forum

Rozrywka i uczucia

banalne!!

1. Konto usunięte 06.07.2009 r. 01:58:02

Każdy w życiu zasługuje na piękne chwile które może przeżyć tylko w tedy jak jest zakochany,ale wszystko ma swoje minusy dla tego rozczarowanie, zazdrość i inne to według mnie cena szczęścia którym są obdarowani zakochani

2. Slawek 06.07.2009 r. 16:04:06

kochamy i chcemy kochac natura ludzka jest taka ze nie umiemy zyc w pojedynke szukamy ciepla, zrozumienia ,troski i swiadomosci ze jest ktos dla kogo jestesmy, wszystkim tak zostalismy stworzeni poniewaz ten swiat jest zbyt okrutny na samotne zycie

3. Konto usunięte 06.07.2009 r. 19:17:47

dlaczego właściewie ludzie kochją?
    Przecież potem najczęściej są rozczarowani albo zranieni   smutny   (

4. ... 06.07.2009 r. 19:17:47

wiele związków jest trwałych... to tak jak yś zapytała, po co jeść skoro czasem się wymiotuje...

5. Olga 07.07.2009 r. 21:18:27

Te Krzysiu? Człowiek może przeżyć piękne chwile tylko wtedy, gdy jest zakochany?! A że się tak zapytam: WTF?! Czyli ja nie przeżywam pięknych chwil bo zakochana nie byłam, nie jestem i nie będę? Miło się czegoś o sobie dowiedzieć     No dobra - jedziemy dalej. Mr cancer nam napisał, że miłość=ognisko, jeśli się nie dokłada drewna=rozczarowanie i cierpienie. A mogę zapytać czym jest to drewno? Bo nie rozumiem. Albo się kogoś kocha, albo nie, drewna tam żadnego nie ma. A że miłość wygasa, to nie jest kwestia drewna. Z resztą - głupio jest uważać miłość za coś, co trzeba podtrzymywać (kojarzy mi się z podtrzymywaniem oddechu za pomocą respiratora. Swoją drogą - fajne porównanie). Przestaniesz się starać to dup - miłości nie ma. Więc to nie jest miłość. Fenyloetyloamina.