byłeś czuły i kochany..potem nagle się zmieniłeś zraniłeś serce miłość zabiłeś,,i chociaż czasem w mym oku błyśnie łza nie chcę byś wrócił swój honor mam
Konto usunięte
28.07.2009 r. 20:55:47
jak strasznie On Cię skrzywdził!!!!
Konto usunięte
28.07.2009 r. 21:12:12
Hmm piękny wiersz masz coś w sobie... nie wiem czy przez przezycie czy też nie ale potrafisz pisać. I nie piszesz ręką tylko sercem. twój wiersz ma w sobie to coś, powinnaś to wykorzystać i troszkę bardziej rozbudować swoje prace i sądze ze potem zglosic sie do jakis konkursów a dalej kto wie
Konto usunięte
29.07.2009 r. 00:10:22
.....idę aleją wspomnień--wsłuchuję się w szepty minionych słów--za serce ściska głęboki smutek---a w oczach błyszczą tęsknoty łzy,przysiadam sobie na ławeczce zakochanych..nie!! muszę wstać-- ( to miejsce mnie rani idę więc dalej --uparcie wytrwale szukając kogoś kto kochać umie wiernie i szczerze i kto w tę drogę się zemną zabierze
byłeś czuły i kochany..potem nagle się zmieniłeś zraniłeś serce miłość zabiłeś,,i chociaż czasem w mym oku błyśnie łza nie chcę byś wrócił swój honor mam
jak strasznie On Cię skrzywdził!!!!
Hmm piękny wiersz masz coś w sobie... nie wiem czy przez przezycie czy też nie ale potrafisz pisać. I nie piszesz ręką tylko sercem. twój wiersz ma w sobie to coś, powinnaś to wykorzystać i troszkę bardziej rozbudować swoje prace i sądze ze potem zglosic sie do jakis konkursów a dalej kto wie
.....idę aleją wspomnień--wsłuchuję się w szepty minionych słów--za serce ściska głęboki smutek---a w oczach błyszczą tęsknoty łzy,przysiadam sobie na ławeczce zakochanych..nie!! muszę wstać--
( to miejsce mnie rani idę więc dalej --uparcie wytrwale szukając kogoś kto kochać umie wiernie i szczerze i kto w tę drogę się zemną zabierze
pieknie xD