i to ty masz byc tą osoba ktyóra OPIERDALA????a za kogo ty sie masz co????? kim ty tutaj jestes by robic porządek!!!!!
chłopie zejdz na ziemie i zachowuj sie jak normalny facet a nie jak ufo!!!!
Konto usunięte
31.01.2010 r. 13:59:35
Ondrasz sam robisz burdel czy to nie dociera do ciebie?????
jedziesz po nie w tym momencie ..bo ci mówie prawde w "twarz"..i W **cenzura** IA cie to ze nie jestem za toba jak do tej pory .Wybacz nie bede jechac po ludziach tak jak ty
zreszta tobie juz z tego powodu kionto usuneli admini..nie pamietasz..?????
pokazałes nie raz klase podratulowac
Konto usunięte
31.01.2010 r. 13:59:52
Co tam Sylwia slychac
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:00:37
Popieram Sylwie
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:01:16
hahahha jedziesz dlaej Ondrasz
no pokaz na co ciebie tak naprawde stac
Unkownboy
31.01.2010 r. 14:01:35
Tak Sylwio, FORUM jest do tego aby wyrażać swoją opinię, zdanie, ale z zachowaniem pewnego raczej poziomu, a jeśli chcecie się wzajemnie szmacić to się na priv bujajcie, bo jak gówniarstwo się zachowujecie... Tyle było chrzanienia o szacunku, ble ble ble, że forum na psy schodzi... Tylko chrzanieniem o przysłowiowej d...e Maryni nic nie zdziałacie, a na dodatek odstraszacie "nowych"...
No i wtrącam swoje zdanie, bo mi się nie podoba to jak się teraz zachowuje i co za manianę odwalacie, a nie FORUM... Sama podałaś argumenty za moją obecnością tutaj...
Ondrasz nie chodzi o lubienie Ciebie, tylko o to jak się zachowujemy wobec siebie na wzajem...
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:02:40
ondrasz
wiem ze jestes zdolny do tego by sie wpierniczyc komus na konto i je usunac ...wiesz o tym doskonale
hahah i jak mi konto zniknie albo ktos sie mi włamie no to bedzie wiadomo ze to ty
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:03:41
michał własnie o to chodzi ze ja wujasniam jaki mamy stosunek do siebie...wybacz nie jestes od poczatku i nie wiesz jak było dawniej
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:03:52
hej gepciu
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:05:04
ondrasz nie strasz !!!!!
bo tutaj sie nikt ciebie nie boi , hahahhaha!!!!
wieszco na takich jak ty sa sposoby uwierz mi
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:06:14
aj Sylwia dobij mnie bo przez Ciebie cierpie..
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:06:32
hahahah nie no dlaczego ty mnie cały czas straszysz???
co moze zaraz zawołasz swoich "kumpli" ile razy juz to pisałes ..do usrania
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:07:07
Gepciu dlaczego cierpisz ???
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:08:54
hahahah
nikt mi tu w twarz nie pluje...nawet ty ...bo twoje słowa nic dla mnie nie znacza.....naprawde.....robisz z siebie idiote w tym momencie
tylko dac ci zabaweczki i do piaskownicy
A I ONDRASZ55..NAPIAŁ..MI..JESZCZE..JEDNĄ..WIADOMOŚĆ.
.WYSŁALEM...ZRESZTĄ..OBYDWIE..TE..WIADOMOŚCI..DO..ADMINA.
.ALE..NIE..POWIEM..KTÓREGO..
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:09:52
hahah
i tak beda podziwiac ..ale nie moje słowa tylko ciebie
i to co sobą reprezentujesz...czyli nic
Unkownboy
31.01.2010 r. 14:10:36
Ale nie uważasz Sylwio, że Kobiecie na którą się kreujesz na portalu - (nie mnie oceniać czy to szczere czy nie - sama wiesz jak jest i masz do tego pełne prawo - i bynajmniej niczego nie insynuuję - tak dla jasności) - nie przystoi tak się zachowywać?
Ondrasz jeśli Cię nie interesuje nasze zdanie to po co uczestniczysz w życiu forum?
Sorki że wtrącam swoje 4 grosze, ale też uczestniczę w życiu forum na co dzień i mam do tego prawo...
