Nie chce sie wtracac ale mysle ze Sylwia ma duzo racji bo moim zdaniem Ondrasz za bardzo serio traktuje swoj pobyt na mk i nawet powiedzialbym ze sam z siebie zrobil samozwanczego szeryfa tego portalu i traktuje sie jako jedynego sprawiedliwego
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:18:40
Boy jebnij sie w swoja durna lepetyne co w konfideta sie bawisz ..jeszcze nikt ci rowa nie przeoral dziwne
ondrasz a moze odrazu mi profil wykasujesz co?? no czekam
Unkownboy
31.01.2010 r. 14:20:34
Nie masz zamiaru Sylwio - to już wiem, ale ocenę Twojego zachowania wobec mnie pozostawiłem sobie i nie mam potrzeby tego przekazywać dalej... Choć nie da się ukryć niespójności w Twoich słowach i zachowaniu... Ale masz do tego prawo, nie ziębi mnie to, ani nie grzeje... Już jakiś czas temu sobie zastopowałem z pewnymi sprawami... Ale OK... Mniejsza o to, skoro nie chcesz ze mną gadać
To poprosiłbym o wyjaśnienie, skoro na publicznie dostępnym wątku to wyjaśniasz, mam prawo się zainteresować... Skoro prać brudy to na całego...
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:22:02
Michał słuchaj ja nie mam zamiaru z toba gadac na takie tematy
naprawde....nie wiem o co ci w tym momencie chodzi, o to ze cie olałam ????
no nie rozumiem
A skond ty Natalko taka piekna kuzke masz nie za ciezka
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:27:28
Unkownboy
31.01.2010 r. 14:27:35
Sylwio, ale ja Ci jestem wdzięczny, oboje zaoszczędziliśmy sobie czasu, wiem że zrobiłaś to z myślą o sobie ale i o mnie... A skoro nie masz ochoty, to po co to robisz?
Neron Gepcio do mnie pił, jakoś od samego początku na mnie lecie... Ale niestety ja jestem świadomym HETERO Gepciu, więc niestety koszyk...
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:28:20
OK...GEPARD..
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:29:26
może podobasz sie im tak jak mi
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:29:53
co znowu mnie bedzieszstraszyl ..lepiej ty uwazaj co gadasz..idz lepiej krowy wydoic ..przynajmniej cos pozytecznego zrobisz szeryfie
Panowie zacznijcie się zachowywać jak na mężczyzn przystało...
Tak, literówka w poście mi się zdarzyła...
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:32:17
Miło mi Odrasz
Hahha wiem boli cie to ze ci prawde powiedziałam i ze nie trzymam z toba...no wybacz ilez mozna tkwic w takim cvzyms
i wiesz JEBIE mnie to co sadzisz na mój temat..nie jestem tu dla ciebie
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:33:29
ej co sie tak jakasz ..nie denerwuj sie bo znowu sraczki dostaniesz i po obsierasz wszystko
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:33:30
COLLETTEROSE..CHYBA..NIE..MIAŁEM..OKAZJI..Z..TOBĄ..
JESZCZE ROZMAWIAĆ..ALE..ZANIM..COŚ..MI..PRZYSRASZ..TYPU..ZE.
.ADMINISTRATORZY..SIĘ..MNĄ..ZAJMĄ..TO..MOŻE..SPRÓBUJ..MNIE..
WPIERW..POZNAĆ..A..NIE..POLEGASZ..NA..OPINII..ONDRASZA55
No co jak co ale na psudomoderatora to z pisownią kiepsko
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:36:01
wiec po co tu jestes ...robisz za straznika texasu????????
hahahahah to ci wspólczuje bo ja znalazłam przyjaciół
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:36:35
odnasz a tak z ciekawosci ty choc podstawowke sloniczyles..juz nie pytam sie czy normalno.bo w to i tak nie uwierze
Unkownboy
31.01.2010 r. 14:36:49
Gepciu sorki, ale niektórych Twoich wypowiedzi nie da się nijak rozszyfrować... Możesz bardziej "po polskiemu" pisać, albo w jakimś innym języku... Ale zrozumiale i z dbałością poproszę kochanie
Nie chce sie wtracac ale mysle ze Sylwia ma duzo racji bo moim zdaniem Ondrasz za bardzo serio traktuje swoj pobyt na mk i nawet powiedzialbym ze sam z siebie zrobil samozwanczego szeryfa tego portalu i traktuje sie jako jedynego sprawiedliwego
Boy jebnij sie w swoja durna lepetyne co w konfideta sie bawisz ..jeszcze nikt ci rowa nie przeoral dziwne
..DALEJ..IDĄC..CZY..CZŁOWIEK..KTÓRY..PODAJE..SIĘ..ŻE ..TU..PRACUJE..CHWALI..SIĘ..ZE..JEST..MODERATOREM..
SYPIE..TAKIMI...WYZWISKAMI..ROBI..MASE..BŁĘDÓW..
ondrasz a moze odrazu mi profil wykasujesz co?? no czekam
Nie masz zamiaru Sylwio - to już wiem, ale ocenę Twojego zachowania wobec mnie pozostawiłem sobie i nie mam potrzeby tego przekazywać dalej... Choć nie da się ukryć niespójności w Twoich słowach i zachowaniu... Ale masz do tego prawo, nie ziębi mnie to, ani nie grzeje... Już jakiś czas temu sobie zastopowałem z pewnymi sprawami... Ale OK... Mniejsza o to, skoro nie chcesz ze mną gadać
To poprosiłbym o wyjaśnienie, skoro na publicznie dostępnym wątku to wyjaśniasz, mam prawo się zainteresować... Skoro prać brudy to na całego...
