Czy ktoś w dzisiejszych czasach czyta książki??? I słucha muzyki bardziej wartościowej niż pop???
a jaka to wartościowa ?
a ja ja ..ja Czytam.. ulotki z tesco..i slucham ..powaznej muzyki w wersji techno
ktoś czyta i ktoś słucha i ktoś sie tym nie chwali bo i po co Daria z Lidla to jakaś poważna literatura
no i się nie dowiedziałem
dla kazdego inna jest wartościowa i nie ma co tu sie licytować w temacie
bo ty cztac nie umiesz ..tylko obrazki oglodasz.. ..i co tam modrego ogladnelas sa jakies promocje ..
Ja chciałabym poczytać sobie tajny przepis na pizze Oceanic wiesz coś o tym
Daria ale ja nigdy nie robiłam pizzy a chciałabym jakiś sprawdzony przepis ..bez ściemy
A znacie moze przepis na bara bara
znamy Gep znamy a co Ty nie znasz
a co to za olszen ja nie wiem o co biega
wiesz co wczoraj zrobiłem było napisane 2/3 szklanki mleka z wodą a ja zrozumiałem dwie trzy szklanki ... no to później musiałem dosypywać wszystkiego na oko i wyszło jak wyszło ale jak wyjdzie tak jak ma być to napiszę słowo harcerza
a ...kurde to trzeba bylo odrazu mowic.... ..olszen masz przepis na babke..
Oceanic trzymam Cię za słowo harcerza Bo inaczej znajdę Cię i wiesz co zrobię
karolcia wartosciowa muza .. jak ich plyty od ruskich na bazaze za 5 zyga mozna dorwac i nikt nie kupuje
zadziora profanujesz pizze piszesz o niej jak o bułce z masłem zależy na jaką babkę np na ciemną są inne Karolina nie wiem co to jest pop dla mnie to jest jakieś np wydarzenie stadne które nie koniecznie musi być złe wszystko prawie może być pop kulturą
wiem co zrobisz
Daria Dzieki spróbuje zrobić i się nie otruć
Oceanic ma racje teraz trudno znależć coś co nie jest pop kulturą.
&feature=player_embedded
najbardziej wartościowe jest coś co jest indywidualne a nie powielanie od lat tych samych schematów czy to punk czy hip hop czy cokolwiek ... na marginesie Karolina słuchając skino nazistowskiej kapeli ciężko mówić o wartościowej muzyce ?
dobra jade do lidla cos poczytac .. .i sie do kulturowac uwazajcie jak wroce bede odmieniony i bede tak modrze pisal ze normalnie .i ch,uj
Gep rozwaliłeś mnie Daria wiem, że Ty nie chcesz mnie otruć ...ale ja pewnikiem sama się killne tą pizzą
Idę sie kąpać są chętni? Mogę zrobić miejsce w wannie
patriotyzmu... zresztą może i tak nie wiem ja nim nie jestem ale patriotyzm mi się z czym innym kojarzył
Karola ale w ten sposób pojmując patryjotyzm to musielibysmy wszyscy Bogurodzicy słuchać. To trzeba było od razu napisać o jakie Ci wartości chodzi
taaaakie klimaty .....
ale kill ty długo myyyyślisz
Oceanic długo myslę bo mi woda stygnie w wannie ...ide sie kąpać a Ty zamiast zaoferować mi umycie pleców to marudzisz na forum
Czy ktoś w dzisiejszych czasach czyta książki???
I słucha muzyki bardziej wartościowej niż pop???
a jaka to wartościowa ?
a ja ja ..ja Czytam.. ulotki z tesco..i slucham ..powaznej muzyki w wersji techno
ktoś czyta i ktoś słucha i ktoś sie tym nie chwali bo i po co
Daria z Lidla to jakaś poważna literatura
no i się nie dowiedziałem
dla kazdego inna jest wartościowa i nie ma co tu sie licytować w temacie
bo ty cztac nie umiesz ..tylko obrazki oglodasz.. ..i co tam modrego ogladnelas sa jakies promocje ..
Ja chciałabym poczytać sobie tajny przepis na pizze
Oceanic wiesz coś o tym
Daria ale ja nigdy nie robiłam pizzy a chciałabym jakiś sprawdzony przepis ..bez ściemy
A znacie moze przepis na bara bara
znamy Gep znamy
a co Ty nie znasz
a co to za olszen ja nie wiem o co biega
wiesz co wczoraj zrobiłem było napisane 2/3 szklanki mleka z wodą a ja zrozumiałem dwie trzy szklanki ...
no to później musiałem dosypywać wszystkiego na oko i wyszło jak wyszło
ale jak wyjdzie tak jak ma być to napiszę słowo harcerza
a ...kurde to trzeba bylo odrazu mowic.... ..olszen masz przepis na babke..
Oceanic trzymam Cię za słowo harcerza
Bo inaczej znajdę Cię i wiesz co zrobię
karolcia wartosciowa muza .. jak ich plyty od ruskich na bazaze za 5 zyga mozna dorwac i nikt nie kupuje
zadziora profanujesz pizze piszesz o niej jak o bułce z masłem
zależy na jaką babkę np na ciemną są inne
Karolina nie wiem co to jest pop dla mnie to jest jakieś np wydarzenie stadne które nie koniecznie musi być złe
wszystko prawie może być pop kulturą
wiem co zrobisz
Daria Dzieki
spróbuje zrobić i się nie otruć
Oceanic ma racje teraz trudno znależć coś co nie jest pop kulturą.
&feature=player_embedded
najbardziej wartościowe jest coś co jest indywidualne a nie powielanie od lat tych samych schematów czy to punk czy hip hop czy cokolwiek ...
na marginesie
Karolina słuchając skino nazistowskiej kapeli ciężko mówić
o wartościowej muzyce ?
dobra jade do lidla cos poczytac .. .i sie do kulturowac uwazajcie jak wroce bede odmieniony i bede tak modrze pisal ze normalnie .i ch,uj
Gep rozwaliłeś mnie
Daria wiem, że Ty nie chcesz mnie otruć ...ale ja pewnikiem sama się killne tą pizzą
Idę sie kąpać są chętni?
Mogę zrobić miejsce w wannie
patriotyzmu... zresztą może i tak
nie wiem ja nim nie jestem
ale patriotyzm mi się z czym innym kojarzył
Karola ale w ten sposób pojmując patryjotyzm to musielibysmy wszyscy Bogurodzicy słuchać.
To trzeba było od razu napisać o jakie Ci wartości chodzi
taaaakie klimaty .....
ale kill ty długo myyyyślisz
Oceanic długo myslę bo mi woda stygnie w wannie ...ide sie kąpać a Ty zamiast zaoferować mi umycie pleców to marudzisz na forum