Proponuję wam się mimo wszystko pogodzić i już, po kiego pierzecie brudy...
Sylwio przypominam Twój wątek dot. szacunku do kobiet... Oboje właśnie urządzacie taką uliczną pyskówkę... Gratuluję...
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:11:25
bo ja mam kaca Skarbie przez ciebie za duzo wypilem twojej milosci..choc nie byla przeznaczona do mnie
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:11:26
neron pisze bo chciałam powiedziec co mysle ..po zatym miałam dosc udawania ..i szmacenia ...tylko po to....
ilez to mozna udawac ludzie !!!!!!
ondrasz robisz szopke wiesz i nawet nie widzisz ze cie ludzie wysmiewaja
Konto usunięte
31.01.2010 r. 14:13:08
michał mysl sobie co chcesz
nie mam zamiaru z toba gadac
zreszta co ma do tego szacunek ???
ja tu mówie o czym innym wiesz.....
nie wiesz o co chodzi a sie udzielasz .....naprawde
Odp. Odp. kkkkkkkkkkkkkk
a jak chciałbyś wiedziec to pracóje tutej już od tamtego roku i jesteś ostatnią osobą która dopiero teraz sie dowiedziałaa! moderaorem nie jestem ale mam wieksze wpłyuwy jak moderator ! jak bys mi **cenzura** za plecami nie obrabiał to bym ci pomugła ale teraz to jestem w **cenzura** iony na ciebie!
straszysz mnie ondrasz ????
i to ty masz byc tą osoba ktyóra OPIERDALA????a za kogo ty sie masz co????? kim ty tutaj jestes by robic porządek!!!!!
chłopie zejdz na ziemie i zachowuj sie jak normalny facet a nie jak ufo!!!!
Ondrasz sam robisz burdel czy to nie dociera do ciebie?????
podratulowac
jedziesz po nie w tym momencie ..bo ci mówie prawde w "twarz"..i W **cenzura** IA cie to ze nie jestem za toba jak do tej pory .Wybacz nie bede jechac po ludziach tak jak ty
zreszta tobie juz z tego powodu kionto usuneli admini..nie pamietasz..?????
pokazałes nie raz klase
Co tam Sylwia slychac
Popieram Sylwie
hahahha jedziesz dlaej Ondrasz
no pokaz na co ciebie tak naprawde stac
Tak Sylwio, FORUM jest do tego aby wyrażać swoją opinię, zdanie, ale z zachowaniem pewnego raczej poziomu, a jeśli chcecie się wzajemnie szmacić to się na priv bujajcie, bo jak gówniarstwo się zachowujecie... Tyle było chrzanienia o szacunku, ble ble ble, że forum na psy schodzi... Tylko chrzanieniem o przysłowiowej d...e Maryni nic nie zdziałacie, a na dodatek odstraszacie "nowych"...
No i wtrącam swoje zdanie, bo mi się nie podoba to jak się teraz zachowuje i co za manianę odwalacie, a nie FORUM... Sama podałaś argumenty za moją obecnością tutaj...
Ondrasz nie chodzi o lubienie Ciebie, tylko o to jak się zachowujemy wobec siebie na wzajem...
ondrasz
wiem ze jestes zdolny do tego by sie wpierniczyc komus na konto i je usunac ...wiesz o tym doskonale
hahah i jak mi konto zniknie albo ktos sie mi włamie no to bedzie wiadomo ze to ty
michał własnie o to chodzi ze ja wujasniam jaki mamy stosunek do siebie...wybacz nie jestes od poczatku i nie wiesz jak było dawniej
hej gepciu
ondrasz nie strasz !!!!!
bo tutaj sie nikt ciebie nie boi , hahahhaha!!!!
wieszco na takich jak ty sa sposoby uwierz mi
aj Sylwia dobij mnie bo przez Ciebie cierpie..
hahahah
nie no dlaczego ty mnie cały czas straszysz???
ile razy juz to pisałes ..do usrania
co moze zaraz zawołasz swoich "kumpli"
Gepciu dlaczego cierpisz ???
hahahah
nikt mi tu w twarz nie pluje...nawet ty ...bo twoje słowa nic dla mnie nie znacza.....naprawde.....robisz z siebie idiote w tym momencie
tylko dac ci zabaweczki i do piaskownicy
WITAJ..SYLWIA..
