Ryby sa trudne w obróbce kuchennej..za mało ich na naszych stołach ..drogie niestety..
Damira
22.10.2018 r. 19:22:35
Styl życia , nastawienie do świata, niskokaloryczna dieta ..i zielona herbata.. po Fukushimie rożnie mówi się o rybskach morskich, ale w gruncie rzeczy generalnie całe życie człowiekowi ..nie służy...hough
Damira
23.10.2018 r. 12:22:12
A to aż tak wiucha, że bryzę do Wielkopolski przygnało? Wiele sie mówi o wpływie np smogu na nasze zdrowie ale to chyba połowiczna prawda .Ze względu na ogromne zagęszczenie przemysłu i ilość domostw ogrzewanych węglem, zanieczyszczenie powietrza na Śląsko w latach 70-tych było o wiele gorsze a mimo tego nie było tak dużej zachorowalności na nowotwory jak obecnie.
Damira
23.10.2018 r. 12:40:40
Tak to prawda, w pogoni oddaliliśmy się od natury , żyjemy w hermetycznym , sterylnym ..świecie rozświetlonym ekranami ifonów
Damira
23.10.2018 r. 13:02:19
Jestem osobistycznie za szczepieniami. To ogromna nieodpowiedzialność narażać tak własne dzieci i inne również..wymysł jakiś tam nawiedzonych ekolożek.Wszystko do czasu aż skończy się to nieszczęściem .. odra grasuje przecież na Ukrainie i radziłbym im pooglądać ilustracje jakie skutki powoduje choroba Heinego-Medina
Damira
23.10.2018 r. 14:52:29
Czyli podniesienie wajchy z napisem Naturalna selekcja -open wjucha u mnie jak na Uralu..zima idzie moja Zumba szama za dwóch, futro ma już jak niedźwiedź ..
Damira
24.10.2018 r. 12:09:17
No cóz najlepiej byłoby głosować na ludzi, którzy obiecują najmniej ..wtedy i rozczarowanie byłoby z pewnością najmniejsze mówią o potężnej zimie w tym troku ale ..wydaje mi sie, że większą trafność w prognozowaniu, miał kiedyś tam Imć Pan Wicherek
Damira
24.10.2018 r. 12:21:32
A sobie? Ojojjj..no człek nie wielbłąd pić powinien ..zielona herbata
Damira
24.10.2018 r. 12:46:58
łeee no to zonk nie majac zaufania do siebie szukamy odpowiedzi i rozwiązań naszych problemów gdzieś na zewnątrz – w innych ludziach.. ano jak w harcerstwie każdy zdobywca jakis tam sprawności
Damira
24.10.2018 r. 13:01:21
Luster sporo.. wiadomo , wiadomo odznaki juz nawet na szlafroku
Damira
24.10.2018 r. 13:27:47
Ooo jak to się sfuczył Zawisza Czarny ... Ja też tylko zaliczyłam premierę w ZHP,nigdy nie znosiłam presji jakichkolwiek..wrrrrr
Damira
24.10.2018 r. 13:52:11
Nim albo się jest, albo nie jest ..i nic w tej kwesti, nie ma na to wpływu... w tamtych czasach nie było to takie oczywiste...miałam obniżoną ocenę ze sprawowania.. Trza by wystąpić o jakie odszkodowanie z racji prześladowania
Damira
24.10.2018 r. 15:19:20
Eeee..noooo.. nie mieć mie tu miny, jakby kto zamówił i zapomniał odebrać... realia miażdżą..byle chęć nie mijała.. na życie, na życie
Damira
28.10.2018 r. 12:45:09
tak bez chińskiego ostrzeżenia?W.. czajnik? Toz nawet Vito Corleone przysyłał najpierw rybę w gazecie, albo łeb konia..
Damira
29.10.2018 r. 18:42:11
tyle zostało z lasu, gdy gajowy wkroczył do akcji no i po poniedziałku ...dziś 29, za dwa miesiące bedzie już po świętach ale , ale, ale... przed Sylwestrem..
