Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
31.01.2010 08:39 · ID 107778
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem jak wy ale dostaje na skrzynke pełno wiadomosci od lesbijek
nie wiem czym jest to spowodowane , bo na profilu mam napisane ze jestem hetero.....hmmm mało tego opowiadaja jakies historie...typu coby to ze mna nie robiły....a ponad to proszą o kupony doładowywujące telefon ...nie no paranoja!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem czym jest to spowodowane , bo na profilu mam napisane ze jestem hetero.....hmmm mało tego opowiadaja jakies historie...typu coby to ze mna nie robiły....a ponad to proszą o kupony doładowywujące telefon ...nie no paranoja!!!!!!!!!!!!!!!
Dyskusja
141
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
jaa dostaje od jakichs lasek z zagranicy
najlepiej to ich poblokowac i po sprawie
ostatnio tez doszłam do pewnych przemyslen co do tej stronki..
mianowicie kiedys było tu spokojnie nie było erotycznych ogłoszen(no moze nie az tyle i nie w takiej formie), a teraz??? ogłaszaja sie jakies panny lekkich obyczajów zeby im tela doładowac...no mi sie to w pale nie miesci
niech admini cos z tym zrobia bo schodza na psy....ja osobiscie cora rzadziej tu zagladam
od zawsze????
no racja chłopaki...a ponadto takie ogłoszenie zamiesciła twoja kolezanka Ondrasz .....Ta kinka czy jak jej tam
na forum zamiesciła
a niech sobie sa...ale niech nie wypisuja do mnie głupot...zreszta nie tylko do mnie bo jeszcze do innych osób....nie wiem chca W **cenzura** IC człowieka czy co
ale kamien z serca
Ja też dostawałam takie wiadomości ale cierpliwie je usuwałam,no i na razie jest spokój. ;D Ale wkurza to nie przeciętnie!
kto???
przecież on w nic nie pogrywa????
moze rozwiniesz swoja mysl bardziej dosadnie.
Fredi pisz jaśniej.
Nie wiem co tam masz do Nerona,
Ale może wyjaśnij to z nim a nie mu robisz za uszami
Wyjaśnijcie to sami,
Nie bardzo lubie takie sytuacje i tyle
Tymbardziej że do żadnego z was na razie nic nie mam,
A jakby coś ktoś do mnie miał to wolał bym żeby przyszedła z tym do mnie pogadać niż wypisywał pod moją nieobecniść
..JESZCZE POSŁUCHAM..NO..CO..MASZ..DO..POWIEDZENIA..CO?
..INNI..PRZESTAŃ UDAWAĆ ..ONDRASZ55..I ..JAKOŚ..TYMI..POGRÓZKAMI..SIĘ ..NIE ..PRZEJMUJE..ZNAM..DOSKONALE ..KK..WIĘC..RADZE ..ZBASTOWAĆ..I ZAJĄC..SIĘ POZYTECZNYMI..RZECZAMI..