ta ja widziałem jak budowalismi galerie krakowska to już staały przed brama dzien po dzien i pytały kjiedy bedzie otwarta bo chciały robic lody jak im cos kupisz
fota321
30.01.2010 r. 09:24:59
ja muwie powarznie a nie na jaja
Konto usunięte
30.01.2010 r. 09:32:18
a czy ja żartuje ??/
RaFaŁ
30.01.2010 r. 12:29:13
mÓwisz powaŻnie...
galerianek sie nie szuka, one same zaczepiaja
Konto usunięte
30.01.2010 r. 13:09:06
jak budawalismy galerie tao nas tyle laseczek zaczepaało ze szok :d a jak myslicie dlaczego ja tak ddługo budowalismy bo niebyło czasu na prace tylko na dziewczyny czas mieslismy
Anka
30.01.2010 r. 13:10:52
Rafał a co Ty tak o te galerianki dopytujesz hahahahah
Anka
30.01.2010 r. 13:12:13
Jej to Fota się dopytuję,no nie musze kawę wypic i się obudzic bo głupoty wypisuję hahaha
RaFaŁ
30.01.2010 r. 13:21:14
Aniu ja nic nie wypytuje...
nie jestem z tych co po centrach hanldowych lataja za mlodymi z ta kawa to rozumiem zaproszenie?
Anka
30.01.2010 r. 14:04:10
No wiem hahaha
Smukon
13.02.2010 r. 23:58:55
fota321, obejrzałeś film i się rozmarzyłeś, chłopie. Zapomniałeś, że one same sobie polują na frajerów? Obserwują bacznie i nie podejdą do ciebie, jeżeli nie zaświecisz drogimi skórą i komórą, włoskimi butami, garniturem od Armaniego... Cienkich bolców nie podchodzą
Smukon
14.02.2010 r. 13:33:43
A ja polecam. Bardzo dużo w nim prawdy. W takim świecie dzisiaj żyjemy, gdyby ktoś jeszcze nie wiedział.
ktoś je widział w krakowie
ta ja widziałem jak budowalismi galerie krakowska to już staały przed brama dzien po dzien i pytały kjiedy bedzie otwarta
bo chciały robic lody jak im cos kupisz
ja muwie powarznie a nie na jaja
a czy ja żartuje ??/
mÓwisz powaŻnie...
galerianek sie nie szuka, one same zaczepiaja
jak budawalismy galerie tao nas tyle laseczek zaczepaało ze szok :d a jak myslicie dlaczego ja tak ddługo budowalismy
bo niebyło czasu na prace tylko na dziewczyny czas mieslismy
Rafał a co Ty tak o te galerianki dopytujesz hahahahah
Jej to Fota się dopytuję,no nie musze kawę wypic i się obudzic bo głupoty wypisuję hahaha
Aniu ja nic nie wypytuje...
z ta kawa to rozumiem zaproszenie?
nie jestem z tych co po centrach hanldowych lataja za mlodymi
No wiem hahaha
fota321, obejrzałeś film i się rozmarzyłeś, chłopie.
Zapomniałeś, że one same sobie polują na frajerów? Obserwują bacznie i nie podejdą do ciebie, jeżeli nie zaświecisz drogimi skórą i komórą, włoskimi butami, garniturem od Armaniego... Cienkich bolców nie podchodzą
A ja polecam. Bardzo dużo w nim prawdy. W takim świecie dzisiaj żyjemy, gdyby ktoś jeszcze nie wiedział.