doświadczasz zagięcia czasoprzestrzeni..woda sucha i grawitacja silniejsza do tego słońce za głośno świeci .. a jutro.. takie odległe
de sade-markiz
09.03.2015 r. 08:34:17
...coś jest w tym co piszesz...to jakby być w innym wymiarze...kapsule głupoty wczorajszego dnia...mam taki apel...nie zakąszajcie sandaczem w łusce z pieczonych słodkich ziemniaków pod pierzynką kurkowo-kaparowego sosu...to jest zabójstwo...wszak alkohol nie szkodzi...
Damira
09.03.2015 r. 18:05:59
a było się w tym luksusie mordować zander na patelnie i voila
de sade-markiz
10.03.2015 r. 07:49:27
...no bo widzisz...wydawało mnie się...że ta odrobinka luksusu się należy...widać nie... ...płotka...leszcz...czy śledź...z patelki...i z ziemniaków obierki...sałatka z lebiody...i kubek ze strumyka wody...najwyżej...
Damira
10.03.2015 r. 15:40:54
Gdzie strumyk płynie z wolna,
Rozsiewa zioła maj,
Stokrotka rosła polna
A nad nią szumiał gaj....
de sade-markiz
11.03.2015 r. 08:21:39
...w strumyku się kąpała...
Jej włosy czesał wiatr...
...ziołem wciąż spalona była...
...gdy przyszedł...
powiedziała-oj tak...
Damira
15.03.2015 r. 22:21:39
..popłyńmy więc kajakiem
tam gdzie kończy się świat,
sny pachną tatarakiem,
paproci kwitnie kwiat ..
de sade-markiz
16.03.2015 r. 07:49:16
...świat nie posiada końca...
tatarak zapach...tak...
...a paproci kwiat...do kajaka włóż...
...i umknij w siną dal...
Damira
16.03.2015 r. 12:42:16
Dobry...lepsze od Gabany sa cygara z Hawany
Malwina
16.03.2015 r. 14:26:09
wiemy...wiemy gustujesz Waść w merlotach...burgundach i takim tam innym
Damira
16.03.2015 r. 17:23:39
do tego Cohiba Behike zwiajne na udach kubańskich dziewcząt .. najlepiej dziewic.. przyjemne z pozytecznym
de sade-markiz
17.03.2015 r. 07:20:32
...nie...dwa psy w tarczy...jeden........
Damira
17.03.2015 r. 12:16:44
..drugi warczy Betega podobno nawet po latach abstynencji nikt nie uśnie naprawdę szczęśliwy bez eterycznego aromatu .. chociaż sa inne sposoby na zasypianie.... w błogostanie
de sade-markiz
18.03.2015 r. 12:16:09
...arystokracja podupadła...fajury skręcam sam...a do obiadu delektuję się Amareną...z Biedronki...za 4 zeta...niecałe...
Damira
18.03.2015 r. 17:31:37
taaa.. oczywista oczywistość w dobie kryzysu to bajka dla ludu pracującego miast i wsi w rzeczywistości jednak cygara z Hawany lecą i inne dodatki .. w sensie te Kubanki o krągłych udach
Damira
18.03.2015 r. 19:25:50
trafiła twoje ?? .. nooooo to masz problem ..
Damira
18.03.2015 r. 21:20:47
ćwiczysz powitanie z ..żoną ..pewnie jej rozczochrali
Damira
18.03.2015 r. 21:51:44
nadrobiła zaległości ..sama ..dużo czasu miała
Damira
18.03.2015 r. 22:13:09
polecam ortopedę na leczenie głowy stanowczo za późno
de sade-markiz
19.03.2015 r. 07:51:19
...bo widzisz pajacu...gdybyś był facetem to za seks nie musiał byś płacić...sam sobie odpowiedz...czy Twoja głupota jest wrodzona...czy nabyta...jaka by nie była...powala...wiem jednak że to tylko poza...inaczej śpiewasz...w sytuacjach poza forum...całkiem inaczej...
Damira
19.03.2015 r. 13:15:00
tibi zostaw se tą dychę dla tej brazylijki ..nie będzie musiała od innych brać ..
de sade-markiz
20.03.2015 r. 07:49:19
...a łyżka na to...niemożliwe...
de sade-markiz
23.03.2015 r. 14:47:30
...po ile za flakon...?...
