cokolwiek ma ZŁA to niepowód tak traktowac wszystkich i juz
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:16:08
ale dobrzej mi i kuruj sie
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:16:18
powinna sie cieszyc,ze sie u arabow nie urodzila
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:17:07
Haos...
Ja nie mówię że jestem ideałem ale nie szufladkuję wszystkich kobiet...
Wcześniej napisałem co zrobiła moja była dziewczyna nie było mi z tym dobrze i kumpel widząc to powiedział "Baby to CHUJE" zamiast zaszufladkować wszystkie kobiety powiedziałem że nie wszystkie.... Choć do niej to pasowało...
Ja nie mówię że nie powinna tak mówić o osobie która ten stan wywołała ale nie powinna tak mówić o wszystkich facetach...
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:17:24
Zgadzam się nie powód.
Ale poczytajcie sobie pierwsze odpowiedzi w postach a to już jest powód.
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:17:54
o kurde ja tez
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:21:54
A pytanie Złej było banalnie proste.
Dlatego że wszyscy jesteśmy tylko ludzmi i niezależnie od płci wyrządzamy sobie nawzajem krzywdy.
A powody tych krzywd bywają różne.
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:22:45
Haos...
Czy chodzi ci o wypowiedzi kilku kolegów którzy zaszufladkowali tam wszystkie kobiety??
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:24:42
Nie mów że niezależnie od płci bo pytanie było kierowane do facetów...
Tak jakby kobieta nie mogła skrzywdzić faceta...
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:25:44
Tak.
Dziewczyna w tym momęcie przyjeła postawę obronną względem wszystkich.
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:27:08
Gabryś to działa w obie strony.
Zarówno kobieta jak i męszczyzna może tak powiedzieć o płci przeciwnej.
Czaisz?
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:28:55
Sorry...
Było kierowane do kobiet... Jednak dotyczyło tylko mężczyzn...
Z resztą, wszedłem na jej profil i zauważyłem że ona tu jest od wczoraj i założę się że będzie nas jutro przepraszać tak jak robiły to Ewelina i Dominika czy jak tam było tej siedemnastolatce co niedawno obrażała innych...
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:31:01
Haos...
Wiem że działa to w obie strony, ale uwierz mi że gdybyś ty np. mówił tak o kobietach to teraz jechałbym po tobie... Bo to że każdy może tak mówić nie znaczy że powinien to robić...
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:35:04
Haos...
Postawę obronną względem wszystkich przyjęła dziewczyna którą jakiś czas temu poznałem...
Dziewczyna nie mówi że wszyscy są tacy sami ale chce najpierw dobrze poznać faceta zanim się z nim zwiąże i zanim zacznie sobie robić nadzieje, szanuję ją za to i popieram jej działanie...
Jednak Obrażanie innych to postawa karygodna i nie można jej tolerować...
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:35:12
Gabryś ja przeżywam coś podobnego a o włos wczoraj jeszcze nie straciłem życia w skutek decyzji podjętych w emocjach.
Więc wybacz mi że rozumiem obie strony, i to że jej bronie bo wszystkich innych nie muszę wy bronicie się sami a jej nie chceecie zrozumieć.
Poprostu dziewczyna ma problem i musi pogadać a tu raptem zaczyna się nagonka.
Zrozum ją trochę.
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:39:42
Pokaż mi post w którym cię obraziła.
Może tem z obrobą męskiego ego?
A może z szufladkowaniem?
Ja nie widzę tu nigdzie żadnej obrazy z jej strony.
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:41:45
HAOS...
Ja ją rozumiem doskonale, wiem że jakiś facet ją skrzywdził i chce się wyładować... Jednak nie zgadzam się z tym by obrażać wszystkich...
Wyobraźmy sobie taką sytuację...
Jestem u ciebie w mieście i dostaję po mordzie od jakiś chuliganów, więc zwołuję ekipę i dopadam ciebie i okopuję cię z kumplami tak że ty lądujesz w szpitalu...
To jest coś podobnego...
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:43:12
Obraziła mnie w każdym poście w którym źle wypowiadała się na temat wszystkich mężczyzn... Jak możesz słusznie zauważyć ja nie jestem kobietą...
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:47:03
Zło-wiecznie nurtujacy nas problem a żadnej kostruktywnej odpowiedzi co i jak i dlaczego bo kazdy inny jest i ma swoje odmienne zdanie
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:49:35
A może uderzyła w stół i nożyce się odezwały.
Mnie nie uraziła w żadnym poście.
Konto usunięte
27.01.2010 r. 18:57:08
Hahaha Macho się znalazł.
Może trzeba było z nią porozmawiać a nie tylko atakować.
Ja pogadałem i wiem dokładnie o co chodzi.
