Starsi ludzie wspominają jak to kiedyś było wszystko ładnie rosło deszcz co drugi dzień kto widział temp. powyżej 40 stopni,a teraz przeżywamy zmiany klimatyczne
Aset
02.06.2018 r. 07:52:33
A co ze starymi drzewami
Aset
02.06.2018 r. 08:04:05
Jak się nie da nic zrobić to trza zrobić tak by się dało dobrze że taka zakorzeniona nie jestem
Aset
02.06.2018 r. 08:19:35
A może źle
Aset
02.06.2018 r. 08:28:55
Jakby miało być wg tradycji
Damira
02.06.2018 r. 19:17:26
ma rzeczy niemożliwych są tyle ... te z których za szybko rezygnujemy
Aset
03.06.2018 r. 07:22:49
Z mych obserwacji wynika że mężczyźni to tak bardzo się nie pozmieniali tylko kobiety są tak jakby bardziej wyzwolone, i przyzwyczaiły facetów do co raz to mniejszego wysiłku w tzw. zdobywaniu i jest jak jest
Damira
03.06.2018 r. 11:31:03
Ano emancypantki rozpropagowały noszenie spodni i zaczęło się..chciałyśmy równouprawnia to mamy ...a w sprawach damsko męskich cóż .. Mężczyźni nie muszą już się
zachowywać honorowo, a kobiety nie muszą się wstydzić...stad tez obsceniczne zachowanie jest takie trendy.. a np. pocałowanie kobietę w rękę przy powitaniu czy przepuszczenie w drzwiach jako pierwszą takie .seksistowskie
Aset
03.06.2018 r. 18:48:04
Że bieganie w spodniach jest wygodne, nie powinno przeszkadzać facetom otworzyć kobietom drzwi auta itd.
Choć można na to patrzeć w ten sposób są chłopcy i mężczyźni
Damira
03.06.2018 r. 20:26:28
Chłopcy uczą się być mężczyznami a to zależy od wychowania i zasad wpojonych w domu Za moich czasów .. kurka siwa jak to brzmi jadąc tramwajką do szkoły, normalnym było, że chłopak ustępował miejsca dziewczynie.. a ...to z kolei dalszych ciągów potem było początkiem
Aset
04.06.2018 r. 08:32:09
Uczą się i uczą a nauka w las nie w nas
Teraz to dziewczyny ustępują chłopakom i jaki początek taki koniec
Damira
04.06.2018 r. 10:45:55
kawy wiadro bo padnę na twarz od 4 nad ranem wył alarm w jakimsik...mirafior
Aset
04.06.2018 r. 10:51:59
I kawał ciacha z truskawkami dla lepszego utlenienia i to w poniedziałek niewybaczalne
Damira
04.06.2018 r. 10:58:13
Łooooo....kochana dziewczyna .. dwa kawałki jeśli to nie problem cóż złośliwość rzeczy martwych ...zdarza się...
Aset
04.06.2018 r. 11:09:43
Ni ma problema, i dwa duża blacha upieczona była dlategóż uciekaj z tego blokowiska, domek na osiedlu duża działka i poranny rechot żab i świergot ptaszków tylko
Damira
04.06.2018 r. 11:10:20
Zabieram to ciacho i lecę...zobaczyć czy jestem tam ,gdzie mnie nie ma pa! Do zaś
Damira
04.06.2018 r. 11:10:40
Zabieram to ciacho i lecę...zobaczyć czy jestem tam ,gdzie mnie nie ma pa! Do zaś
Aset
04.06.2018 r. 11:23:35
do zaś tylko nie krzykaj za cicho
Damira
04.06.2018 r. 13:54:32
Nie ma co wzmacniać argumentacji aż zazdraszczam tego wolnego ...kawa na tarasie, spacer i niebieskie migdały luz totalny
Aset
04.06.2018 r. 18:13:11
Wystarcza jedno spojrzenie aż się rozmarzyłam na samą myśl...i cały dzień na bosaka bez makijaża
Damira
04.06.2018 r. 18:46:33
a bo i leniuchowac tez trza umieć .. To najprzyjemniejsze uczucie, kiedy mózg jest w tzw. stanie alfa... na granicy jawy i snu...mrrrrr
Aset
06.06.2018 r. 10:05:54
Kawa, babciowe ciacho koleżanka postawiła, 4 wnuczka do tego stanu alfa to z pół litra by się zdało
Damira
06.06.2018 r. 13:31:42
4 dziewczyna..Eee znaczy
się tato błogosławiony pomiędzy niewiastami 0,5 litera .. matuniu kochana jam. ..już al dente ..na samą myśl
Aset
07.06.2018 r. 15:48:27
Podzielone na dwóch, tatusiów po dwie księżniczki to z myślami ostrożnie bo trza do dom powrócić własnego
