Witam,kręcą mnie kobiety puszyste,dojrzale,z dużymi pupami i wielkim obwislym biustem.Nie przeszkadza mi u Pani celulit ani zmarszczki.Sam mam 50-siąt lat,jestem żonatym,zadbanym facetem.Zona jest szczupla,i nie pociąga mnie seksualnie.Co o tym myślicie?
de sade-markiz
20.10.2014 r. 09:00:53
...zmień sobie żonkę...na erotyczną mrzonkę...
...albo kup se grubą...pompowaną lale...na świątecznej wyprzedaży...
Nefretari
20.10.2014 r. 12:00:07
Masz szczupłą żonę ,a szukasz z celulitem i otyłą??
Toż to podlega już pod zboczenie
Malwina
20.10.2014 r. 14:57:11
mnie mój osobisty cellulit nie przeszkadza ciekawe, że zazwyczaj kobiety mają na punkcie swojego wyglądu kompleksy a faceci mają to ...gdzieś a przecież w pewnym wieku wszyscy mamy niedoskonałości
może to tylko kwestia wrażliwości
Nefretari
20.10.2014 r. 16:07:59
całe szczęscie ,ze mnie to nie dotyczy hheee
Nefretari
20.10.2014 r. 18:39:01
Tym razem to z Tobą Tibi się zgodzę,że własnie tacy są mężczyźni
Nefretari
21.10.2014 r. 07:29:10
AylA
21.10.2014 r. 11:50:20
bo jak ja bral to byla gabarytow danuty rinn potem schudla ze zgryzoty kolo meza idioty.
AylA
21.10.2014 r. 11:53:50
aaa...mnie tez nie przeszkadzaja wory mosznowe zwisajace do kolan... Po 50 to normalka.
Nefretari
21.10.2014 r. 16:59:07
Gratuluję bystości umysłu
( ONA )
22.10.2014 r. 22:19:19
Skok bez spadochronu zapewni więcej doznań niż skok w bok.
blacksmith
22.10.2014 r. 22:54:32
uwielbiasz być dmuchany głąbie co ? a tu zero chętnych na polskim forum nie znajdziesz owczarka niemieckiego który się na ciebie połasi tu nawet psy mają swój honor
Nefretari
23.10.2014 r. 02:24:21
Nefretari
23.10.2014 r. 07:16:47
de sade-markiz
23.10.2014 r. 08:28:44
...gdybym miał skoczyć na spadochronie...to na pewno instruktorka nie miała by cellulitu...bo po cóż...a gdyby w bok...no nie wiem...a niech tam by miała...z tym obwisłym...i monstrualną pupą...to zaszalałeś...ilu ludzi tyle gustów...no cóż każdy może mieć swoje pragnienia...tylko gdzie w tym wszystkim miejsce na żonkę...pewnie dobrze gotuje...to już coś...ciekaw jestem na jakiego faceta Ona chciała by Ciebie zamienić...?...czy zamienia...to działa w dwie strony...miłych wrażeń...życzę...
Nefretari
23.10.2014 r. 19:33:45
ale fajnie się Was czyta
( ONA )
23.10.2014 r. 22:15:14
Podobno kochanego ciałka nigdy zbyt wiele
Ale jeśli zbyt wiele , to się zapocić można
blacksmith
23.10.2014 r. 22:26:25
przysięga małżeńska nie jest dla małych izd tak samo zresztą ja kościoły i państwa to wszystko jest dla tych wierzących w to że wiedzą co mówią bo wiedzą czego chcą a reszta ? niech zostanie milczeniem , nie będę kląć bez potrzeby choć raz na jakiś czas
Nefretari
24.10.2014 r. 20:23:36
Nefretari
25.10.2014 r. 22:07:15
Muszę przyznać ,że ciekawa nutka i mądry tekst.,,
blacksmith
25.10.2014 r. 22:18:50
zwierzątka z korą mózgową pofałdowaną jak szklane wrota w marketach jak tibuś np odbierają to inaczej swoją drogą ktoś kurduplowatemu cześkowi krzywo doradza
AylA
02.01.2016 r. 18:03:14
o coś dla mnie zadbany facet zadbanie wyraża w tym, że zmienia sarpetki
Witam,kręcą mnie kobiety puszyste,dojrzale,z dużymi pupami i wielkim obwislym biustem.Nie przeszkadza mi u Pani celulit ani zmarszczki.Sam mam 50-siąt lat,jestem żonatym,zadbanym facetem.Zona jest szczupla,i nie pociąga mnie seksualnie.Co o tym myślicie?
...zmień sobie żonkę...na erotyczną mrzonkę...
...albo kup se grubą...pompowaną lale...na świątecznej wyprzedaży...
Masz szczupłą żonę ,a szukasz z celulitem i otyłą??
Toż to podlega już pod zboczenie
mnie
mój osobisty cellulit nie przeszkadza
ciekawe, że zazwyczaj kobiety mają na punkcie swojego wyglądu kompleksy
a faceci mają to ...gdzieś
a przecież w pewnym wieku wszyscy mamy niedoskonałości
może to tylko kwestia wrażliwości
całe szczęscie ,ze mnie to nie dotyczy hheee
Tym razem to z Tobą Tibi się zgodzę,że własnie tacy są mężczyźni
bo jak ja bral to byla gabarytow danuty rinn potem schudla ze zgryzoty kolo meza idioty.
aaa...mnie tez nie przeszkadzaja wory mosznowe zwisajace do kolan... Po 50 to normalka.
Gratuluję bystości umysłu
Skok bez spadochronu zapewni więcej doznań niż skok w bok.
uwielbiasz być dmuchany głąbie co ?
a tu zero chętnych
na polskim forum nie znajdziesz owczarka niemieckiego który się na ciebie połasi
tu nawet psy mają swój honor
...gdybym miał skoczyć na spadochronie...to na pewno instruktorka nie miała by cellulitu...bo po cóż...a gdyby w bok...no nie wiem...a niech tam by miała...z tym obwisłym...i monstrualną pupą...to zaszalałeś...ilu ludzi tyle gustów...no cóż każdy może mieć swoje pragnienia...tylko gdzie w tym wszystkim miejsce na żonkę...pewnie dobrze gotuje...to już coś...ciekaw jestem na jakiego faceta Ona chciała by Ciebie zamienić...?...czy zamienia...to działa w dwie strony...miłych wrażeń...życzę...
ale fajnie się Was czyta
Podobno kochanego ciałka nigdy zbyt wiele
Ale jeśli zbyt wiele , to się zapocić można
przysięga małżeńska nie jest dla małych izd
tak samo zresztą ja kościoły i państwa to wszystko jest dla tych wierzących w to że wiedzą co mówią bo wiedzą czego chcą a reszta ? niech zostanie milczeniem , nie będę kląć bez potrzeby
choć raz na jakiś czas
Muszę przyznać ,że ciekawa nutka i mądry tekst.,,
o coś dla mnie zadbany facet
zadbanie wyraża w tym, że zmienia sarpetki