Damira
31.10.2018 r. 18:51:00
Polityka dowcipu przynosi zawsze odpowiednie rezultaty że powoli nic to jak mawiał Mały Rycerz, byle się tylko ...nie zatrzymać..hough
Damira
02.11.2018 r. 09:22:09
A jeżeli już , to tylko... ze szczęścia espresso podwójne dla portalu ..u moi pięknie, słonecznie .. zupełnie nielistopadowo
Damira
02.11.2018 r. 20:48:16
Bardzo niewiele jest potrzebne do tworzenia szczęśliwego życia. Wszystko to mamy w sobie... w swoim sposobie myślenia.O kasie rozmawialiśmy wiele razy ..ona uspokaja, nie powinna jednak być naszym celem ..nadrzędnym
Damira
03.11.2018 r. 19:58:16
Życie nigdy nie było sprawiedliwe i nigdy sprawiedliwe nie będzie więc bycie wkufionym..na cały świat o to, że ktoś ma lepiej to nic innego jak głupi, pospolity ból upy... że ludziom odbija sodówka ano odbija, bo sa tacy, którzy tych piniendzy ..jednak nie powinni mieć za duzo.. nigdy ..hough
ALEXIS100
04.11.2018 r. 08:39:50
Witam! Czy ktoś mi odpowie co się stało że nie mogę wejść na czat tyle znajomych tu było z 2 osobami piszę do dzisjaj.
Damira
04.11.2018 r. 12:55:08
Trza by Jej zrobić test, bo to może.. automat
Damira
04.11.2018 r. 13:21:37
Przynajmniej ma okazję ..nasza Alexis cyklicznie zadać pytanie
Damira
05.11.2018 r. 17:52:11
Sánchez? Gra w Manchesterze
Damira
06.11.2018 r. 20:51:39
Ach!!! : Te przekleństwa porównań
Damira
07.11.2018 r. 18:49:39
Zawsze znajdzie się ktoś kto ma więcej..po drugie primo nie zazdrość postępuj tak by tobie zazdroszczono
Damira
08.11.2018 r. 19:00:25
To utopia o czym mówisz. Dziwne, że najwięcej narzekają zawsze ci którzy najmniej robią. Sa ludzie którzy całe życie oglądają sie na coś, kogoś .Zawsze można się usprawiedliwić..przed soba Znam tez takich którzy korzystali z lewych zwolnień lekarskich, bo a co tam ..a potem..... płacz bo emerytury tyle co kot napłakał. kto ma takiemu leserowi dać państwo?.Pytam tylko za co ???
Damira
08.11.2018 r. 19:02:54
Acha .. i bidy z nędzą, to ja wcale nie widzę ani w mieście, ani na wsi.
Damira
09.11.2018 r. 15:06:21
Kryzys wieku średniego? No tak dotyka w większości facetów
Te refleksje , nad swoim dotychczasowym dorobkiem, sytuacją życiową. Decyzjami, planami, marzeniami. Hmmm... poważna sprawa ale jeśli czujesz,że bilans nie wychodzi zbyt korzystnie i nie potrafisz sobie poradzić z tym. Nie obawiaj się skorzystać z pomocy specjalisty. On zapewne Tobie pomoże przejść przez ten trudny czas i to bez szwanku . Niewątpliwie wtedy odzyskasz poczucie sensu życia .. a co do obrony przed Tobą. łon aż się zgrzalam , nie pochlebiaj sobie ..za krótki jesteś .. Pozdrowionka ..i miłego wszystkiego
Damira
10.11.2018 r. 22:04:27
Z mojego rodzinnego domu wyniosłam szacunek do pracy, KAŻDEJ PRACY oraz do ludzi, którzy ja wykonują. Moją córkę również tej zasady uczyłam,Nauczono mnie również, że nic nie ma za darmo i na wszystko trzeba sobie zapracować...oraz jeżeli mam coś robić źle.. to lepiej wcale.Powiesz pierniczę frazesy dzięki tym prostym zasadom..mam to co mam, jestem tu gdzie jestem..chełpić się nie będę bo tego tez mnie nauczono
Damira
11.11.2018 r. 14:38:33
Za piniondze, taki psycholog może wmówić ludziom praktycznie wszystko
psychologia to kolejne określenie na coś, co kiedyś nazywano ....losem...
Ryby sa trudne w obróbce kuchennej..za mało ich na naszych stołach ..drogie niestety..
Styl życia
, nastawienie do świata, niskokaloryczna dieta ..i zielona herbata.. po Fukushimie
rożnie mówi się o rybskach morskich, ale w gruncie rzeczy generalnie całe życie człowiekowi ..nie służy...hough
Tak to prawda, w pogoni oddaliliśmy się od natury , żyjemy w hermetycznym , sterylnym ..świecie
rozświetlonym ekranami ifonów
Jestem osobistycznie za szczepieniami. To ogromna nieodpowiedzialność narażać tak własne dzieci i inne również..wymysł jakiś tam nawiedzonych ekolożek.Wszystko do czasu aż skończy się to nieszczęściem .. odra grasuje przecież na Ukrainie i radziłbym im pooglądać ilustracje jakie skutki powoduje choroba Heinego-Medina
Czyli podniesienie wajchy z napisem Naturalna selekcja -open
wjucha u mnie jak na Uralu..zima idzie moja
Zumba szama za dwóch, futro ma już jak niedźwiedź ..
