Cześć,jestem Nikola mam 19 lat i będę studiowała niedługo w Warszawie. Chciałby może jakiś Pan zobaczyć coś ciekawego na kamerce? Dogadamy się.
Zapraszam
Będzie dobrze
Nefretari
22.09.2014 r. 09:51:02
A co ciekawego moze faceta zaskoczys w obecnych czasach??
Nefretari
25.09.2014 r. 15:06:53
Niestety takie realia ,inni zabijają ludzi ,a inni się kochaja
Nefretari
25.09.2014 r. 18:35:27
No cos Ty,a potem bedzie i tak musiala zacząc go spałcac !!! i hheee jak myslisz? W jaki sposób bedzie na te raty zarabiac?
Nefretari
25.09.2014 r. 18:56:21
O to nie taka prosta sprawa,teraz mężczyzni nie sa aż tak naiwni
Chyba ,ze bedzie duuuużżzooooo....starszy od niej
Nefretari
25.09.2014 r. 19:02:35
Ostatnio jakoś taka panuje moda ,albo odwrotnie ,starsze kobiety maja facetów o kilkanascie lat młodszych....ciekawe
Nefretari
25.09.2014 r. 19:28:26
ale kase mają hheeee
de sade-markiz
26.09.2014 r. 00:42:01
...zapłacę 20 guldenów za jaki filmik o UFO...albo o erotycznym życiu Etrusków...wszelako nasi wschodni bracia...w prostej linii od nich pochodzą...Et...rusków nie lubię...
Nefretari
26.09.2014 r. 14:55:40
Nefretari
26.09.2014 r. 14:56:22
A ja uważałam ,że jesteś tolerancyjny i nie jesteś rasistą!!!
Nefretari
26.09.2014 r. 19:30:06
on wszystkich do jednego wora wrzuca,,,a siebie nie widzi
blacksmith
26.09.2014 r. 20:23:55
wiem że nic odkrywczego nie napiszę ale to cytat nie plagiat w założeniu ma być więc ...kto jest bez jakiejkolwiek winy niech pierwszy rzuci kamieniem ... wy fałszywe stworki bo na miano człowieka trzeba najpierw zasłużyć a teraz w języku oceniaczy i osądzaczy bzzzzzzz bul bul , bleeee parchy
teresa
28.09.2014 r. 18:52:26
a ja ja popiram jak jest ladna to nic ja dobrego ze strony facetow nie czeka a takie obnarzanie sie pszed kamera to nie rzniecie to takie dla frajerow bogadych co tylko popatrzec mogą i jeszcze sobie ona zarobi
de sade-markiz
25.10.2014 r. 01:21:24
...lichawo tu...kamerka...nie zarabia...
de sade-markiz
27.10.2014 r. 07:48:16
...izd...na pewno...tu nie brak sfrustrowanych facetów...takich co sferę seksu zamknęli wirtualnych doznaniach...myślę że seks-kamera aż gorąca...a ci którzy się nie zdecydowali pewnie żałują...
Cześć,jestem Nikola mam 19 lat i będę studiowała niedługo w Warszawie. Chciałby może jakiś Pan zobaczyć coś ciekawego na kamerce? Dogadamy się.
Zapraszam
Będzie dobrze
A co ciekawego moze faceta zaskoczys w obecnych czasach??
Niestety takie realia ,inni zabijają ludzi ,a inni się kochaja
No cos Ty,a potem bedzie i tak musiala zacząc go spałcac !!! i hheee jak myslisz? W jaki sposób bedzie na te raty zarabiac?
O to nie taka prosta sprawa,teraz mężczyzni nie sa aż tak naiwni
Chyba ,ze bedzie duuuużżzooooo....starszy od niej
Ostatnio jakoś taka panuje moda ,albo odwrotnie ,starsze kobiety maja facetów o kilkanascie lat młodszych....ciekawe
ale kase mają hheeee
...zapłacę 20 guldenów za jaki filmik o UFO...albo o erotycznym życiu Etrusków...wszelako nasi wschodni bracia...w prostej linii od nich pochodzą...Et...rusków nie lubię...
A ja uważałam ,że jesteś tolerancyjny i nie jesteś rasistą!!!
on wszystkich do jednego wora wrzuca,,,a siebie nie widzi
wiem że nic odkrywczego nie napiszę ale to cytat nie plagiat w założeniu ma być więc ...kto jest bez jakiejkolwiek winy niech pierwszy rzuci kamieniem ... wy fałszywe stworki bo na miano człowieka trzeba najpierw zasłużyć
a teraz w języku oceniaczy i osądzaczy
bzzzzzzz bul bul , bleeee
parchy
a ja ja popiram jak jest ladna to nic ja dobrego ze strony facetow nie czeka a takie obnarzanie sie pszed kamera to nie rzniecie to takie dla frajerow bogadych co tylko popatrzec mogą i jeszcze sobie ona zarobi
...lichawo tu...kamerka...nie zarabia...
...izd...na pewno...tu nie brak sfrustrowanych facetów...takich co sferę seksu zamknęli wirtualnych doznaniach...myślę że seks-kamera aż gorąca...a ci którzy się nie zdecydowali pewnie żałują...