Damira
07.06.2018 r. 18:56:38
Oczywista ..oczywistość ..myśleć przed a nie po i nigdy głośno .. no chyba, że przed przyjacielem ..wszak ,to ktoś... przy kim można na to sobie pozwolić
Aset
08.06.2018 r. 11:05:20
Co skuteczniejsze, tabletka przed czy po jak tak ktoś co w sercu głowie to na języku to dopiero utrapień i udręk a przyjaciel, przyjaźnie utrzymane z lat szkolnych są naj
Damira
08.06.2018 r. 12:16:49
Hmm. .mówią że szklanka wody za miast przyjaciele jest ich niewielu ..znajomych dużo więcej
Pewnie przez te wysokie temperatury
Zapowiadają ochłodzenie
Starsi ludzie wspominają jak to kiedyś było wszystko ładnie rosło deszcz co drugi dzień kto widział temp. powyżej 40 stopni,a teraz
przeżywamy zmiany klimatyczne
Jak się nie da nic zrobić to trza zrobić tak by się dało
dobrze że taka zakorzeniona nie jestem
Z mych obserwacji wynika że mężczyźni to tak bardzo się nie pozmieniali tylko kobiety są tak jakby bardziej wyzwolone, i przyzwyczaiły facetów do co raz to mniejszego wysiłku w tzw. zdobywaniu
i jest jak jest
zachowywać honorowo, a kobiety nie muszą się wstydzić...stad tez obsceniczne zachowanie jest takie trendy.. a np. pocałowanie kobietę w rękę przy powitaniu czy przepuszczenie w drzwiach jako pierwszą takie .seksistowskie
Że bieganie w spodniach jest wygodne, nie powinno przeszkadzać facetom otworzyć kobietom drzwi auta itd.
są chłopcy i mężczyźni
Choć można na to patrzeć w ten sposób
Chłopcy uczą się być mężczyznami
a to zależy od wychowania i zasad wpojonych w domu
Za moich czasów ..
kurka siwa jak to brzmi
jadąc tramwajką do szkoły, normalnym było, że chłopak ustępował miejsca dziewczynie..
a ...to z kolei dalszych ciągów
potem
było początkiem
Uczą się i uczą a nauka w las nie w nas
Teraz to dziewczyny ustępują chłopakom i jaki początek taki koniec
kawy wiadro bo padnę na twarz
od 4 nad ranem wył alarm w jakimsik...mirafior
I kawał ciacha z truskawkami dla lepszego utlenienia
i to w poniedziałek
niewybaczalne
Łooooo....kochana dziewczyna
..
dwa kawałki jeśli to nie problem
cóż złośliwość rzeczy martwych ...zdarza się...
Ni ma problema, i dwa
duża blacha upieczona była
dlategóż uciekaj z tego blokowiska, domek na osiedlu duża działka i poranny rechot żab i świergot ptaszków
tylko
Zabieram to ciacho i lecę...zobaczyć czy
jestem tam ,gdzie mnie nie ma
pa! Do zaś
Zabieram to ciacho i lecę...zobaczyć czy
jestem tam ,gdzie mnie nie ma
pa! Do zaś
Nie ma co wzmacniać argumentacji
aż zazdraszczam tego wolnego ...kawa na tarasie, spacer i niebieskie migdały
luz totalny
Wystarcza jedno spojrzenie
aż się rozmarzyłam na samą myśl...i cały dzień na bosaka bez makijaża
a bo i leniuchowac tez trza umieć
..
To najprzyjemniejsze uczucie,
kiedy mózg jest w tzw. stanie alfa... na granicy jawy i snu...mrrrrr
Kawa, babciowe ciacho koleżanka postawiła, 4 wnuczka
do tego stanu alfa to z pół litra by się zdało
4 dziewczyna..Eee znaczy
0,5 litera ..
matuniu kochana jam.
..już al dente
..na samą myśl
się tato błogosławiony pomiędzy niewiastami
Oczywista ..oczywistość
..myśleć przed a nie po
i nigdy głośno ..
no chyba, że przed przyjacielem ..wszak ,to ktoś... przy kim można na to sobie pozwolić
Co skuteczniejsze, tabletka przed czy po
jak tak ktoś co w sercu głowie to na języku
to dopiero utrapień i udręk
a przyjaciel, przyjaźnie utrzymane z lat szkolnych są naj
Hmm.
.mówią że szklanka wody za miast
przyjaciele jest ich niewielu ..znajomych dużo więcej
...w przypadku ...tej ..drugiej kwesti ...owszem