Wrzutka użytkownika
Unkownboy
30.01.2010 19:47 · ID 107174
Do wszystkich
Tak się zastanawiam ile z osób zaglądających na MK buduje swój obraz w wirtualnym świecie na wzór tego ze świata realnego (w 100% szczerze), a ilu z nas tworzy siebie tutaj takiego jakim chciałoby być... No i oczywiście zapewne część z nas tutaj jest taka, jaka z wielu względów nie może być "w realu"... Hmmm...
Już od dawna zastanawiam się nad aspektem znaczenia wirtualnego świata dla samoświadomości i samopoczucia człowieka realnego...
Ale to tylko takie moje zastanowienie...
Miłego wieczoru...
Już od dawna zastanawiam się nad aspektem znaczenia wirtualnego świata dla samoświadomości i samopoczucia człowieka realnego...
Ale to tylko takie moje zastanowienie...
Miłego wieczoru...
Dyskusja
245
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
A może masz RaFaŁ jakieś fajne pomysły na "poprawki" i udoskonalenia na portalu?
Unkownboy
obejżyj sobie to
Incydent - San suk si gin.2009.PL.DVDRip.Xvid
zarabisty film polecam naprawde warto
Spokojnej nocki i nie daj się pigułom wykorzystać nieświadomie
np chcac wstawic jakas wlasna grafike robilem:
[img]adres_obrazka[/img]
a na tym forum w jakims temacie probowalem i klapa... nie wyszlo mi
Unkownboy nie zastanawialem sie nad tym bo narazie chce w ogole poznac to forum takim jakim jest
Rip-van-Winkle dokladnie,tak jak mowisz, to forum ma cos w sobie-Was
ale np wrzucajac link do czegos innego fajnie by bylo gdyby byl "aktywny" ,tzn zamiast kopiowac go do przegladarki latwiej bylo by go kliknac by otwarla sie strona
ale to moze tez wina mojej przegladarki (opera)
Ja Państwa już zostawiam...
Spokojnej nocki życzę, tylko beze mnie za dużej imprezki proszę nie robić, coby sąsiedzi nie marudzili
Dobrej i spokojnej....
Ale odpowiedzi pewnie nie doczekam
Dobranoc raz jeszcze...
... fajne wlosy
A o czyich włosach piszesz, bo ja to mało kumaty w śledzeniu jestem
widze avatarek zmienil sie... to teraz nie kota ale prawdziwy haos wszechswiata masz
kurde wszyscy zmykaja...
Kropcia nie dziekuj... ja tylko fakt stwierdzilem
kurde wychodzi na to ze sam bede siedzial do rana... niezle... powesze po tematach
co prawda jestem tu od wczoraj... i trafilem przypadkiem, ale pozytywnie odbieram to forum... no i mysle ze juz prawie jestem w Waszym "stadzie"
w dzien niestety nie spie...
takze sie przyzwyczailem do tego zanim zauwazylem
a ze wstawaniem rano to chyba ostatnio mam coraz ciezej, w weekend wogole ciezko mnie z wyra wyciagnac
dobranoc
ja sobie chyba poczytam ksiazke
Co słychać?
Przejrzałem dzisiaj ten wątek i widzę, że jest nie tyle "do wszystkich" ile "dla wszystkich" i "o wszystkim"
Jeśli macie ochotę na pogaduchy to oczywiście zapraszam...