Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
31.01.2010 08:39 · ID 107778
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem jak wy ale dostaje na skrzynke pełno wiadomosci od lesbijek
nie wiem czym jest to spowodowane , bo na profilu mam napisane ze jestem hetero.....hmmm mało tego opowiadaja jakies historie...typu coby to ze mna nie robiły....a ponad to proszą o kupony doładowywujące telefon ...nie no paranoja!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem czym jest to spowodowane , bo na profilu mam napisane ze jestem hetero.....hmmm mało tego opowiadaja jakies historie...typu coby to ze mna nie robiły....a ponad to proszą o kupony doładowywujące telefon ...nie no paranoja!!!!!!!!!!!!!!!
Dyskusja
141
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
chłopie zejdz na ziemie i zachowuj sie jak normalny facet a nie jak ufo!!!!
jedziesz po nie w tym momencie ..bo ci mówie prawde w "twarz"..i W **cenzura** IA cie to ze nie jestem za toba jak do tej pory .Wybacz nie bede jechac po ludziach tak jak ty
zreszta tobie juz z tego powodu kionto usuneli admini..nie pamietasz..?????
pokazałes nie raz klase
no pokaz na co ciebie tak naprawde stac
No i wtrącam swoje zdanie, bo mi się nie podoba to jak się teraz zachowuje i co za manianę odwalacie, a nie FORUM... Sama podałaś argumenty za moją obecnością tutaj...
Ondrasz nie chodzi o lubienie Ciebie, tylko o to jak się zachowujemy wobec siebie na wzajem...
wiem ze jestes zdolny do tego by sie wpierniczyc komus na konto i je usunac ...wiesz o tym doskonale
hahah i jak mi konto zniknie albo ktos sie mi włamie no to bedzie wiadomo ze to ty
bo tutaj sie nikt ciebie nie boi , hahahhaha!!!!
wieszco na takich jak ty sa sposoby uwierz mi
co moze zaraz zawołasz swoich "kumpli"
nikt mi tu w twarz nie pluje...nawet ty ...bo twoje słowa nic dla mnie nie znacza.....naprawde.....robisz z siebie idiote w tym momencie
tylko dac ci zabaweczki i do piaskownicy
DAJ SPOKÓJ..PO..DYSKUTUJESZ..Z TYM..CZŁOWIEKIEM..SYLWIA..PO..CO?
..ZARAZ..WKLEJĘ..TU..COŚ..CO..DOSTALEM..OD..ONDRASZA55..VEL..FREDY..VEL..DOOM..VEL..SOK..Z.ŻUKA..NA..PRIV..
A I ONDRASZ55..NAPIAŁ..MI..JESZCZE..JEDNĄ..WIADOMOŚĆ.
.WYSŁALEM...ZRESZTĄ..OBYDWIE..TE..WIADOMOŚCI..DO..ADMINA.
.ALE..NIE..POWIEM..KTÓREGO..
hahah
i tak beda podziwiac ..ale nie moje słowa tylko ciebie
i to co sobą reprezentujesz...czyli nic
Ondrasz jeśli Cię nie interesuje nasze zdanie to po co uczestniczysz w życiu forum?
Sorki że wtrącam swoje 4 grosze, ale też uczestniczę w życiu forum na co dzień i mam do tego prawo...
Proponuję wam się mimo wszystko pogodzić i już, po kiego pierzecie brudy...
Sylwio przypominam Twój wątek dot. szacunku do kobiet... Oboje właśnie urządzacie taką uliczną pyskówkę... Gratuluję...
ilez to mozna udawac ludzie !!!!!!
ondrasz robisz szopke wiesz i nawet nie widzisz ze cie ludzie wysmiewaja
nie mam zamiaru z toba gadac
zreszta co ma do tego szacunek ???
ja tu mówie o czym innym wiesz.....
nie wiesz o co chodzi a sie udzielasz .....naprawde
Odp. kkkkkkkkkkkkkk
ZBASTUJ..CZŁOWIEKU..GRZECZNIE.ZAPYTAŁEM..A.TY..CO..?
mysle ze dalsze komentarze nie sa potrzebne
Ondrasz i Sylwio proponuję odrobinę powściągliwości...
Wiecie, bo ja to zwykły "ludź" jestem...
przeciez ja to ciagle robie
Odp. Odp. kkkkkkkkkkkkkk
a jak chciałbyś wiedziec to pracóje tutej już od tamtego roku i jesteś ostatnią osobą która dopiero teraz sie dowiedziałaa! moderaorem nie jestem ale mam wieksze wpłyuwy jak moderator ! jak bys mi **cenzura** za plecami nie obrabiał to bym ci pomugła ale teraz to jestem w **cenzura** iony na ciebie!
A..CO..CIEKAWE..ADMIN..NAPISAŁ..MI..ZE..NIC..NIE..WIE..
NA..TEN..TEMAT..
..NIE..WKLEJĘ..KORESPONDENCJI..OD..ADMINA..BO..SZANUJĘ..JEGO..PRYWATNOŚĆ..