Każdy w życiu zasługuje na piękne chwile które może przeżyć tylko w tedy jak jest zakochany,ale wszystko ma swoje minusy dla tego rozczarowanie, zazdrość i inne to według mnie cena szczęścia którym są obdarowani zakochani
Slawek
06.07.2009 r. 16:04:06
kochamy i chcemy kochac natura ludzka jest taka ze nie umiemy zyc w pojedynke szukamy ciepla, zrozumienia ,troski i swiadomosci ze jest ktos dla kogo jestesmy, wszystkim tak zostalismy stworzeni poniewaz ten swiat jest zbyt okrutny na samotne zycie
Konto usunięte
06.07.2009 r. 19:17:47
dlaczego właściewie ludzie kochją?
Przecież potem najczęściej są rozczarowani albo zranieni (
...
06.07.2009 r. 19:17:47
wiele związków jest trwałych... to tak jak yś zapytała, po co jeść skoro czasem się wymiotuje...
Olga
07.07.2009 r. 21:18:27
Te Krzysiu? Człowiek może przeżyć piękne chwile tylko wtedy, gdy jest zakochany?! A że się tak zapytam: WTF?! Czyli ja nie przeżywam pięknych chwil bo zakochana nie byłam, nie jestem i nie będę? Miło się czegoś o sobie dowiedzieć No dobra - jedziemy dalej. Mr cancer nam napisał, że miłość=ognisko, jeśli się nie dokłada drewna=rozczarowanie i cierpienie. A mogę zapytać czym jest to drewno? Bo nie rozumiem. Albo się kogoś kocha, albo nie, drewna tam żadnego nie ma. A że miłość wygasa, to nie jest kwestia drewna. Z resztą - głupio jest uważać miłość za coś, co trzeba podtrzymywać (kojarzy mi się z podtrzymywaniem oddechu za pomocą respiratora. Swoją drogą - fajne porównanie). Przestaniesz się starać to dup - miłości nie ma. Więc to nie jest miłość. Fenyloetyloamina.
Każdy w życiu zasługuje na piękne chwile które może przeżyć tylko w tedy jak jest zakochany,ale wszystko ma swoje minusy dla tego rozczarowanie, zazdrość i inne to według mnie cena szczęścia którym są obdarowani zakochani
kochamy i chcemy kochac natura ludzka jest taka ze nie umiemy zyc w pojedynke szukamy ciepla, zrozumienia ,troski i swiadomosci ze jest ktos dla kogo jestesmy, wszystkim tak zostalismy stworzeni poniewaz ten swiat jest zbyt okrutny na samotne zycie
dlaczego właściewie ludzie kochją?
(
Przecież potem najczęściej są rozczarowani albo zranieni
wiele związków jest trwałych... to tak jak yś zapytała, po co jeść skoro czasem się wymiotuje...
Te Krzysiu? Człowiek może przeżyć piękne chwile tylko wtedy, gdy jest zakochany?! A że się tak zapytam: WTF?! Czyli ja nie przeżywam pięknych chwil bo zakochana nie byłam, nie jestem i nie będę? Miło się czegoś o sobie dowiedzieć
No dobra - jedziemy dalej. Mr cancer nam napisał, że miłość=ognisko, jeśli się nie dokłada drewna=rozczarowanie i cierpienie. A mogę zapytać czym jest to drewno? Bo nie rozumiem. Albo się kogoś kocha, albo nie, drewna tam żadnego nie ma. A że miłość wygasa, to nie jest kwestia drewna. Z resztą - głupio jest uważać miłość za coś, co trzeba podtrzymywać (kojarzy mi się z podtrzymywaniem oddechu za pomocą respiratora. Swoją drogą - fajne porównanie). Przestaniesz się starać to dup - miłości nie ma. Więc to nie jest miłość. Fenyloetyloamina.