fajnie powiedziane i do tego jeszcze takie prawdziwe ...........pozdrex 4 ya sweety
Konto usunięte
01.07.2009 r. 14:27:51
buska
Konto usunięte
06.07.2009 r. 16:15:00
Nie rozumiem,dlaczego kochamy tych którym ta miłość nie jest potrzebna...
Konto usunięte
06.07.2009 r. 18:32:20
Życie jest nieuczciwe... ALe niektórym się czasem poszczęści.
...
06.07.2009 r. 19:24:49
a nie "za"
Konto usunięte
08.07.2009 r. 06:47:48
Stracilam osobe,ktora byla calym moim zyciem;(
Teraz juz nigdy moje zycie niebedzie taakie jak kiedys...Cale me serce nalezy do Niego...Kocham Go;(
Czemu taak jest;(?
Konto usunięte
10.07.2009 r. 18:57:13
Dlaczego kochaja nas Ci, których my nie kochamy, dlaczego kochamy tych, którym nasza miłość nie jest potrzebna..?
Konto usunięte
11.07.2009 r. 22:26:58
takie jest juz zycie Mnie, to dziwi, wrecz irytuje, ze wiekszosc chlopakow leci na takie plastikowe barbie, ktore oprocz sporego biustu, tony tapety na twarzy, spalonej skory na solarium i tipsow jak Jola Rutowicz, nie maja czym sie pochwalic.. Ze tez na takie panny pelno facetow leci. Pytanie do panow, co Wy w nich widzicie?
fajnie powiedziane i do tego jeszcze takie prawdziwe ...........pozdrex 4 ya sweety
buska
Nie rozumiem,dlaczego kochamy tych którym ta miłość nie jest potrzebna...
Życie jest nieuczciwe... ALe niektórym się czasem poszczęści.
a nie "za"
Stracilam osobe,ktora byla calym moim zyciem;(
Teraz juz nigdy moje zycie niebedzie taakie jak kiedys...Cale me serce nalezy do Niego...Kocham Go;(
Czemu taak jest;(?
Dlaczego kochaja nas Ci, których my nie kochamy, dlaczego kochamy tych, którym nasza miłość nie jest potrzebna..?
takie jest juz zycie
Mnie, to dziwi, wrecz irytuje, ze wiekszosc chlopakow leci na takie plastikowe barbie, ktore oprocz sporego biustu, tony tapety na twarzy, spalonej skory na solarium i tipsow jak Jola Rutowicz, nie maja czym sie pochwalic.. Ze tez na takie panny pelno facetow leci. Pytanie do panow, co Wy w nich widzicie?