Wrzutka użytkownika
Unkownboy
30.01.2010 19:47 · ID 107174
Do wszystkich
Tak się zastanawiam ile z osób zaglądających na MK buduje swój obraz w wirtualnym świecie na wzór tego ze świata realnego (w 100% szczerze), a ilu z nas tworzy siebie tutaj takiego jakim chciałoby być... No i oczywiście zapewne część z nas tutaj jest taka, jaka z wielu względów nie może być "w realu"... Hmmm...
Już od dawna zastanawiam się nad aspektem znaczenia wirtualnego świata dla samoświadomości i samopoczucia człowieka realnego...
Ale to tylko takie moje zastanowienie...
Miłego wieczoru...
Już od dawna zastanawiam się nad aspektem znaczenia wirtualnego świata dla samoświadomości i samopoczucia człowieka realnego...
Ale to tylko takie moje zastanowienie...
Miłego wieczoru...
Dyskusja
245
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Wszyscy pielgrzymujemy do tego samego celu... Do śmierci...
Czasem spotykamy osoby idące tą samą drogą, w tym samym tempie...
Ale nie sztuką jest wybrać najprostszą i najkrótszą drogę asfaltową... Po na tym polega paradoks pielgrzymowania...
RaFaŁ widzę że mamy podobne zapędy "filozoficzne"... Żeby jeszcze interesujące nas kobiety w odpowiednim wieku to zrozumieć potrafiły (przepraszam Panie "w nieodpowiednim" wieku, jeśli poczuły się urażone)...
Między innymi może nam to oszczędzić "zawodu" i powiedzenia kiedyś najgorszej rzeczy: bo ja dla Ciebie...
Haos dla Ciebie bede pisac trylogie
no nic... uciekac musze na troche, pozniej wroce na neta to i znowu na "zlosc" Haosowi sie troche powypowiadam zeby mial co czytac
RaFaŁ w moim wykonaniu też, ale czuję że mamy podobne podejście w kilku kwestiach...
Colletterose no przecież któż inny jak ja
A właściwie to nie szukaj a samo się znajdzie
Haos, najpierw bym Cię nakłonił do spisania testamentu o odpowiedniej treści
Żem wziął i zabłysł
Żem był wziął zabłysł
wiesz dobze ze czassami najgorsza prawda jest lepsza niż kłamstwo wieec poco amm kogos kłamac ?? po co kłamstwo ma krutkie nogi. zaraz wyjdzie najaw wiec lepiej odrazu powiedziec jakim sie jest albo cie zaakceptuja albo nie .
Przegrzałem zwoje muzgowe a po ostatnich dniach muszę ciut je oszczędzać bo coś nie do końca halo
Martulka: Miłego wieczorku...
Colletterose: zabłysł
Mirosław: ale myślę że i tak więcej radości przynosi nam prawdomówność nie ze względu na konsekwencje kłamstwa, ale na samopoczucie bycia w porządku wobec samego siebie...
No i mimo wszystko więcej radości sprawia nam to że jesteśmy akceptowani w trybie WYSIWYG pisząc sloganem htmlowców
Haos to Ty nie żartowałeś z tym samobójstwem?
Mam pomysła... Do przypadkowo spotykanych osób na portalu będę wysyłał zaproszenia do włączania się w życie forum
Znaczy się nie tak całkiem przypadkowych