2-3 dni temu pojawił się ponownie w TV film pt. \"Ostatni Dzwonek\" p. Łazarkiewicz z 1989r. Płaczliwie doskonały obraz. Oglądałam go już któryś raz. Już nie lubię p. Święcickiego, bo popadł w przesadny egocentryzm, ale chapeau bas dla Jego ... daru Bożego: dalsze fragmenty z youtube też pozostawiają przemyślenia: Całokształt jest wielki. Mamy kilka naprawdę dobrych filmów, które nie widiły \"dziennego światła\".
Ostatni Dzwonek - nieudolna i nadęta do granic mozliwosci propaganda ...zresztą bardzo słabo zrobiona. Prowincjonalne kino i te piosenki , które maja niby wyrazać bunt młodego pokolenia. Mam nadzieję, że mozna wyrażac tu swoją opinie a nie mdleć z zachwytu
A mnie wręcz przeciwnie bo wszystko co zalatuje Gintrowskim jest dla mnie mało wiarygodne. Ale ja się nie znam
dobrze ze nie oceniam ludzi pod kontem słuchanej muzyki ..a zboczone muzycznie kobiety i zboczonych muzycznie facetów lubie
Cat
PA CAT Wyjeżdżasz gdzieś
polska kinematografia jest żałosna jak polski rząd
2-3 dni temu pojawił się ponownie w TV film pt. \"Ostatni Dzwonek\" p. Łazarkiewicz z 1989r.
Płaczliwie doskonały obraz. Oglądałam go już któryś raz.
Już nie lubię p. Święcickiego, bo popadł w przesadny egocentryzm, ale chapeau bas dla Jego ... daru Bożego:
dalsze fragmenty z youtube też pozostawiają przemyślenia:
Całokształt jest wielki. Mamy kilka naprawdę dobrych filmów, które nie widiły \"dziennego światła\".
Ostatni Dzwonek - nieudolna i nadęta do granic mozliwosci propaganda ...zresztą bardzo słabo zrobiona.
Prowincjonalne kino i te piosenki , które maja niby wyrazać bunt młodego pokolenia.
Mam nadzieję, że mozna wyrażac tu swoją opinie a nie mdleć z zachwytu
A mnie wręcz przeciwnie bo wszystko co zalatuje Gintrowskim jest dla mnie mało wiarygodne.
Ale ja się nie znam
dobrze ze nie oceniam ludzi pod kontem słuchanej muzyki ..a zboczone muzycznie kobiety i zboczonych muzycznie facetów lubie
Cat
PA CAT
Wyjeżdżasz gdzieś
polska kinematografia jest żałosna jak polski rząd