hejas wszystkim jak tu zacząć jestem nieśmiały trochę się boje zaczynać nowe znajomośći z dziewczynami ogarnia mnie strach i uczucie odrzucenia że nic z tego nic nie bendzie ,problem polega na tym że od jakiś paru lat jedna dziewczyna odzywa się do mnie robi zemnie frajera który ją wozi bo ona się nudzi nikt jej nie lubi jak pytam czy znas coś bendzie i zaczyna sie problem niechce sie zwiazać tylko ja mam być jej przyjacielem do jej dyspozycji i tak jest że zawswze mnie zbajeruje na wakacje bo wie że skorzysta już niechce jej na oczy widzieć a ona zawsze mnie dopada w odpowiednim momencie a jazawsze ulegne chociaż nie chce z nią mieć kontaktu przez nią nie spotykam się z innymi dziewczynami bo myśle to się powtórzy HELP MI
kaja
06.10.2013 r. 23:35:33
gosikw74
07.10.2013 r. 08:35:08
chocbysmy nie wiadomo jak ci doradzali to i tak, skoro jestes niezdecydowany, nie pomozemy ci niestety... moge dac ci jedna rade tylko... przestan sie dawac wykorzystywac, jesli tego nie chcesz, zerwij kontakt... wszystko i tak zalezy od ciebie... cos mi sie jednak wydaje, ze i tak bedziesz sie dawal wykorzystywac, bo w podziekowaniu, pewnie ta dziewczyna - daje siebie
kaja
07.10.2013 r. 17:31:40
kuwa ręce opadają przecie jak jej Sebuś nie chcesz i nie chcesz się z nią spotykać to jej to powiedz i do widzenia.Nie mieści mi się w głowie że po tym nadal by cię nachodziła i wykorzystywała.Języka w gębie nie masz czy co ludzie sami sobie problemy robią
kaja
07.10.2013 r. 17:47:36
czarne jest czarne a białe białe jak chcę to coś robię jak nie chcę walę prosto z mostu i życie prostsze jest a ten pewnie języka zapomni i leci do niej no to nie nowina że ona to wykorzystuje jak bidna nie wie że on nie chce a ty mądrala wróciłaś na stare śmieci
kaja
07.10.2013 r. 17:48:15
bru no no weż ja cię proszę
kaja
07.10.2013 r. 17:56:47
pewnie jak ja prosiłam to nie ale jak podejrzewam Grażka na ciebie wsiadła to wróciłaś no chyba że.....
kaja
07.10.2013 r. 18:11:08
się pilnuj ja ci mówię
kaja
07.10.2013 r. 18:32:51
przecie ja cię pilnować nie bede mogę ci nagadać jedynie i sobie ale jak cię skrzywdzi to dajesz nica
kaja
07.10.2013 r. 18:41:47
normalnie rozrywana jesteś i tak trzymać
kaja
07.10.2013 r. 18:52:27
z torpedą się zgadzam ty może na profilu napisz że chodziłaś do szkoły myślisz i widzisz i dopisz że generalnie się nie puszczasz ja tak mam do dzisiaj wpisane
kaja
07.10.2013 r. 19:01:53
oj tam jak się generalnie jednak puszczę to szczęśliwiec będzie myślał że to przez jego urok osobisty
kaja
07.10.2013 r. 19:09:37
czarować to sobie może nie wierzę w czary do mnie tylko prawdą i rozsądkiem można dotrzeć
kaja
07.10.2013 r. 19:15:54
Kobieta modli się do Boga:
– Panie Boże, sam wiesz jak trudno jest żyć mądrej kobiecie.
Proszę, spraw bym była głupsza.
