A masz inny plan ? Czyli co ? Z ptysiowatego ciasta nici ?..wieeedziaaaałammmm..
Damira
27.09.2019 r. 18:51:03
Rzuca owszem i to ostro czasem byle nie utonąć. .no co? Powiedział przestać jeść!!Mam tu jakieś Delicje niech se weżmie
Damira
28.09.2019 r. 12:55:02
Hmm.. spróbujmy wyobrazić sobie np.krowę albo jakieś inne zwierzę biorące do pyska palącą się słomę, wdychające dym i wypuszczające go przez nozdrza????? Złoto ...jest dla zuchwałych.
Damira
28.09.2019 r. 19:33:35
Czas na zmiany Złoto ..dobrze wiesz to metafora..
Damira
29.09.2019 r. 13:17:06
Nie lubisz, oj nie lubisz? apier jak i forum cierpliwymi ..są
Damira
30.09.2019 r. 18:29:34
A to se trzeba samemu odpowiedzieć , nie wiem , nie znam się zatyrana jezdem Masz??Oj to niedobrze stanowczo za mało seksu
Damira
01.10.2019 r. 19:00:02
Musowo przerobić to w dialogu wewnętrznym Niech bierze kajeciki pisze : w seksie o to by głównie szło,aby było miło przed, w trakcie i po...
Damira
02.10.2019 r. 18:28:57
Sobie można powiedzieć.. wszystko ..taaaaaa.. syndrom Maleńczuka, nie mogę leżeć a nie mogę wstać
Damira
04.10.2019 r. 18:46:54
Po selekcji hmmm.. to w sumie, bardzo pojemne zjawiska fonetyczne.. może obrazować wieeeele stanów... nieważkości
Damira
06.10.2019 r. 12:11:10
Jednym słowem swój chłop co to i pożartować może, i zabawić się lubi. Tylko posłuch musi być Zbierzesz to, co posiałeś
Mama mówiła Córuchna !Koniowi, psu, mężczyźnie się nie wierzy!!
Damira
18.10.2019 r. 20:49:44
Obecnie najbardziej znana i zarazem czczona, to ta komputerowa: Steve Jobs , Linus Torvalds, Bill Gates.
Damira
20.10.2019 r. 17:38:16
łeeee tam .. się mogą schować wszyściuśkie przy 1 dinarze kuwejcki ..równym 12 złociszom.
Damira
24.10.2019 r. 18:06:36
Skoro my mamy taki luksius życia ,wypadałoby wiedzieć jak to jest Krajach Trzeciego Świata
Damira
24.10.2019 r. 18:13:26
Biedny ten, kto pożąda wielu rzeczy.
Damira
24.10.2019 r. 18:24:03
Nawet jeśli miałby kto kopalnie złota a nie dostrzega małych błysków szczęścia ..nie będzie szczęśliwym nigdy.
Damira
24.10.2019 r. 18:45:13
A momenty były?
Damira
25.10.2019 r. 19:49:31
A co by nie, ma W snach jest najlepsiejsze, to niewiarygodne spotykanie ludzi i rzeczy, które w normalnym życiu nigdy by się nie spotkały .Ba ! Momenty zapomnieć? Nie ma takiej opcji !!
Dobry !!! Tak, to prawda, czasem śni się coś, co jest za zakrętem . A Ty jesteś dopiero na prostej... przed.
Damira
04.11.2019 r. 16:56:11
Raz się.. zakręcisz, zakręconym pozostaniesz
Damira
06.11.2019 r. 17:52:19
Stukniem bo uśniem
de sade-markiz
07.11.2019 r. 10:54:07
...a ja byłem...był koncert...była gwiazda...oklaski...gwizdy...nic ciekawego...i o czym tu pisać...
