forum

Rozrywka i uczucia

nieumalowane kobiety

1. ... 07.07.2009 r. 21:41:17

odpowiadałem   uśmiechnięty   )

2. Konto usunięte 07.07.2009 r. 23:26:14

może kolega tak do końca nie umie wyrazić o co mu chodzi , a może bierzesz jego hasło zbyt dosłownie . Przecież wiadomo wszem i wobec że z myszki można zrobić wampa i sexbombę lub na odwrót . Ale na to składa sie wiele czynników od makijazu , ubrania , fryzury poprzez naukę chodu , wysławiania sie , zaszczepienia pewności siebie po naukę prowadzenia rozmowy .
    ALE TAK NAPRAWDĘ CHODZI O TO ŻE BRZYDKICH KOBIET NIE MA , SĄ TYLKO ZANIEDBANE

3. Zuzanna 07.07.2009 r. 23:37:42

prawdziwych dżentelmenów tez brakuje   uśmiechnięty   takze Panowie nie ponizajcie i badzcie prawdziwymi facetami, ktorzy szanuja kobiety mimo wszystko! nie kazda jest stac na drogie zabiegi kosmetyczne, fryzjera, solarium! i pamietajcie, ze wiele kobiet jest zniszczonych przez facetow! tak Panowie... przez Was! nie powinniscie nas segregowac na te ladne i brzydkie!

4. ... 07.07.2009 r. 23:41:15

zaryzykuję twierdzenie, że dla większości. Większość tego typu uogólnień opiera się na wyjątkach. Większośc ludzi jest warta poznania   uśmiechnięty  

5. Zuzanna 07.07.2009 r. 23:46:32

bylo aluzja do mnie? ja nie wstydze sie swojej urody, wrecz przeciwnie, jestem z niej dumna! mam piekne rysy twarzy i ladne cialo, nie potrzebuje gipsowki na twarzy aczkolwiek walcze o szacunek dla kobiet, ktore nie porazaja uroda z roznych wzgledow! Kobiet nie powinno sie postrzegac wylacznie pod wzgledem urody, jestesmy piekne takze w srodku!

6. Konto usunięte 08.07.2009 r. 06:54:15

Drogi chłopczyku,chyba nie za bardzo znasz się na kobietach lub znasz jeden tylko typ umalowanych panienek.Chcę Cię uświadomić,że ładna kobieta nie potrzebuje makijażu,ponieważ bez niego również jest piękna,sądze też,że wypacynkowana lala z wielowarstwowym makijażem,tym bardziej latem w taki gorąc działa wręcz odpychająco!!!!!!!!!!!pozdrawiam

7. ... 08.07.2009 r. 06:54:15

Nie mogę oceniać Ciebie, bo Cię nie znam, a z druga połową wypowiedzi się całkowicie zgadzam...