...no to do du....py...człek zwierze stadne...Asnyku...
de sade-markiz
14.06.2020 r. 00:28:06
...jest jak jest...byle jako...i nie o samotność mnie się rozchodzi...bo to nie tak...sam nie jestem...nie budzę się sam...co mnie boli...moja samotność z rzeczywistością nie rzeczywistej... ...młody jesteś....zatem słuch nie szwankuje Tobie...a mnie boli...wasza obojętność...nie wiem co się stało...nie wiem kim kto jest...i czy tak naprawdę jest...a proste słowa...tak wiele znaczą...posłuchaj... ,,,-i...i...i co...po co to było...nam...(......................................................................................................................................................)i co wpisać...w nawiasie...jak mowy nienawiści nam zabroniono...było tak...ONI...wierzyli...ONI walczyli...ONI przegrali...ICH oszukano...i mnie...i Ciebie... ...wiesz...dziś i nie tylko dziś myślę sobie...że szlak to trafi wszystko...a po zastanowieniu...na pewno nie...bo Wy nacie to wszystko w...upsku......wierzysz w te słowa...bo ja nie...po kawusi... ...i.............................................................................................................................................................-...i nic...
de sade-markiz
14.06.2020 r. 00:33:12
...i jeszcze to... ...
Damira
19.06.2020 r. 20:46:40
Taaaa..ideały są , są ... a tymczasem człowiek człowiekowi..... awatarem.
">">
Damira
27.06.2020 r. 18:47:06
Ooooooo..a gdzieś i tutaj Aset przemknęła . Pozdrowionka!!!! iiii.... w sam raz na upalne późne popołudnie
...no to do du....py...człek zwierze stadne...Asnyku...
...jest jak jest...byle jako...i nie o samotność mnie się rozchodzi...bo to nie tak...sam nie jestem...nie budzę się sam...co mnie boli...moja samotność z rzeczywistością nie rzeczywistej... ...młody jesteś....zatem słuch nie szwankuje Tobie...a mnie boli...wasza obojętność...nie wiem co się stało...nie wiem kim kto jest...i czy tak naprawdę jest...a proste słowa...tak wiele znaczą...posłuchaj... ,,,-i...i...i co...po co to było...nam...(......................................................................................................................................................)i co wpisać...w nawiasie...jak mowy nienawiści nam zabroniono...było tak...ONI...wierzyli...ONI walczyli...ONI przegrali...ICH oszukano...i mnie...i Ciebie... ...wiesz...dziś i nie tylko dziś myślę sobie...że szlak to trafi wszystko...a po zastanowieniu...na pewno nie...bo Wy nacie to wszystko w...upsku......wierzysz w te słowa...bo ja nie...po kawusi...
...i.............................................................................................................................................................-...i nic...
...i jeszcze to... ...
Taaaa..ideały są , są ... a tymczasem człowiek człowiekowi..... awatarem.
">">
Ooooooo..a gdzieś i tutaj Aset przemknęła
. Pozdrowionka!!!!
iiii.... w sam raz na upalne późne popołudnie
">">
Idzie dysc, idzie sikawica
">">
">">