Damira
07.11.2019 r. 18:04:22
A bo widzisz, my tu takie przaśne ludzie, że se tylko Zenka Martyniuka słuchamy Łoooo laboga dobrze, że nam trochę o świecie zapodasz,bo by my tu całkiem zdziczeli ... Wasza Światowość!!! Dzicz kudłata ...nomalnie Co nie Panowie??
de sade-markiz
08.11.2019 r. 07:55:23
...lepiej zapewne...naturalnym zwichrowańcem być...niźli intelektualistą...w nazbyt małym garniaku przez życie skrojonym co ruchy krępuje...nie wszystkiego da się nauczyć...oj
A masz inny plan ?
Czyli co ?
Z ptysiowatego ciasta nici ?..wieeedziaaaałammmm..
Rzuca owszem i to ostro czasem
byle nie utonąć.
.no co? Powiedział przestać jeść!!Mam tu jakieś Delicje
niech se weżmie
Hmm..
spróbujmy wyobrazić sobie np.krowę albo jakieś inne zwierzę biorące do pyska palącą się słomę, wdychające dym i wypuszczające go przez nozdrza?????
Złoto ...jest dla zuchwałych.
Czas na zmiany
Złoto ..dobrze wiesz to metafora..
Nie lubisz, oj nie lubisz?
apier jak i forum cierpliwymi ..są
A to se trzeba samemu odpowiedzieć
, nie wiem , nie znam się zatyrana jezdem
Masz??Oj to niedobrze
stanowczo za mało seksu
Musowo przerobić to w dialogu wewnętrznym
Niech bierze kajeciki pisze : w seksie o to by głównie szło,aby było miło
przed,
w trakcie i
po...
Sobie można powiedzieć.. wszystko
..taaaaaa.. syndrom Maleńczuka, nie mogę leżeć a nie mogę wstać
Po selekcji
hmmm.. to w sumie, bardzo pojemne zjawiska fonetyczne.. może obrazować wieeeele stanów... nieważkości
Jednym słowem
swój chłop co to i pożartować może, i zabawić się lubi. Tylko posłuch musi być
Zbierzesz to, co posiałeś
Mój na dziś
">www.youtube.com/watch?v=p50k_kklM7g
Czy jest z nami kierowca
">www.youtube.com/watch?v=K2MJgmYt5Nc
Słusznie żeś zaznaczył ..w pewnym
Tiaa....
pokorne, zawsze pozostanie pokornym.
Mama mówiła
Córuchna !Koniowi, psu, mężczyźnie się nie wierzy!!
Obecnie najbardziej znana i zarazem czczona, to ta komputerowa: Steve Jobs , Linus Torvalds, Bill Gates.
łeeee tam ..
się mogą schować wszyściuśkie przy 1 dinarze kuwejcki ..równym 12 złociszom.
Skoro my mamy taki
luksius życia ,wypadałoby wiedzieć jak to jest Krajach Trzeciego Świata
Biedny ten, kto pożąda wielu rzeczy.
Nawet jeśli miałby kto kopalnie złota a nie dostrzega małych błysków szczęścia ..nie będzie szczęśliwym nigdy.
A momenty były?
A co by nie,
ma
W snach jest najlepsiejsze, to niewiarygodne spotykanie ludzi i rzeczy, które w normalnym życiu nigdy by się nie spotkały .Ba !
Momenty zapomnieć? Nie ma takiej opcji !!
Zielona z miodem.. Za sny!
">www.youtube.com/watch?v=HeXz0U_Hs_s
Dobry !!!
Tak, to prawda, czasem śni się coś, co jest za zakrętem . A Ty jesteś dopiero na prostej... przed.
Stukniem bo uśniem
...a ja byłem...był koncert...była gwiazda...oklaski...gwizdy...nic ciekawego...i o czym tu pisać...
A bo widzisz, my tu takie przaśne ludzie, że se tylko Zenka Martyniuka słuchamy
Łoooo laboga dobrze, że nam trochę o świecie zapodasz,bo by my tu całkiem zdziczeli
... Wasza Światowość!!!
Dzicz kudłata ...nomalnie
Co nie Panowie??
...lepiej zapewne...naturalnym zwichrowańcem być...niźli intelektualistą...w nazbyt małym garniaku przez życie skrojonym co ruchy krępuje...nie wszystkiego da się nauczyć...oj