Na to Bóg:
– No, niestety kochana, mężczyzny to ja z Ciebie nie zrobię!
kaja
07.10.2013 r. 19:33:32
a mnie życie doświadczyło i dlatego jestem twarda nie żeby mój tato nie miał twardego jak mnie robił oczywiście
kaja
07.10.2013 r. 19:39:37
no przecie wiem że nie mnie jedną robił bo jeszcze moją siostrę
kaja
07.10.2013 r. 19:51:15
fakt znowu to samo nie na temat za co autora przepraszamy ale jak wróci to podejmiemy właściwy no bo przecież gdzieś musimy pogadać
kaja
07.10.2013 r. 20:16:07
ja wiem ja wiem przecie wiem jak jest twardy to znaczy jak się jest twardym Eli
kaja
07.10.2013 r. 20:16:50
saruś to przecie proste rzeczy są wytłumaczymy sebusiowi
kaja
07.10.2013 r. 20:27:51
gdzie leziesz Eli czytaj ze zrozumieniem Sebuś ma miękkie serduszko a my dwie to twarde zołzy
teresa
07.10.2013 r. 20:31:58
seba nie umie odmawiać z czasem sie nauczy ale musi sam tego probowac i walczyc ze swoja niesmialościa a raczej głópotą
hejas wszystkim jak tu zacząć jestem nieśmiały trochę się boje zaczynać nowe znajomośći z dziewczynami ogarnia mnie strach i uczucie odrzucenia że nic z tego nic nie bendzie ,problem polega na tym że od jakiś paru lat jedna dziewczyna odzywa się do mnie robi zemnie frajera który ją wozi bo ona się nudzi nikt jej nie lubi jak pytam czy znas coś bendzie i zaczyna sie problem niechce sie zwiazać tylko ja mam być jej przyjacielem do jej dyspozycji i tak jest że zawswze mnie zbajeruje na wakacje bo wie że skorzysta już niechce jej na oczy widzieć a ona zawsze mnie dopada w odpowiednim momencie a jazawsze ulegne chociaż nie chce z nią mieć kontaktu przez nią nie spotykam się z innymi dziewczynami bo myśle to się powtórzy HELP MI
chocbysmy nie wiadomo jak ci doradzali to i tak, skoro jestes niezdecydowany, nie pomozemy ci niestety... moge dac ci jedna rade tylko... przestan sie dawac wykorzystywac, jesli tego nie chcesz, zerwij kontakt... wszystko i tak zalezy od ciebie... cos mi sie jednak wydaje, ze i tak bedziesz sie dawal wykorzystywac, bo w podziekowaniu, pewnie ta dziewczyna - daje siebie
kuwa ręce opadają przecie jak jej Sebuś nie chcesz i nie chcesz się z nią spotykać to jej to powiedz i do widzenia.Nie mieści mi się w głowie że po tym nadal by cię nachodziła i wykorzystywała.Języka w gębie nie masz czy co ludzie sami sobie problemy robią
czarne jest czarne a białe białe jak chcę to coś robię jak nie chcę walę prosto z mostu i życie prostsze jest a ten pewnie języka zapomni i leci do niej no to nie nowina że ona to wykorzystuje jak bidna nie wie że on nie chce
a ty mądrala wróciłaś na stare śmieci
pewnie jak ja prosiłam to nie ale jak podejrzewam Grażka na ciebie wsiadła to wróciłaś
no chyba że.....
przecie ja cię pilnować nie bede mogę ci nagadać jedynie i sobie
ale jak cię skrzywdzi to dajesz nica
czarować to sobie może
nie wierzę w czary do mnie tylko prawdą i rozsądkiem można dotrzeć
Kobieta modli się do Boga:
– Panie Boże, sam wiesz jak trudno jest żyć mądrej kobiecie.
Proszę, spraw bym była głupsza.
Na to Bóg:
– No, niestety kochana, mężczyzny to ja z Ciebie nie zrobię!
a mnie życie doświadczyło i dlatego jestem twarda
nie żeby mój tato nie miał twardego jak mnie robił oczywiście
no przecie wiem że nie mnie jedną robił
bo jeszcze moją siostrę
saruś to przecie proste rzeczy są wytłumaczymy sebusiowi
seba nie umie odmawiać z czasem sie nauczy ale musi sam tego probowac i walczyc ze swoja niesmialościa a raczej głópotą