Witam wszystkie kobiety te starsze i te młodsze jestem ciekaw czy któraś z was byłaby mną zainteresowana zapraszam do wypowiedzi na mój temat
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:18:22
witaj kajetan , widze ze temat powazny jest, wiec napisze ci tak -napewno jakas jest . ja nie jestem zainteresowana bo juz mam swoja miłosc , i wieze ze ty tez ja znajdziesz życze ci tego
Tygrys
26.01.2010 r. 12:23:29
Cześć DEJA dzięki wielkie za słowa pocieszenia
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:27:50
kajetan po prostu musi swoj trafic a swojego, nie poddawaj sie a bedzie dobrze
Tygrys
26.01.2010 r. 12:30:28
Ja nie mam juz siły czekać szukać tylko nie myśl że szukam na siłe po prostu mama tego dość że facet sie spuszcza nad tym żeby jak najbardziej zaimponować kobiecie kobieta daje mu znaki że podoba się jej to a z czasem dowiaduje sie że ona ma ciebie kompletnie w dupie i leje na to co ty robiłeś rozbisz wykorzystuje twoje dobre serce i twoją wrażliwość mam tego dość
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:33:42
no masz tu nawet racje , znam wiele kobiet ktore sie bawia uczuciami i na dodatek sa materialistkami, ja nie musiałam szukac by miłosc znalesc sama spadła jak grom z jasnego nieba . za bardzo własnie sie angazujesz , zwolnij tempo badz obiektywny i wszystko z dystansem
Tygrys
26.01.2010 r. 12:39:03
poczekam nie będe nic robić jak kobieta sie mną zabawi jaka kolwiek w jaki kolwiek sposób to ją zniszcze psychicznie że popadnie w depresje nie ręcze za siebie wtedy nie udeże jej bo nie bije kobiet ale zmaltretuje ją wtedy psychicznie
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:41:41
Tygrys
26.01.2010 r. 12:46:12
co sie smiejesz ??? ty co byś zrobiła gdyby to facet tak z toba postąpił tak ciebie wykorzystywał bawił się toba ???
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:47:37
kajetan radze uwazac nie chyba nie zansz kobiet potrafia byc bardzo przebiegle i wyrafinowane zwlaszca teraz to nowe pokolenie
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:49:27
co bym zrobiła??? napewno wyrzygała bym mu wszystko co o nim mysle i odeszła bym ...
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:49:32
o Kajetanku mlody jestes
Tygrys
26.01.2010 r. 12:52:20
Młody zdrowy i przystojny
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:54:44
Musisz jeszcze mnustwo chleba zjesc ,asoli rowniez,zebys pojal jak zycie czasami potrafi byc przewrotne,bo Twoj mlody stan i wyglad mogawykorzystac kobiety,ktore szukaja wlasnie takich atutow,ale tez mozesz sobie fajnie pozycztakimi niestety tylko na krotko
Tygrys
26.01.2010 r. 12:56:52
Paula to że jestem młody to nie znaczy że głupi ja to wiem z ty że jak kobieta postanowi to wykorzyskać i mnie zrani z lepiej niech spi a jak najdalej odemnie bo będzie biedna
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:57:35
Kajetan przystojny jesteś
Ale nie w moim guście
wole kobitki
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:58:13
i tak 3maj badzzawsze czujny,bo nie znamy dnia ani godziny,dlatego jedni sa czasami bardziej inteligentni od tych drugich IQ
Tygrys
26.01.2010 r. 12:59:26
no oczywiście paula Haos ja tez nie lubi3e chlopców wole kobitki
Konto usunięte
26.01.2010 r. 13:01:24
Badz zawsze bystry i krok od mysli kobiety,a masz ta wladze zapewniona,mowi Ci to stara baba !!
Konto usunięte
26.01.2010 r. 13:04:06
to tylko0 tak latwo sie mowi w realu wygladfa to calkiem inaczej
Tygrys
26.01.2010 r. 13:04:41
Przestań jaka tam stara baba jeszcze nie jeden by sie na ciebie pokusil
Tygrys
26.01.2010 r. 13:05:25
Zybi ale ja jestem taki że sobie nie pozwole w kasze dmuchać"Ta zniewaga krwi wymaga"
Konto usunięte
26.01.2010 r. 13:06:05
no Kajetan z tym to roznie bywa
Konto usunięte
26.01.2010 r. 13:06:21
Hej Paula No jaka stara?? Toż Ty młoda du... jesteś Ale zgadzam się z Tobą w 100%
Konto usunięte
26.01.2010 r. 13:07:55
Hello Porazka no tak po lekkim przebiegu
Konto usunięte
26.01.2010 r. 13:09:41
ale ani śladu przebiegu po masce nie widać
Konto usunięte
26.01.2010 r. 13:11:06
bez przesady kobieta 37 lat to kwiecie wieku takie sa najlepsze
Konto usunięte
26.01.2010 r. 13:14:08
a niech ktoś powie że nie!!
