Przyznam że dobre wyszły ale to tylko zasługa pogody nie chce nigdzie ruszać z chałupy więc szarogęszę się w kuchni pyzy podane z cebulą i boczkiem nie gadaj niczego sobie
Aset
01.12.2018 r. 14:24:12
Noo jest powód by wstać kto tu komu narobił smaka
Aset
01.12.2018 r. 14:39:45
Odpowiedzialny facet wg wszystkich statystyk obecnie ludzie za dużo jedzą a już na pewno za dużo kupują i za dużo marnuje się jedzenia
Aset
01.12.2018 r. 15:01:24
I w tym obszarze aż się prosi o kampanie społeczne, czemu masz taką awersję do ludzi otyłych
Aset
01.12.2018 r. 15:13:12
Znaczy ożenić się ze szczupłą a jak urodzi dziecko to może już nosić rozmiar XXXL
Aset
01.12.2018 r. 15:23:48
Wyjaśni po swojemu
Aset
01.12.2018 r. 15:49:54
Mam to szczęście że mnie nie dotyczy nadwaga ale pisaliśmy o Twoim postrzeganiu kobiety wagowo przed ciążą i po
Aset
01.12.2018 r. 15:58:51
Jak mawiała babcia z głodu jeszcze nikt się nie...doszukać w necie a za komplement dzięks
ona533
01.12.2018 r. 22:38:29
...gdy Polak...głodny to zły...też zasłyszane...
Aset
02.12.2018 r. 07:14:23
Szał na kolektory słoneczne, tylko czy opłacalne w naszych warunkach klimatycznych
Aset
02.12.2018 r. 07:32:24
Są do tego duże dofinansowania, więc jaki koszt np. 4 tyś. jest już opłacalny, a konserwacja też coś kosztuje podgrzewacz jest bardzo praktyczny
usuń s po http przy artykułach to czasami od razu przenosi na stronę
Aset
02.12.2018 r. 07:46:02
To jest wkuRzające tak jak zaznaczyłam tylko czasami
Aset
02.12.2018 r. 07:49:49
Teraz trzeba dojść czemu nie robi się link na scrollu to działa
Udało się trzeba po wklejeniu adresu usunąć s i enterem przejść do kolejnego wiersza
Aset
02.12.2018 r. 08:16:37
Różnica w sposobie otwierania strony pierwszy w nowej karcie drugi nie
Aset
02.12.2018 r. 08:30:19
To przechodzimy znaczy wracamy do kolektorów
de sade-markiz
03.12.2018 r. 07:57:34
...romantyczno-politycznie...i wiecie co Wam powiem... ...zauważyłem nieznaczny spadek pożycia seksualnego spowodowanego sytuacją na Krymie...pewnie dla tego że karabin musi być naładowany i w pogotowiu...
Aset
05.12.2018 r. 09:33:29
Jak nasza Damirka dociera do pracy gdy Arnold po mieście grasuje
Jak oblężona twierdza..niczym w filmie akcji Helikoptery , policja na kogutach , syrenach..gonią kolumnami .Nic tylko popcorn i siadamy w pierwszym rzędzie w oczekiwaniu na The end
Aset
05.12.2018 r. 20:59:55
Popcorn bez coli się nie liczy jak po amerykańsku to po amerykańsku i do tego już świątecznie hoł hoł hoł
się zapyta ..to przecie nie grzech Kąt ostry z rozwartym pomylił się urzędasom..
Damira
08.12.2018 r. 16:02:19
Wiary nigdy nie zwalnia nas z myślenia.
Damira
08.12.2018 r. 16:07:52
trattataata ..myślałby kto, że taki niekumaty..a tu umysł niczym... brzytwa..
Damira
08.12.2018 r. 16:14:48
Problem jest szerszy tylko zamiatany pod dywan ..bo to przecie ksiundz..dla mnie, to taki sam człowiek jak my z ta różnicą że to on właśnie ma być tym.. przykładem ..
Damira
08.12.2018 r. 16:21:40
On chce tworzyć nową rzeczywistość,lecz mentalnie to I sekretarz albo El Duce.. taki ein Volk, ein Reich, ein Führer
Przyznam że dobre wyszły ale to tylko zasługa pogody nie chce nigdzie ruszać z chałupy więc szarogęszę się w kuchni
pyzy podane z cebulą i boczkiem nie gadaj niczego sobie
Noo jest powód by wstać
kto tu komu narobił smaka
Odpowiedzialny facet
wg wszystkich statystyk obecnie ludzie za dużo jedzą a już na pewno za dużo kupują i za dużo marnuje się jedzenia
Znaczy ożenić się ze szczupłą a jak urodzi dziecko to może już nosić rozmiar XXXL
Wyjaśni po swojemu
Mam to szczęście że mnie nie dotyczy nadwaga
ale pisaliśmy o Twoim postrzeganiu kobiety wagowo przed ciążą i po
Jak mawiała babcia z głodu jeszcze nikt się nie...doszukać w necie
a za komplement dzięks
...gdy Polak...głodny to zły...też zasłyszane...
Szał na kolektory słoneczne, tylko czy opłacalne w naszych warunkach klimatycznych
Są do tego duże dofinansowania, więc jaki koszt np. 4 tyś. jest już opłacalny, a konserwacja też coś kosztuje
podgrzewacz jest bardzo praktyczny
usuń s po http przy artykułach to czasami od razu przenosi na stronę
To jest wkuRzające
tak jak zaznaczyłam tylko czasami
Teraz trzeba dojść czemu nie robi się link
na scrollu to działa
Albo popsuło i nie zreperował
http://www.casto(...)hNvD_BwE
Udało się
trzeba po wklejeniu adresu usunąć s i enterem przejść do kolejnego wiersza
Różnica w sposobie otwierania strony
pierwszy w nowej karcie drugi nie
To przechodzimy znaczy wracamy do kolektorów
...romantyczno-politycznie...i wiecie co Wam powiem...
...zauważyłem nieznaczny spadek pożycia seksualnego spowodowanego sytuacją na Krymie...pewnie dla tego że karabin musi być naładowany i w pogotowiu...
Jak nasza Damirka dociera do pracy gdy Arnold po mieście grasuje
http://wiadomosci.wp.pl/katowice-arnold-schwarzenegger-gwiazda-szczytu-klimatycznego-6323631010998401a
Jak oblężona twierdza..niczym w filmie akcji
Helikoptery , policja na kogutach , syrenach..gonią kolumnami .Nic tylko popcorn i siadamy w pierwszym rzędzie w oczekiwaniu na The end
Popcorn bez coli się nie liczy
jak po amerykańsku to po amerykańsku i do tego już świątecznie
hoł hoł hoł
Na co po co stary dziad komu do szczęścia
">www.youtube.com/watch?v=3R7EbEKrUvk
Politycy?A KK??To jest dopiero bandżaj!!!
Nie, nasz SZACOWNY!!!! Kościół Katolicki..
się zapyta ..to przecie nie grzech
Kąt ostry z rozwartym pomylił się urzędasom..
Wiary nigdy nie zwalnia nas z myślenia.
trattataata ..myślałby kto, że taki niekumaty..a tu umysł niczym...
brzytwa..
Problem jest szerszy tylko zamiatany pod dywan ..bo to przecie ksiundz..dla mnie, to taki sam człowiek jak my z ta różnicą że to on właśnie ma być tym.. przykładem ..
On chce tworzyć nową rzeczywistość,lecz mentalnie to I sekretarz albo El Duce.. taki ein Volk, ein Reich, ein Führer