Tak feministka
Zgubiła Rolki i jest Zła
To zależy co posłać Marysiu??
hejka Rolek:buziak:zaniedługo zaprosze Cie na rurke
Bez wątpienia Rock...
Tylko czekać aż zje nasze
Maeys-za dluzej niz niedlugo bo na razie nie moge
:buziak:ANIOŁKU:buziak:
albo ma jakies kompleksy
Marys-sorki za pokrecenie literek w imieniu:buziak::buziak:
spoko Roleczku :buziak:dla Ciebie przeniose impreze
cokolwiek ma ZŁA to niepowód tak traktowac wszystkich i juz
ale dobrzej mi i kuruj sie
powinna sie cieszyc,ze sie u arabow nie urodzila
Haos...
Ja nie mówię że jestem ideałem ale nie szufladkuję wszystkich kobiet...
Wcześniej napisałem co zrobiła moja była dziewczyna nie było mi z tym dobrze i kumpel widząc to powiedział "Baby to CHUJE" zamiast zaszufladkować wszystkie kobiety powiedziałem że nie wszystkie.... Choć do niej to pasowało...
Ja nie mówię że nie powinna tak mówić o osobie która ten stan wywołała ale nie powinna tak mówić o wszystkich facetach...
Zgadzam się nie powód.
Ale poczytajcie sobie pierwsze odpowiedzi w postach a to już jest powód.
o kurde ja tez
A pytanie Złej było banalnie proste.
Dlatego że wszyscy jesteśmy tylko ludzmi i niezależnie od płci wyrządzamy sobie nawzajem krzywdy.
A powody tych krzywd bywają różne.
Haos...
Czy chodzi ci o wypowiedzi kilku kolegów którzy zaszufladkowali tam wszystkie kobiety??
Nie mów że niezależnie od płci bo pytanie było kierowane do facetów...
Tak jakby kobieta nie mogła skrzywdzić faceta...
Tak.
Dziewczyna w tym momęcie przyjeła postawę obronną względem wszystkich.
Gabryś to działa w obie strony.
Zarówno kobieta jak i męszczyzna może tak powiedzieć o płci przeciwnej.
Czaisz?
Sorry...
Było kierowane do kobiet... Jednak dotyczyło tylko mężczyzn...
Z resztą, wszedłem na jej profil i zauważyłem że ona tu jest od wczoraj i założę się że będzie nas jutro przepraszać tak jak robiły to Ewelina i Dominika czy jak tam było tej siedemnastolatce co niedawno obrażała innych...
Haos...
Wiem że działa to w obie strony, ale uwierz mi że gdybyś ty np. mówił tak o kobietach to teraz jechałbym po tobie... Bo to że każdy może tak mówić nie znaczy że powinien to robić...
Haos...
Postawę obronną względem wszystkich przyjęła dziewczyna którą jakiś czas temu poznałem...
Dziewczyna nie mówi że wszyscy są tacy sami ale chce najpierw dobrze poznać faceta zanim się z nim zwiąże i zanim zacznie sobie robić nadzieje, szanuję ją za to i popieram jej działanie...
Jednak Obrażanie innych to postawa karygodna i nie można jej tolerować...
Gabryś ja przeżywam coś podobnego a o włos wczoraj jeszcze nie straciłem życia w skutek decyzji podjętych w emocjach.
Więc wybacz mi że rozumiem obie strony, i to że jej bronie bo wszystkich innych nie muszę wy bronicie się sami a jej nie chceecie zrozumieć.
Poprostu dziewczyna ma problem i musi pogadać a tu raptem zaczyna się nagonka.
Zrozum ją trochę.
Pokaż mi post w którym cię obraziła.
Może tem z obrobą męskiego ego?
A może z szufladkowaniem?
Ja nie widzę tu nigdzie żadnej obrazy z jej strony.
HAOS...
Ja ją rozumiem doskonale, wiem że jakiś facet ją skrzywdził i chce się wyładować... Jednak nie zgadzam się z tym by obrażać wszystkich...
Wyobraźmy sobie taką sytuację...
Jestem u ciebie w mieście i dostaję po mordzie od jakiś chuliganów, więc zwołuję ekipę i dopadam ciebie i okopuję cię z kumplami tak że ty lądujesz w szpitalu...
To jest coś podobnego...
Obraziła mnie w każdym poście w którym źle wypowiadała się na temat wszystkich mężczyzn... Jak możesz słusznie zauważyć ja nie jestem kobietą...
Zło-wiecznie nurtujacy nas problem a żadnej kostruktywnej odpowiedzi co i jak i dlaczego bo kazdy inny jest i ma swoje odmienne zdanie
A może uderzyła w stół i nożyce się odezwały.
Mnie nie uraziła w żadnym poście.
Hahaha Macho się znalazł.
Może trzeba było z nią porozmawiać a nie tylko atakować.
Ja pogadałem i wiem dokładnie o co chodzi.