Ci w TV? Jak najbardziej. Wszystko, aby tylko nie okazało się , że ...KRÓL jest nagi!!!Zupełnie!!!!!
">">
Damira
01.03.2020 r. 12:20:24
Minęło tyle lat ....a prawdy takie same
">">
Damira
02.03.2020 r. 18:26:08
Teraz jest czas na ...., i.......czasoumilacz
">">
Damira
08.03.2020 r. 10:11:39
Hmmmmm..... w zasadzie , to nie ma złej pogody. Można się tylko nieodpowiednio ubrać.
W sam raz na niedzielne przedpołudnie .
">">
Damira
14.03.2020 r. 14:31:34
Ot, pomorek......a wydawałoby się, że jestesmy niezniszczalni
">">
Damira
20.03.2020 r. 17:32:24
Powiedzcie mi proszę, powiedzcie mi że to tylko zły sen .
Damira
22.03.2020 r. 10:41:53
Raczej wątpię że to za sprawą nietoperza . Oni zawsze z powodu ogromnego przeludnienia szamali wszystko co się rusza, wije , pełza . Nie chcę siać teorii spiskowych ale ..w dniach 18-27 października 2019 w Wuhan odbywały sie Światowe Wojskowe Igrzyska Sportowe. Pierwsze OFICJALNE informacje o tym wirusie pojawiły się w grudniu 2019 a wiec ....Kto wie , kto wie .??????????????
Damira
22.03.2020 r. 18:16:30
Co w trawie piszczy? Tego się nigdy nie dowiemy , zresztą jakie to ma w tej chwili znaczenie.
Damira
24.03.2020 r. 17:08:16
Pierwsze primo: Mur Chiński- to była jednak świetna, ponadczasowa inicjatywa
Drugie primo: :jak widać skrupulatnie przestrzegamy zasady ograniczania kontaktów
Trzecie primo: na wszystko najlepisejszy jest .......Sting a i ......
">">
Damira
26.03.2020 r. 19:22:00
espresso pod chmurką cukru trzcinowego , mielonych goździków cynamonu, imbiru i kardamonu.
Miasto wymarło, zupełnie pusto,ludzie w maseczkach na twarzy .
Zupełnie jakby się było aktorem w filmie katastroficznym.....No cóż wszystko ma swoja cenę , ta stanowczo zawyżona.
">">
Damira
27.03.2020 r. 13:44:31
Klangor żurawi już słyszał ?
">">
Damira
02.04.2020 r. 10:08:31
Noooo..kaca chyba nie mają? W czasach w ktorych przyszło nam żyć , akurat wody nigdy nie jest za dużo.
U moi zrobiło się krokusowo , fiołkowo ......mrrrrrrrrr
">">
Damira
02.04.2020 r. 10:28:25
Nawet nasz Admin swoim słupom zlecił pracę zdalną.
Co wam przypomina , co wam przypomina widok znajomy ten ....oto..
">">
Damira
03.04.2020 r. 15:42:32
Nieustannie zdarzają się rzeczy podobne do tych, które już kiedyś zaistniały...tak kreci się świat. Cóz nowego wymyślać można ?Jak tylko, to co jest ....udoskonalić .. .pozornie
">">
Damira
06.04.2020 r. 14:35:00
ta..a wnerwić wszystkich to już żadna sztuka Teraz, że niby cuś..my ?.O czym tu mówić, gdy wartość ma znaczenie wyłącznie w wymiarze materialistycznym.Konsumpcjonizm wszechobecny , to on daje satysfakcję, poczucie wyższości i prestiżu, ale także stwarza wrażenie wolności.Refleksje nad życiem?Łeeeeee.. a co to i po co to komu?? Panem et circenses czyli chleba i igrzysk niczym w Imperium Romanum ale i to Imperium jak widać chwieje się, i to poważnie.
Damira
13.04.2020 r. 15:48:10
Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........jeszcze ..cieplutkie a do tego...... z cynamonem i wanilią...nareszcie deeeeeeeeeeeszcz, no wiadomo jak lany poniedziałek, to musowo.
">">
Damira
13.04.2020 r. 16:06:24
Ano wiadomo miszcz kawowarstwa.. 8o stopni? Kurka siwa.. to jak z termometrem grasujesz w kuchni? W tej chwili już burzowo..
Damira
13.04.2020 r. 16:37:13
Miłość ?Jeszcze jeden.. nałóg .. hmmm..młodości? , czasem bardzo ryzykowne gry, oszałamiające stany nieważkości.....z czasem podchodzi się do niej z dystansem . Jeżeli jest :szamapny strzelają,jeżeli nie ..trudno. Może kiedy indziej ?A może, w ogóle ? Nigdy nie mów ..nigdy.. Ano pewnie jak jest przepis to jest przepis..nic na łapu capu
Damira
13.04.2020 r. 16:53:25
a więc.. a papieros ? No jakby Tobie miało braknąć to ja ..merci !