Tygrys
26.01.2010 r. 13:14:27
Paula ale ja i tak wiem swoje może i masz jak to pisza durzy przebieg ale jak mna swój wiek masz piekne ciało a charakter to niewiem nie znam ciebie ale podejżewam że też jest wporządku
Konto usunięte
26.01.2010 r. 13:15:04
kajetan obys sie czasami po stosunku z taka kobieta z **cenzura** em w dupie nie obudził
Witam wszystkie kobiety te starsze i te młodsze jestem ciekaw czy któraś z was byłaby mną zainteresowana zapraszam do wypowiedzi na mój temat
witaj kajetan , widze ze temat powazny jest, wiec napisze ci tak -napewno jakas jest . ja nie jestem zainteresowana bo juz mam swoja miłosc , i wieze ze ty tez ja znajdziesz życze ci tego
Cześć DEJA dzięki wielkie za słowa pocieszenia
kajetan po prostu musi swoj trafic a swojego, nie poddawaj sie a bedzie dobrze
Ja nie mam juz siły czekać szukać tylko nie myśl że szukam na siłe po prostu mama tego dość że facet sie spuszcza nad tym żeby jak najbardziej zaimponować kobiecie kobieta daje mu znaki że podoba się jej to a z czasem dowiaduje sie że ona ma ciebie kompletnie w dupie i leje na to co ty robiłeś rozbisz wykorzystuje twoje dobre serce i twoją wrażliwość mam tego dość
no masz tu nawet racje , znam wiele kobiet ktore sie bawia uczuciami i na dodatek sa materialistkami, ja nie musiałam szukac by miłosc znalesc sama spadła jak grom z jasnego nieba . za bardzo własnie sie angazujesz , zwolnij tempo badz obiektywny i wszystko z dystansem
poczekam nie będe nic robić jak kobieta sie mną zabawi jaka kolwiek w jaki kolwiek sposób to ją zniszcze psychicznie że popadnie w depresje nie ręcze za siebie wtedy nie udeże jej bo nie bije kobiet ale zmaltretuje ją wtedy psychicznie
co sie smiejesz ??? ty co byś zrobiła gdyby to facet tak z toba postąpił tak ciebie wykorzystywał bawił się toba ???
kajetan radze uwazac nie chyba nie zansz kobiet potrafia byc bardzo przebiegle i wyrafinowane zwlaszca teraz to nowe pokolenie
co bym zrobiła??? napewno wyrzygała bym mu wszystko co o nim mysle i odeszła bym ...
o Kajetanku mlody jestes
Młody zdrowy i przystojny
Musisz jeszcze mnustwo chleba zjesc ,asoli rowniez,zebys pojal jak zycie czasami potrafi byc przewrotne,bo Twoj mlody stan i wyglad mogawykorzystac kobiety,ktore szukaja wlasnie takich atutow,ale tez mozesz sobie fajnie pozycztakimi
niestety tylko na krotko
Paula to że jestem młody to nie znaczy że głupi ja to wiem z ty że jak kobieta postanowi to wykorzyskać i mnie zrani z lepiej niech spi
a jak najdalej odemnie bo będzie biedna
Kajetan przystojny jesteś
Ale nie w moim guście
wole kobitki
i tak 3maj
badzzawsze czujny,bo nie znamy dnia ani godziny,dlatego jedni sa czasami bardziej inteligentni od tych drugich
IQ
no oczywiście paula Haos ja tez nie lubi3e chlopców wole kobitki
Badz zawsze bystry i krok od mysli kobiety,a masz ta wladze zapewniona,mowi Ci to stara baba !!
to tylko0 tak latwo sie mowi w realu wygladfa to calkiem inaczej
Przestań jaka tam stara baba jeszcze nie jeden by sie na ciebie pokusil
Zybi ale ja jestem taki że sobie nie pozwole w kasze dmuchać"Ta zniewaga krwi wymaga"
no Kajetan z tym to roznie bywa
Hej Paula
No jaka stara??
Toż Ty młoda du... jesteś
Ale zgadzam się z Tobą w 100%
Hello Porazka
no tak po lekkim przebiegu
ale ani śladu przebiegu po masce nie widać
bez przesady kobieta 37 lat to kwiecie wieku takie sa najlepsze
a niech ktoś powie że nie!!
Paula ale ja i tak wiem swoje może i masz jak to pisza durzy przebieg ale jak mna swój wiek masz piekne ciało a charakter to niewiem nie znam ciebie ale podejżewam że też jest wporządku
kajetan obys sie czasami po stosunku z taka kobieta z **cenzura** em w dupie nie obudził