Wrzutka użytkownika
Unkownboy
30.01.2010 19:47 · ID 107174
Do wszystkich
Tak się zastanawiam ile z osób zaglądających na MK buduje swój obraz w wirtualnym świecie na wzór tego ze świata realnego (w 100% szczerze), a ilu z nas tworzy siebie tutaj takiego jakim chciałoby być... No i oczywiście zapewne część z nas tutaj jest taka, jaka z wielu względów nie może być "w realu"... Hmmm...
Już od dawna zastanawiam się nad aspektem znaczenia wirtualnego świata dla samoświadomości i samopoczucia człowieka realnego...
Ale to tylko takie moje zastanowienie...
Miłego wieczoru...
Już od dawna zastanawiam się nad aspektem znaczenia wirtualnego świata dla samoświadomości i samopoczucia człowieka realnego...
Ale to tylko takie moje zastanowienie...
Miłego wieczoru...
Dyskusja
245
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Kropeczka bo ja z zazdrości zakazy tworzę...
Walenrod trafne spostrzeżenia, ale my filozofię empiryczną uprawiamy
Innych tematów już nie ma
Kinga rozmawiamy o szczerości i wynaturzaniu własnej osobowości w wirtualnym świecie... Reflektujesz?
Zapraszam do dyskusji...
Jak po imprezce
haos,dziękuję
dobranoc
Co myślicie na temat prostactwa co niektórych na portalu, którzy w perfidny sposób zakłamaniem i wyszukiwaniem na wzór aparatczyków.... Eeeee... To nie to przemówienie...
Zaraz, zaraz... Szukam...
Co myślicie o tych, którzy celowo wprowadzają błędne dane w formularz, pisząc że szukają choć nie szukają?
Oglądaliście "Piękny umysł" i "Dzień Świra"?
I dziewczyny tez z jajkami?
W każdym razie spróbujcie porównać obu bohaterów... Ciekawe do jakich wniosków dojdziecie...
Moje są niestandardowe. Może kiedyś zdobędę się na publikację dotyczącą psychosocjologicznych aspektów zaburzeń osobowościowych, w kontekście uwarunkowań kulturowo-gospodarczych na podstawie realnego i fikcyjnego bohatera klasyki filmowej...
Ale ja łapię kontekst kulturowy jaj u kobiet
Ba chyba nie o kindze Nerona
Pewnie mi się panny po ten teges, ale chyba nie tak całkiem...?????
Unkownboy dzieki za zaproszenie do znajomych
widze ze ladnie sie rozpisaliscie... 9stron, a jak spadalem byly 3 i bylem w temacie... teraz nie...
Ale wróciła
Witaj RaFaŁ... A jakoś tak leci nam temacik
Nie ma za co...
Zapraszasz gdy wchodzisz na stronkę osoby, która Cię interesuje i klikasz przycisk pod pierwszą tabelką...
bywalem (i bywam) na roznych forach, roznia sie swoja budowa i funkcjami, ale z takim jak to jeszcze nei mialem do czynienia...