18.05.2017 r. 12:17:49
Okrutne ? Hmm..Niestety dokonywanie wyborów jest wpisane w nasze życie. Ich konsekwencje są różne ..to ryzyko.Ale czyż nie warto go podejmować ? Mimo wszystko, wbrew wszystkiemu . To lepsze niż nie podejmowanie rękawicy, którą nam rzuca życie . Póki co Carpe diem
ona533
18.05.2017 r. 13:33:56
Ty zawsze dokonywałaś słusznych wyborów?
...do niedawna myślałam że ja tak, ale być szczęśliwym mimo wszystko bez względu na konsekwencje, to i zapala się kontrolka, STOP...już brak wyboru
Damira
18.05.2017 r. 13:42:21
Oczywiście, że nie . Jednak ileż naumiały mnie te ..niewłaściwie. Patrząc z perspektywy lat, nie żałuje niczego, Mogę tylko byc wdzięczna, że po łapkach się obrywało. Live to gra wyborów, swego rodzaju slalom między pragnieniami, wizją strat i zysków, naszymi emocjami, i podejmowaniem decyzji powstającej w oparciu o wiele znaczeń i racji. Głowa do góry Każdy poranek daje SZANSĘ, by powiedzieć sobie wieczorem to był szczęśliwy dzień..niestety to nie moje
ona533
18.05.2017 r. 13:46:40
Ważne że daje do myślenia...wKurza mnie to życie
Damira
18.05.2017 r. 13:53:28
oj zdaje sie że sporo NAS w tym ..klubie ....Nie ma sytuacji bez wyjścia , czasem warto odczekać/przeczekać.
ona533
18.05.2017 r. 13:56:09
zgodnie z powiedzeniem?...czas to lekarz
odczekam...przeczekam...co mi pozostało...ale postanowienie jest...nigdy więcej
Damira
18.05.2017 r. 14:00:22
Nigdy nie mów nigdy ..czasem życie pisze takie scenariusze ..że science-fiction wysiada
ona533
18.05.2017 r. 14:03:10
jak się zawezmę...to dam radę
Damira
18.05.2017 r. 14:05:57
No ta ja Tobie pomogę i wespół zespół Kto jak nie Ty? Podobno dostajemy tylko, tyle ile możemy udźwignąć
ona533
18.05.2017 r. 14:11:14
Dzięki za otuchę
Dostałam aż za dużo ale nie obwiniam za to nikogo...na własne życzenie...ale to jak powiedziałyśmy, kwestia wyboru w danej chwili
Damira
18.05.2017 r. 14:22:28
Nie ma tego złego, co wyszłoby na dobre..hough . Głowa do góry , cyc do przodu ..Walczymy Nie poddamy się tak łatwo !!!!
ona533
18.05.2017 r. 17:49:14
i oby Nas szczęście nie omijało ...nie tylko w wyborze tej drugiej połowy
Damira
18.05.2017 r. 20:14:19
Dasz radę , nie ma że boli. Jakby co to, daj no namiar na tego ...pi pi piiii pii już ja mu zapewnię jazdę - kopalnia Budryk poziom 1290 m .. przypomni mu się.... owsianka z przedszkola
ona533
19.05.2017 r. 07:24:19
u mnie słonecznie...
tak sobie pomyślałam, ze ten poziom niejednemu poukładałby w główce
ale tu to nie tak...paradoks polega na tym, że to sytuacja a nie brak porozumienia wymusiła takie decyzje a nie inne...gdy wchodzi w grę cierpienie Innych to już wyboru nie ma a po trupach do...to chyba nie tym przysłowiem powinniśmy kierować się w życiu
...zaraz denna...a móc to mieć...
...w żadnym przypadku...no chyba że ma się embargo...jak to powiada Izd...
