sar dla ciebie były za wirtualne granie a temat hmm jak można pytać po co komu przyjażń
ewan0545
21.09.2013 r. 10:21:06
przyjazń to coś cennego ,to zwariowany zlocik zeszłoroczny ze wspaniałymi dziewczynami to swiadomośc ze jest ktoś do kogo możesz się zwrócić nawet w nocy kto pomoze kto doradzi kto rozwesel i czasami wkurzy to równiesz wygłupy na forum Grażka już niedługo powtórka
кιѕѕ
21.09.2013 r. 13:58:24
widzę adam ze ty naprawdę chcesz odpowiedzi
np jeśli człowiek świadomie wybierze samotność i uda mu się tak naprawdę odnaleźć siebie samego i siebie zrozumieć wtedy nie potrzebne jest mu nic i nikt bo czerpie sile tylko z samego siebie i jest po prostu sam dla siebie najlepszym przyjacielem
a w przypadku przyjaźni czerpiemy sile w większym lub mniejszym stopniu z kogoś (opieramy się na kimś)ale też rozdzieramy własną wewnętrzna sile na wiele kawałków
które ze sobą współgrają i też tworzą całość jak w pierwszej wersji samotnika i pytanie nie jest głupie bo odnosi sie do rzeczy które nie każdy zdoła pojąć
.. jak mi powiesz ze tego nie zrozumiałeś to ja naciskam wyloguj
Malwina
21.09.2013 r. 19:34:40
no nie da się, Saruś
przyjaźń, to jest to, co cieszy człowieka bo wie, że nie jest sam, choćby mieszkał samotnie przyjaciel odzywa się, dzwoni, odwiedza, doradza, pozwala się wypłakać na swoim ramieniu, ociera łzy i pociesza.....i jest zawsze, kiedy go potrzebujesz
AylA
21.09.2013 r. 19:57:14
Przyjaciel - ktoś, przed kim można głośno myśleć i ceni Cię za Twoją inteligencję i inne przymioty charakteru, nie koniecznie za wygląd
AylA
21.09.2013 r. 20:01:00
burak
кιѕѕ
21.09.2013 r. 20:04:24
czemu wy po nim tak jezdzicie moze on naprawde nie wie co to przyjazn i szuka pomocy bo na psychiatrę go nie stac
AylA
21.09.2013 r. 20:14:15
Kwiatolinka miedzy Bogiem a prawdą ...rodzimy się w samotności i w niej umieram, na pewno możemy to coś pomiedzy wypełnić sympatycznie jeśli jest z kim
кιѕѕ
21.09.2013 r. 20:19:33
znowu kobiety opanowały to forum
кιѕѕ
21.09.2013 r. 20:23:05
..blondynki ponac sa maja najwieksze branie u panow
кιѕѕ
21.09.2013 r. 20:24:32
no tak to też sie zalapie
AylA
21.09.2013 r. 20:26:27
bo ja wiem Kiss każda dobra jak ty.łek wypina
кιѕѕ
21.09.2013 r. 20:29:03
ehe widac wiesz o co biega
AylA
21.09.2013 r. 20:29:48
przeczytany cyt. na jakimś profilu męskim
кιѕѕ
21.09.2013 r. 20:31:08
dobrze nie tlumacz mi sie
AylA
21.09.2013 r. 20:50:41
dobra przyznaję się dobra jestem w wypinaniu tył.ka na świat
кιѕѕ
21.09.2013 r. 20:52:45
byle by cie nie zawialo od tego potem
AylA
21.09.2013 r. 20:54:12
nie bój staję raczej od zawietrznej
кιѕѕ
21.09.2013 r. 20:55:57
byle by nikt nic nie poczuł nie ?
AylA
21.09.2013 r. 21:03:16
dobra Kiss bo właściciel tematu czuwa ... coś mi tu pachnie egocentryzmem
кιѕѕ
21.09.2013 r. 23:40:58
mnie on zastanawia bo albo musi byc strasznie glupi albo cholernie nieszczesliwy ..bo kto czerpie satysfakcje z upokarzania samego siebie ?
