Wrzutka użytkownika
Unkownboy
30.01.2010 19:47 · ID 107174
Do wszystkich
Tak się zastanawiam ile z osób zaglądających na MK buduje swój obraz w wirtualnym świecie na wzór tego ze świata realnego (w 100% szczerze), a ilu z nas tworzy siebie tutaj takiego jakim chciałoby być... No i oczywiście zapewne część z nas tutaj jest taka, jaka z wielu względów nie może być "w realu"... Hmmm...
Już od dawna zastanawiam się nad aspektem znaczenia wirtualnego świata dla samoświadomości i samopoczucia człowieka realnego...
Ale to tylko takie moje zastanowienie...
Miłego wieczoru...
Już od dawna zastanawiam się nad aspektem znaczenia wirtualnego świata dla samoświadomości i samopoczucia człowieka realnego...
Ale to tylko takie moje zastanowienie...
Miłego wieczoru...
Dyskusja
245
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Colletterose - ja nie rozumiem, Ty nie rozumiesz, on/ona nie rozumie, my nie rozumiemy, wy nie rozumiecie, oni/one nie rozumieją... A i tak wiele osób to robi...
Colletterose, Unkownboy, tego chyba nawet nie rozumieja ci co to robia...
O dziwo nie włączył się do rozmowy jeszcze nikt, kogo można by podejrzewać o nieszczerość z dużym prawdopodobieństwem trafności osądu
Choć nie da się ukryć, że co niektórzy są prostakami i się z tym nie kryją
P.S. Mam nadzieję że nieświadomie nikomu na odcisk nie stanąłem, nie jestem w stanie śledzić na bieżąco wątku...
zgadzam sie z Toba calkowicie
Unknow no jednego "nowego" w temacie masz
co prawda od wczoraj... i nie wiem wszystkiego jeszcze... ale moje odczucia sa pozytywne
no ale nie chcialbym uciekac z watku tego tematu
I nie mam tutaj na myśli gadania o seksie i o piciu. Jak doszliśmy wczoraj do wniosku na innym wątku "i kota można na śmierć zagłaskać", znaczy się wszystko dla ludzi, oby z umiarem
trza byc konsekwentym w swoich wyborach, a zarazem przy szukaniu wlasnego dobra myslec by nie zrobic czegos zlego innym...
Ale mimo wszystko bardziej "odstraszające" stąd "nowych" są osoby, które nie za bardzo wyszukanym stylem i językiem, próbują pokazać jacy to oni mądrzy, atrakcyjni, silni, odważni (i głupi) za razem "nie są"
ja sie opisałem tutaj takimjakim jestem.
staram sie byc jeszcze lepszy aale wiadomo czasami mi to niew wychodzi każdy sie potyka i ma problemy w życiu.