Wakacje ? W tym roku to raczej będzie skomplikowana sprawa ...a Meksyk mamy u siebie No i jak wrażenie? Bo to w sumie, to taka mumia z tytoniu Każda forma endorfiny w stanie stałym jest ...doskonała Dawaj !!!!!
de sade-markiz
14.04.2020 r. 07:34:36
...a...witajcie ptaszęta... ...tak bym se...
Damira
15.04.2020 r. 18:43:58
No więc ..Cała naprzód!!!!
">">
de sade-markiz
26.04.2020 r. 13:32:18
...ino by było...by nie...by można...by nie brakło...ni wiatru...czy umiejętności...czy portu...i bieli...i stery...bo...bo...fali nie braknie...czasem flauta...lecz minie... ...jest jak przy pierwszym pocałunku... ...o cholera...o cho...o cho cho.............................................o...................................jeszcze...tylko... ... ...o...o...o...o miła........................ ...i...co tam nam...pięćdziesiątki...bo...bo my...damy radę...mimo...mimo wszystko... ...czy mam czy nie mam...ja...stawiam... ..........miłego halsu...bez morskiej choroby...
de sade-markiz
27.04.2020 r. 07:44:17
...a pietrucha też nie porośnie...
de sade-markiz
05.05.2020 r. 07:29:43
...a technika to pies...nawodnienie Ci założym...automatyczne...smartwoniaste...
de sade-markiz
13.05.2020 r. 09:02:13
...czas na konewkę można spożytkować inaczej...wszak przyjemniejsze jest choćby przytulanie...a konewki szujka zimna...
">">
Minęło tyle lat ....a prawdy takie same
">">
Teraz jest czas na ....,
i.......czasoumilacz
">">
W sam raz na niedzielne przedpołudnie .
">">
">">
Pierwsze primo:
Mur Chiński- to była jednak świetna, ponadczasowa inicjatywa
skrupulatnie przestrzegamy zasady ograniczania kontaktów
najlepisejszy jest .......Sting
a i ......
Drugie primo: :jak widać
Trzecie primo: na wszystko
">">
Miasto wymarło, zupełnie pusto,ludzie w maseczkach na twarzy .
Zupełnie jakby się było aktorem w filmie katastroficznym.....No cóż wszystko ma swoja cenę , ta stanowczo zawyżona.
">">
Klangor żurawi już słyszał ?
">">
U moi zrobiło się krokusowo , fiołkowo ......mrrrrrrrrr
">">
">">
">">
ta..a wnerwić
wszystkich to już żadna sztuka
Teraz, że niby cuś..my ?.O czym tu mówić, gdy wartość ma znaczenie wyłącznie w wymiarze materialistycznym.Konsumpcjonizm wszechobecny , to on daje satysfakcję, poczucie wyższości i prestiżu, ale także stwarza wrażenie wolności.Refleksje nad życiem?Łeeeeee..
a co to i po co to komu?? Panem et circenses czyli chleba i igrzysk
niczym w Imperium Romanum ale i to Imperium jak widać chwieje się, i to poważnie.
">">
Ano wiadomo miszcz kawowarstwa..
8o stopni? Kurka siwa..
to jak z termometrem grasujesz w kuchni?
W tej chwili już burzowo..
Miłość ?Jeszcze jeden.. nałóg .. hmmm..młodości?
, czasem bardzo ryzykowne gry, oszałamiające stany nieważkości.....z czasem podchodzi się do niej z dystansem . Jeżeli jest :szamapny strzelają,jeżeli nie ..trudno. Może kiedy indziej ?A może, w ogóle ? Nigdy nie mów ..nigdy..
Ano pewnie jak jest przepis to jest przepis..nic na łapu capu
Wakacje ? W tym roku to raczej będzie skomplikowana sprawa ...a Meksyk mamy u siebie
No i jak wrażenie? Bo to w sumie, to taka mumia z tytoniu
Każda forma endorfiny w stanie stałym jest ...doskonała
Dawaj !!!!!
...a...witajcie ptaszęta... ...tak bym se...
No więc ..Cała naprzód!!!!
">">
...ino by było...by nie...by można...by nie brakło...ni wiatru...czy umiejętności...czy portu...i bieli...i stery...bo...bo...fali nie braknie...czasem flauta...lecz minie... ...jest jak przy pierwszym pocałunku... ...o cholera...o cho...o cho cho.............................................o...................................jeszcze...tylko... ...
...o...o...o...o miła........................ ...i...co tam nam...pięćdziesiątki...bo...bo my...damy radę...mimo...mimo wszystko... ...czy mam czy nie mam...ja...stawiam... ..........miłego halsu...bez morskiej choroby...
...a pietrucha też nie porośnie...
...a technika to pies...nawodnienie Ci założym...automatyczne...smartwoniaste...
...czas na konewkę można spożytkować inaczej...wszak przyjemniejsze jest choćby przytulanie...a konewki szujka zimna...
...a i ruchu nie zbraknie...
...sam se siorbisz...
...tak trzymaj...
...i nie puszczaj...