AylA
21.09.2013 r. 23:47:29
ależ proszę Panowie przodem przepuszczam...kto pierwszy do śmietnika
кιѕѕ
21.09.2013 r. 23:51:01
ja drogi nie chce !
AylA
21.09.2013 r. 23:51:58
ba Ci na spodzie będą mieli najcieplej
AylA
21.09.2013 r. 23:53:00
Kiss Ty się nie broń...jednym kopem wpadniesz jak piłka do kosza za 3 punkty
Po co komu przyjaźń,dlaczego się przyjaźnimy?
po to zeby zycie nabierało smaku
wcale nie jest głupi
sar dla ciebie były
za wirtualne granie a temat hmm
jak można pytać po co komu przyjażń
przyjazń to coś cennego ,to zwariowany zlocik zeszłoroczny ze wspaniałymi dziewczynami to swiadomośc ze jest ktoś do kogo możesz się zwrócić nawet w nocy kto pomoze kto doradzi kto rozwesel i czasami wkurzy to równiesz wygłupy na forum
Grażka już niedługo powtórka
widzę adam ze ty naprawdę chcesz odpowiedzi
jak mi powiesz ze tego nie zrozumiałeś to ja naciskam wyloguj
np jeśli człowiek świadomie wybierze samotność i uda mu się tak naprawdę odnaleźć siebie samego i siebie zrozumieć wtedy nie potrzebne jest mu nic i nikt bo czerpie sile tylko z samego siebie i jest po prostu sam dla siebie najlepszym przyjacielem
a w przypadku przyjaźni czerpiemy sile w większym lub mniejszym stopniu z kogoś (opieramy się na kimś)ale też rozdzieramy własną wewnętrzna sile na wiele kawałków
które ze sobą współgrają i też tworzą całość jak w pierwszej wersji samotnika i pytanie nie jest głupie bo odnosi sie do rzeczy które nie każdy zdoła pojąć
..
no nie da się, Saruś
przyjaciel odzywa się, dzwoni, odwiedza, doradza, pozwala się wypłakać na swoim ramieniu, ociera łzy i pociesza.....i jest zawsze, kiedy go potrzebujesz
przyjaźń, to jest to, co cieszy człowieka bo wie, że nie jest sam, choćby mieszkał samotnie
Przyjaciel - ktoś, przed kim można głośno myśleć
i ceni Cię za Twoją inteligencję i inne przymioty charakteru, nie koniecznie za wygląd
czemu wy po nim tak jezdzicie moze on naprawde nie wie co to przyjazn i szuka pomocy bo na psychiatrę go nie stac
Kwiatolinka miedzy Bogiem a prawdą
...rodzimy się w samotności i w niej umieram, na pewno możemy to coś pomiedzy wypełnić sympatycznie jeśli jest z kim
znowu kobiety opanowały to forum
..blondynki ponac sa maja najwieksze branie u panow
no tak to też sie zalapie
bo ja wiem Kiss każda dobra jak ty.łek wypina
ehe widac wiesz o co biega
przeczytany cyt. na jakimś profilu męskim
dobrze nie tlumacz mi sie
dobra przyznaję się dobra jestem w wypinaniu tył.ka na świat
byle by cie nie zawialo od tego potem
nie bój staję raczej od zawietrznej
byle by nikt nic nie poczuł nie ?
dobra Kiss bo właściciel tematu czuwa
...
coś mi tu pachnie egocentryzmem
mnie on zastanawia bo albo musi byc strasznie glupi albo cholernie nieszczesliwy ..bo kto czerpie satysfakcje z upokarzania samego siebie ?
ależ proszę Panowie przodem przepuszczam...kto pierwszy do śmietnika
ja drogi nie chce
!
ba Ci na spodzie będą mieli najcieplej
Kiss Ty się nie broń...jednym kopem wpadniesz jak piłka do kosza za 3 punkty
jak juz to mam lecieć to z finezją
no i pozamiatane Adam znalazł Ewe