Oj tam, oj tam chwilowy hard resecik ..każdemu może sie przydarzyć
No
wypocisz
Życzę wszystkim spokojnej nocy
O trzeciej sześć
Bosmanie to juz dzień doberek
cześć Dami
Bosman pewnie z jakiej balangi wraca
z lekka sponiewierany
Hej
albo wlepili ponadplanową wachtę na
Damira nie cwaniakuj bo ugryze haha
Ale jaja
Wisiały , wisiały ,
wisiały u powały.
Myślały dziewczynki,
że to mandarynki..
heeeeeejjj...hooo
Szczęście nie jest przecież stanem wiecznym. Zresztą też i nie okresowym. Szczęście to po prostu taki skurcz serca, którego doznaje się czasami, kiedy człowieka przepełnia taka radość, że wprost trudno ją znieść
Znika równie szybko jak się pojawia. I nie ma go, dopóki nie nadejdzie znowu, by sprawić, że człowiek uzna życie za najwspanialszy dar
Drobne , wręcz dziesiętne ułamki niezliczonych, nieskończonych, przyjemnych chwil.. i miłych uczuć.Dobra kawa na powitanie dnia , czy słońce przeglądające się w wieżowcach. Szczęście jest w nas, to nasze myśli a one mają moc sprawczą.
Być szczęśliwym, a to okazuje się złudzeniem, namiastką szczęścia, które unieszczęśliwia innych
Wybory są okrutne
Okrutne ? Hmm..Niestety dokonywanie wyborów jest wpisane w nasze życie. Ich konsekwencje są różne ..to ryzyko.Ale czyż nie warto go podejmować ? Mimo wszystko, wbrew wszystkiemu . To lepsze niż nie podejmowanie rękawicy, którą nam rzuca życie .
Póki co Carpe diem
Ty zawsze dokonywałaś słusznych wyborów?
i zapala się kontrolka, STOP...już brak wyboru
...do niedawna myślałam że ja tak, ale być szczęśliwym mimo wszystko bez względu na konsekwencje, to
Oczywiście, że nie . Jednak ileż naumiały mnie te ..niewłaściwie. Patrząc z perspektywy lat, nie żałuje niczego, Mogę tylko byc wdzięczna, że po łapkach się obrywało. Live to gra wyborów, swego rodzaju slalom między pragnieniami, wizją strat i zysków, naszymi emocjami, i podejmowaniem decyzji powstającej w oparciu o wiele znaczeń i racji. Głowa do góry Każdy poranek daje SZANSĘ, by powiedzieć sobie wieczorem to był szczęśliwy dzień..niestety to nie moje
Ważne że daje do myślenia...wKurza mnie to życie
oj
zdaje sie że sporo NAS w tym ..klubie
....Nie ma sytuacji bez wyjścia
, czasem warto odczekać/przeczekać.
odczekam...przeczekam...co mi pozostało...ale postanowienie jest...nigdy więcej
Nigdy nie mów nigdy
..czasem życie pisze takie scenariusze ..że science-fiction wysiada
Dzięki za otuchę
ale nie obwiniam za to nikogo...na własne życzenie...ale to jak powiedziałyśmy, kwestia wyboru w danej chwili
Dostałam aż za dużo
Nie ma tego złego, co wyszłoby na dobre..hough
.
Głowa do góry , cyc do przodu
..Walczymy
Nie poddamy się tak łatwo !!!!
i oby Nas szczęście nie omijało
...nie tylko w wyborze tej drugiej połowy
Dasz radę
, nie ma że boli. Jakby co to, daj no namiar na tego ...pi pi piiii pii
już
ja mu zapewnię jazdę - kopalnia Budryk poziom 1290 m
..
przypomni mu się.... owsianka z przedszkola
tak sobie pomyślałam, ze ten poziom niejednemu poukładałby w główce
ale tu to nie tak...paradoks polega na tym, że to sytuacja a nie brak porozumienia wymusiła takie decyzje a nie inne...gdy wchodzi w grę cierpienie Innych to już wyboru nie ma