Niestety ..nie mamy głowy do polityki, jedynie cztery litery do obrywania po niej, gdy ci bezgłowi biorą się właśnie za politykę ..Dajcie Polakom rządzić, sami się wykończa- Otto von Bismarck
Damira
08.12.2018 r. 16:48:50
Hmmm.....nie mnie ich ocenić o każdym można powiedzieć..coś negatywnego a ...jeżeli nie masz do powiedzenia o kimś czegoś dobrego ..milcz taki mi Mama mówiła
Damira
08.12.2018 r. 16:58:55
Bądź wiec niepokorny, płyn po morzach politycznego absurdu nadaję Tobie imię .. Resistere
Damira
08.12.2018 r. 17:03:03
Cóż z tego, że nie przemilczasz ..wszyscy o tym wiedzą o czym mówisz ..to tematy ulubione Polaków wieczorową porą przy księżycówce albo innym czasoumilaczu ..nie wszystko można wszystkiemu zaradzić od razu ..cierpliwość jest cnotą królów, ..jest gorzka, ale jej owoce ...słodkie
Damira
08.12.2018 r. 17:15:45
Ja się zajmę pozytywami, Tobie najlepiej wychodzi wymienianie negatywów..hough
Damira
08.12.2018 r. 17:17:36
Tak się zastanawiam, młody facet, jesteś skąd więc w Tobie tyle zgorzknienia ??
Damira
08.12.2018 r. 17:27:11
łeee abo ożeniłbyś się i po kłopocie .. niech se chlipnie na zgodę.. świeżo parzona
Damira
08.12.2018 r. 17:43:31
łe no całe życie to tak mniej, albo bardziej więcej pod górkę ..ale allee..iść fajnie, czasem nawet podbiec miło nie wychlip wszystkiego, zostaw ździebko Kurczakowi przyjdzie zmarznięty, zziajany
Damira
09.12.2018 r. 16:43:54
Jak rumianku, to moi też..
Damira
09.12.2018 r. 17:00:43
Ojojojjjj.. jak to kaprysimy dziś.. a cóż będzie mocne?? ... Z rumów to Bon Botran , a Jasiek? Wiadomo..Walker
Damira
09.12.2018 r. 17:04:36
Jak to mawiają Rosjanie 40 km to nie odległość, 40lat to nie wiek, 40procent to nie wódka
Damira
09.12.2018 r. 17:06:52
żądne 40 procent i więcej nie jest w stanie życiu nadać ...100 procent..
Damira
09.12.2018 r. 17:50:30
I tak trzymać alkohol nie daje żadnych odpowiedzi ...jedynie sprawi, że zapomnisz o co pytałeś..
Aset
11.12.2018 r. 11:28:17
Plus VAT
Choć jestem za ochroną środowiska itp. to nie widzę jakiejś opłacalności ogromnej w stosowaniu tego typu rozwiązań w Polsce w przypadku budynków jednorodzinnych.
Aset
11.12.2018 r. 16:10:44
Dobre rozwiązanie lecz ingeruje w funkcjonowanie ekosystemu rzeki z autostradami poradzili sobie wiadukty dla zwierząt to i jakie przepływy dla ryb by porobili osobiście preferowałabym energię geotermalną
Aset
11.12.2018 r. 16:26:07
Tu się rozchodzi o wędrówki ryb nie słyszałam o takowych w okolicy wykorzystuje się energię cieplną skał wody i gruntu pod powierzchnią Ziemi im głębiej tym goręcej
Aset
11.12.2018 r. 16:44:47
Albo jedziesz coś złowić wtedy wybierasz łowiska a nad rzeczkę to tylko rekreacyjnie bez nadziei noo chyba że ze specjalistycznym sprzęciorem czytaj agregatem prądotwóczym i najmniej inwazyjne
Aset
11.12.2018 r. 17:04:10
Pasja tylko tak można zrozumieć jadącego o 3 nad ranem w deszcz na połów po I czy II wojnie światowej to i byłby problem obecnie widziałeś jaki statek na rzece
Koluch w śmietanie gdyby gdyby to przewiduję w najbliższych wyborach rekordowo wysoką frekwencję
Aset
11.12.2018 r. 20:01:20
Dobre hasło to podstawa sukcesu trafić do ogółu np. Polacy zasługują na więcej i trudno się nie zgodzić
Aset
12.12.2018 r. 08:08:55
W kontekście wyższych podatków więcej lat pracy do emerytury dłuższych kolejek do specjalistów czy obwarowań i zawiłości prawnych
Aset
12.12.2018 r. 08:29:04
WKurza mnie stwierdzenie ,nieznajomość prawa szkodzi, tak to wszystko jest przedstawione ułożone zawiłe poukrywane niuanse noooo nie dla normalnego człeka, powinno być jasno przejrzyście
Aset
12.12.2018 r. 08:52:58
Słyszeć nie znaczy rozumieć
Mówić do kogoś nie znaczy rozmawiać
Patrzeć nie znaczy widzieć
Damira
15.12.2018 r. 13:31:15
A oglądał wczora z wieczora espeszyl niusy z Wiejskiej?Toż żeby mie telewoizora nie było szkoda
Damira
15.12.2018 r. 13:33:35
I se poszedł, bombki policzyć..niech nie zapomni i ze dwie dla moi zorganizuje..