No cóz najlepiej byłoby głosować na ludzi, którzy obiecują najmniej ..wtedy i rozczarowanie byłoby z pewnością najmniejsze
mówią o potężnej zimie w tym troku ale ..wydaje mi sie, że większą trafność w prognozowaniu, miał kiedyś tam Imć Pan Wicherek
A sobie?
Ojojjj..no człek nie wielbłąd pić powinien ..zielona herbata
łeee no to zonk
nie majac zaufania do siebie szukamy odpowiedzi i rozwiązań naszych problemów gdzieś na zewnątrz – w innych ludziach..
ano jak w harcerstwie każdy zdobywca jakis tam sprawności
Luster sporo..
wiadomo , wiadomo odznaki juz nawet na szlafroku
Ooo jak to się sfuczył Zawisza Czarny
... Ja
też tylko zaliczyłam premierę w ZHP,nigdy nie znosiłam presji jakichkolwiek..wrrrrr
Nim albo się jest, albo nie jest
..i nic w tej kwesti, nie ma na to wpływu...
w tamtych czasach nie było to takie oczywiste...miałam obniżoną ocenę ze sprawowania..
Trza by wystąpić o jakie odszkodowanie z racji prześladowania
Eeee..noooo..
nie mieć mie tu miny, jakby kto zamówił i zapomniał odebrać...
realia miażdżą..byle chęć nie mijała..
na życie, na życie
Polityka dowcipu przynosi zawsze odpowiednie rezultaty
że powoli nic
to jak mawiał Mały Rycerz,
byle się tylko ...nie zatrzymać..hough
A jeżeli już
, to tylko... ze szczęścia
espresso podwójne dla portalu ..u moi
pięknie, słonecznie .. zupełnie nielistopadowo
Bardzo niewiele jest potrzebne do tworzenia szczęśliwego życia. Wszystko to mamy w sobie... w swoim sposobie myślenia.O kasie rozmawialiśmy wiele razy
..ona uspokaja, nie powinna jednak być naszym celem ..nadrzędnym
Życie nigdy nie było sprawiedliwe
i nigdy sprawiedliwe nie będzie
więc bycie wkufionym..na cały świat o to, że ktoś ma lepiej to nic innego jak głupi, pospolity ból upy...
że ludziom odbija sodówka ano odbija, bo sa tacy, którzy tych piniendzy ..jednak nie powinni mieć za duzo.. nigdy ..hough
Witam! Czy ktoś mi odpowie co się stało że nie mogę wejść na czat tyle znajomych tu było z 2 osobami piszę do dzisjaj.
Przynajmniej ma okazję ..nasza Alexis
cyklicznie zadać pytanie
Ach!!!
: Te przekleństwa porównań
Zawsze znajdzie się
ktoś kto ma więcej..po drugie primo nie
zazdrość postępuj tak by tobie zazdroszczono
To utopia o czym mówisz.
Dziwne, że najwięcej narzekają zawsze ci którzy najmniej robią. Sa ludzie którzy całe życie oglądają sie na coś, kogoś .Zawsze można się usprawiedliwić..przed soba
Znam tez takich którzy korzystali z lewych zwolnień lekarskich, bo a co tam ..a potem..... płacz bo emerytury tyle co kot napłakał. kto ma takiemu leserowi dać państwo?.Pytam tylko za co ???
Acha ..
i bidy z nędzą, to ja wcale nie widzę
ani w mieście,
ani na wsi.
Te refleksje , nad swoim dotychczasowym dorobkiem, sytuacją życiową. Decyzjami, planami, marzeniami. Hmmm... poważna sprawa ale jeśli czujesz,że bilans nie wychodzi zbyt korzystnie
Z mojego rodzinnego domu wyniosłam szacunek do pracy,
KAŻDEJ PRACY oraz do ludzi, którzy ja wykonują. Moją córkę również tej zasady uczyłam,Nauczono mnie również, że nic nie ma za darmo i na wszystko trzeba sobie zapracować...oraz jeżeli mam coś robić źle.. to lepiej wcale.Powiesz pierniczę frazesy
dzięki tym prostym zasadom..mam to co mam, jestem tu gdzie jestem..chełpić się nie będę
bo tego tez mnie nauczono
Za piniondze, taki psycholog może wmówić ludziom praktycznie wszystko
psychologia to kolejne określenie na coś, co kiedyś nazywano ....losem...