Michał słuchaj ja nie mam zamiaru z toba gadac na takie tematy
naprawde....nie wiem o co ci w tym momencie chodzi, o to ze cie olałam ????
no nie rozumiem
GEPARD..TO..BYŁO..DO..MNIE..CO?..
ONDRASZ..POSUNĄŁ..SIĘ..ZA DALEKO..
..NIE..MIAŁEM..ZAMIARU..PRZYTACZAĆ..JEGO..KORESPONDENCJI..ALE..MAM..DOŚĆ..OCZERNIANIA..MNIE..
..I..NIE..POZWOLE..NA..TO.NIKOMU..
..NIC..ZLEGO...NIKOM..NIE..ZROBIŁEM..DO.. **cenzura** Y..NĘDZY..
..AKURAT..TAK..SIĘ..SKŁADA..ONDRASZ55..ZE..MOJA..LASKA.
.MA..TU..KONTO..
Gepciu jeśli jesteś chętny to zapraszam... Skoro Cię męskie tyłki kręcą... Masz facet jakiś problem więc go rozwiąż...
Szkoda że sam z siebie geja robisz, skoro sam się na hetero kreujesz...
Tylko zastrzegam że na mnie Ciebie nie stać
Nie do ciebie Neron do jedno okiego to bylo ..Odnasz ty mnier lepiej nie w kur..aj..
.TY..MASZ..PODSTAWY..DO...CZEGO..DO..OCZERNIANIA.LUDZI..
WYPISYWANIA..NA..ICH..TEMAT..GŁUPOT..
..CIEKAWE..ZE..JESTEM..TU..OD..DAWNA..I.WCZEŚNIEJ..MOJEJ.
.LASKI..TU..NIE..BYLO..
A..TERAZ..NAGLE..ZAŁOZYLEM..SOBIE..PROFIL..KOBIECY?..
TYLKO..NA..HUJ..MI..TO..SIE..PYTAM..PO..JAKĄ..CHOLERE..MIAŁBYM..TO..ROBIĆ..CO..
..ONDRASZ55..MYŚLE..ZE ..MAZ..COŚ..Z GŁOWĄ..
OOOOOOOOOO jest jazda
A skond ty Natalko taka piekna kuzke masz nie za ciezka
Sylwio, ale ja Ci jestem wdzięczny, oboje zaoszczędziliśmy sobie czasu, wiem że zrobiłaś to z myślą o sobie ale i o mnie... A skoro nie masz ochoty, to po co to robisz?
Neron Gepcio do mnie pił, jakoś od samego początku na mnie lecie... Ale niestety ja jestem świadomym HETERO Gepciu, więc niestety koszyk...
OK...GEPARD..
może podobasz sie im tak jak mi
co znowu mnie bedzieszstraszyl ..lepiej ty uwazaj co gadasz..idz lepiej krowy wydoic ..przynajmniej cos pozytecznego zrobisz szeryfie
Arson mam nadzieję że to nie do mnie
..WLAŚNIE..GADEK..SOBIE..NIE..ŻYCZYSZ..A..TO..CIEKAWE..
SKĄD..WIESZ..O..CZYM..Z..KIMŚ..GADAM....NA..PRIV..CO?
Panowie zacznijcie się zachowywać jak na mężczyzn przystało...
Tak, literówka w poście mi się zdarzyła...
Miło mi Odrasz
Hahha wiem boli cie to ze ci prawde powiedziałam i ze nie trzymam z toba...no wybacz ilez mozna tkwic w takim cvzyms
i wiesz JEBIE mnie to co sadzisz na mój temat..nie jestem tu dla ciebie
ej co sie tak jakasz ..nie denerwuj sie bo znowu sraczki dostaniesz i po obsierasz wszystko
COLLETTEROSE..CHYBA..NIE..MIAŁEM..OKAZJI..Z..TOBĄ..
JESZCZE ROZMAWIAĆ..ALE..ZANIM..COŚ..MI..PRZYSRASZ..TYPU..ZE.
.ADMINISTRATORZY..SIĘ..MNĄ..ZAJMĄ..TO..MOŻE..SPRÓBUJ..MNIE..
WPIERW..POZNAĆ..A..NIE..POLEGASZ..NA..OPINII..ONDRASZA55
..KOŃCZE..TEN..TEMAT..BO..TAK..JAK..SYLWIE..JEBIE..MNIE..
TO..CO..ONDRASZ55..MYŚLISZ..I..PISZESZ..NA..TEMAT..MÓJ..
I..MOJEJ..LASKI..
No co jak co ale na psudomoderatora to z pisownią kiepsko
wiec po co tu jestes ...robisz za straznika texasu????????
to ci wspólczuje bo ja znalazłam przyjaciół
hahahahah
odnasz a tak z ciekawosci ty choc podstawowke sloniczyles..juz nie pytam sie czy normalno.bo w to i tak nie uwierze
Gepciu sorki, ale niektórych Twoich wypowiedzi nie da się nijak rozszyfrować... Możesz bardziej "po polskiemu" pisać, albo w jakimś innym języku... Ale zrozumiale i z dbałością poproszę kochanie
..SPADAM..STĄD..
I..DALEJ..ONDRASZ55.".CZŁOWIEKU..TU..PRACUJĄCY.".OBRZUCAJ.
.MNIE...WYZWISKAMI..PISZ.SOBIE.TE...BZDURY..
..SYLWIA..OLEJ..TO..JA..TEŻ..TO..OLEWAM
..MIŁEGO..DNIA..