Damira
15.12.2018 r. 13:46:40
Toś dobrze zrobił bo ..spać trudno było po takich ..koszmarach pojawiających sie raz, po raz na mównicy
Damira
15.12.2018 r. 17:38:21
tańczy, tańczy ta... kobra jak jej zagrają.. choć właściwie nie ubliżajmy kobrom
Niestety ..nie mamy głowy do polityki, jedynie cztery litery do obrywania po niej, gdy ci bezgłowi biorą się właśnie za politykę ..Dajcie Polakom rządzić, sami się wykończa- Otto von Bismarck
Hmmm.....nie mnie ich ocenić o każdym można powiedzieć..coś negatywnego a ...jeżeli nie masz do powiedzenia o kimś czegoś dobrego ..milcz
taki mi Mama mówiła
Bądź wiec niepokorny, płyn po morzach politycznego absurdu nadaję Tobie imię .. Resistere
Cóż z tego, że nie przemilczasz
..wszyscy o tym wiedzą o czym mówisz ..to tematy ulubione Polaków wieczorową porą przy księżycówce albo innym czasoumilaczu ..nie wszystko można wszystkiemu zaradzić od razu ..cierpliwość jest cnotą królów, ..jest gorzka, ale jej owoce ...słodkie
Ja się zajmę pozytywami, Tobie najlepiej wychodzi wymienianie negatywów..hough
Tak się zastanawiam, młody facet, jesteś skąd więc w Tobie tyle zgorzknienia ??
łeee
abo ożeniłbyś się i po kłopocie ..
niech se chlipnie na zgodę.. świeżo parzona
łe no całe życie
to tak mniej, albo bardziej więcej pod górkę
..ale allee..iść fajnie, czasem nawet podbiec miło
nie wychlip wszystkiego, zostaw ździebko Kurczakowi przyjdzie zmarznięty, zziajany
Ojojojjjj.. jak to kaprysimy dziś..
a cóż będzie mocne?? ... Z rumów to Bon Botran , a Jasiek? Wiadomo..Walker
Jak to mawiają Rosjanie 40 km to nie odległość, 40lat to nie wiek, 40procent to nie wódka
żądne 40 procent i więcej nie jest w stanie życiu nadać ...100 procent..
I tak trzymać
alkohol nie daje żadnych odpowiedzi ...jedynie sprawi, że zapomnisz o co pytałeś..
Plus VAT
Choć jestem za ochroną środowiska itp. to nie widzę jakiejś opłacalności ogromnej w stosowaniu tego typu rozwiązań w Polsce w przypadku budynków jednorodzinnych.
Dobre rozwiązanie lecz ingeruje w funkcjonowanie ekosystemu rzeki z autostradami poradzili sobie wiadukty dla zwierząt to i jakie przepływy dla ryb by porobili
osobiście preferowałabym energię geotermalną
Tu się rozchodzi o wędrówki ryb
nie słyszałam o takowych w okolicy wykorzystuje się energię cieplną skał wody i gruntu pod powierzchnią Ziemi im głębiej tym goręcej
Albo jedziesz coś złowić wtedy wybierasz łowiska a nad rzeczkę to tylko rekreacyjnie bez nadziei noo chyba że ze specjalistycznym sprzęciorem czytaj agregatem prądotwóczym
i najmniej inwazyjne
Pasja tylko tak można zrozumieć jadącego o 3 nad ranem w deszcz na połów
po I czy II wojnie światowej to i byłby problem obecnie widziałeś jaki statek na rzece
Mało szkodliwy z perspektywą smacznego posiłku
słyszał nowinkę http://www.rp.pl/Polityka/181209768-Zgloszono-nowa-partie-Stoi-za-nia-o-Tadeusz-Rydzyk.html
Koluch w śmietanie
gdyby gdyby to przewiduję w najbliższych wyborach rekordowo wysoką frekwencję
Dobre hasło to podstawa sukcesu trafić do ogółu np. Polacy zasługują na więcej
i trudno się nie zgodzić
W kontekście wyższych podatków więcej lat pracy do emerytury dłuższych kolejek do specjalistów czy obwarowań i zawiłości prawnych
WKurza mnie stwierdzenie ,nieznajomość prawa szkodzi, tak to wszystko jest przedstawione ułożone zawiłe poukrywane niuanse noooo nie dla normalnego człeka, powinno być jasno przejrzyście
Słyszeć nie znaczy rozumieć
Mówić do kogoś nie znaczy rozmawiać
Patrzeć nie znaczy widzieć
A oglądał wczora z wieczora espeszyl niusy z Wiejskiej?Toż żeby mie telewoizora nie było szkoda
Toś dobrze zrobił bo ..spać trudno było po takich ..koszmarach pojawiających sie raz, po raz na mównicy
tańczy, tańczy ta... kobra jak jej zagrają..
choć właściwie nie ubliżajmy kobrom
...tak sam...sam ze sobą...
No jak sam jak sam, a kurczakos to co znaczy kto