DAJ SPOKÓJ..PO..DYSKUTUJESZ..Z TYM..CZŁOWIEKIEM..SYLWIA..PO..CO?
..ZARAZ..WKLEJĘ..TU..COŚ..CO..DOSTALEM..OD..ONDRASZA55..VEL..FREDY..VEL..DOOM..VEL..SOK..Z.ŻUKA..NA..PRIV..
A I ONDRASZ55..NAPIAŁ..MI..JESZCZE..JEDNĄ..WIADOMOŚĆ.
.WYSŁALEM...ZRESZTĄ..OBYDWIE..TE..WIADOMOŚCI..DO..ADMINA.
.ALE..NIE..POWIEM..KTÓREGO..
hahah
i tak beda podziwiac ..ale nie moje słowa tylko ciebie
i to co sobą reprezentujesz...czyli nic
Ale nie uważasz Sylwio, że Kobiecie na którą się kreujesz na portalu - (nie mnie oceniać czy to szczere czy nie - sama wiesz jak jest i masz do tego pełne prawo - i bynajmniej niczego nie insynuuję - tak dla jasności) - nie przystoi tak się zachowywać?
Ondrasz jeśli Cię nie interesuje nasze zdanie to po co uczestniczysz w życiu forum?
Sorki że wtrącam swoje 4 grosze, ale też uczestniczę w życiu forum na co dzień i mam do tego prawo...
Proponuję wam się mimo wszystko pogodzić i już, po kiego pierzecie brudy...
Sylwio przypominam Twój wątek dot. szacunku do kobiet... Oboje właśnie urządzacie taką uliczną pyskówkę... Gratuluję...
bo ja mam kaca Skarbie przez ciebie za duzo wypilem twojej milosci..choc nie byla przeznaczona do mnie
neron pisze bo chciałam powiedziec co mysle ..po zatym miałam dosc udawania ..i szmacenia ...tylko po to....
ilez to mozna udawac ludzie !!!!!!
ondrasz robisz szopke wiesz i nawet nie widzisz ze cie ludzie wysmiewaja
michał mysl sobie co chcesz
nie mam zamiaru z toba gadac
zreszta co ma do tego szacunek ???
ja tu mówie o czym innym wiesz.....
nie wiesz o co chodzi a sie udzielasz .....naprawde
OTO..MOJA..ODPOWIEDŹ..NA..POPRZEDNIĄ..WIADOMOŚĆ..ONDRASZA55
Odp. kkkkkkkkkkkkkk
ZBASTUJ..CZŁOWIEKU..GRZECZNIE.ZAPYTAŁEM..A.TY..CO..?
widzisz neron wszystko wiadomo
mysle ze dalsze komentarze nie sa potrzebne
Neron puść to na Policję od razu, z urzędu ścigają takie rzeczy...
Ondrasz i Sylwio proponuję odrobinę powściągliwości...
Wiecie, bo ja to zwykły "ludź" jestem...
no jasne ze jestem szara myszka ...
zgadzam sie
i nie zaczepiaj mi tu Sylwi..idz se do kogo innego poskakac
michał jakiej powsciagliwosci????
przeciez ja to ciagle robie
A..TO..KOLEJNA..WIADOMOŚĆ..W..ODPOWIEDZI..NA..MOJA
Odp. Odp. kkkkkkkkkkkkkk
a jak chciałbyś wiedziec to pracóje tutej już od tamtego roku i jesteś ostatnią osobą która dopiero teraz sie dowiedziałaa! moderaorem nie jestem ale mam wieksze wpłyuwy jak moderator ! jak bys mi **cenzura** za plecami nie obrabiał to bym ci pomugła ale teraz to jestem w **cenzura** iony na ciebie!
A..CO..CIEKAWE..ADMIN..NAPISAŁ..MI..ZE..NIC..NIE..WIE..
NA..TEN..TEMAT..
..NIE..WKLEJĘ..KORESPONDENCJI..OD..ADMINA..BO..SZANUJĘ..JEGO..PRYWATNOŚĆ..
Gepciu spoko
dam rade