Malwina
23.03.2015 r. 14:53:09
chyba za beczkę
de sade-markiz
23.03.2015 r. 14:56:07
...niech ta...
de sade-markiz
24.03.2015 r. 08:40:11
...chrum...chrum...powiedziała świnka...bo tylko tyle potrafiła...i z ryjkiem spuszczonym...i podkulonym ogonkiem na żeś poszła...może w kiełbasie...kim innym będzie...chrum...chrum...a jeśli ona dojrzewająca...to i dojrzalszym...
antek
30.03.2015 r. 08:50:22
Propo perfum , mycie nawet zwykłym mydłem daje lepsze efekty niz perfumy
de sade-markiz
30.03.2015 r. 08:54:53
...w czasie zabieganego dnia...z racji niemożności innego odświeżenia...francuski prysznic z dezodorantu...a jakże wskazany...a perfum...zwabia osobniki płci przeciwnej...jak lep...
antek
30.03.2015 r. 08:58:01
jak sie to wszystko rozgrzeje to tylko muchy zwabia
de sade-markiz
30.03.2015 r. 09:01:14
...oj tam...Ty zaraz w ekstremę popadasz...trza być szybkim...i szybko reagować...jak ZOMO...
doświadczasz zagięcia czasoprzestrzeni..woda sucha i grawitacja silniejsza do tego słońce za głośno świeci .. a jutro.. takie odległe
...coś jest w tym co piszesz...to jakby być w innym wymiarze...kapsule głupoty wczorajszego dnia...mam taki apel...nie zakąszajcie sandaczem w łusce z pieczonych słodkich ziemniaków pod pierzynką kurkowo-kaparowego sosu...to jest zabójstwo...wszak alkohol nie szkodzi...
a było się w tym luksusie mordować
zander na patelnie i voila
...no bo widzisz...wydawało mnie się...że ta odrobinka luksusu się należy...widać nie...
...płotka...leszcz...czy śledź...z patelki...i z ziemniaków obierki...sałatka z lebiody...i kubek ze strumyka wody...najwyżej...
Gdzie strumyk płynie z wolna,
Rozsiewa zioła maj,
Stokrotka rosła polna
A nad nią szumiał gaj....
...w strumyku się kąpała...
Jej włosy czesał wiatr...
...ziołem wciąż spalona była...
...gdy przyszedł...
powiedziała-oj tak...
..popłyńmy więc kajakiem
tam gdzie kończy się świat,
sny pachną tatarakiem,
paproci kwitnie kwiat ..
...świat nie posiada końca...
tatarak zapach...tak...
...a paproci kwiat...do kajaka włóż...
...i umknij w siną dal...
wiemy...wiemy
gustujesz Waść w merlotach...burgundach i takim tam innym
...nie...dwa psy w tarczy...jeden........
..drugi warczy
Betega podobno nawet po latach abstynencji nikt nie uśnie naprawdę szczęśliwy bez eterycznego aromatu ..
chociaż sa inne sposoby na zasypianie.... w błogostanie
...arystokracja podupadła...fajury skręcam sam...a do obiadu delektuję się Amareną...z Biedronki...za 4 zeta...niecałe...
taaa.. oczywista oczywistość w dobie kryzysu to bajka dla ludu pracującego miast i wsi
w rzeczywistości jednak cygara z Hawany lecą i
inne dodatki ..
w sensie te Kubanki o krągłych udach
trafiła twoje ?? .. nooooo to masz problem ..
ćwiczysz powitanie z ..żoną ..pewnie jej rozczochrali
nadrobiła zaległości ..sama ..dużo czasu miała
polecam ortopedę na leczenie głowy stanowczo za późno
...bo widzisz pajacu...gdybyś był facetem to za seks nie musiał byś płacić...sam sobie odpowiedz...czy Twoja głupota jest wrodzona...czy nabyta...jaka by nie była...powala...wiem jednak że to tylko poza...inaczej śpiewasz...w sytuacjach poza forum...całkiem inaczej...
tibi zostaw se tą dychę dla tej brazylijki ..nie będzie musiała od innych brać ..
...a łyżka na to...niemożliwe...
...po ile za flakon...?...
chyba za beczkę
...niech ta...
...chrum...chrum...powiedziała świnka...bo tylko tyle potrafiła...i z ryjkiem spuszczonym...i podkulonym ogonkiem na żeś poszła...może w kiełbasie...kim innym będzie...chrum...chrum...a jeśli ona dojrzewająca...to i dojrzalszym...
Propo perfum , mycie nawet zwykłym mydłem daje lepsze efekty niz perfumy
...w czasie zabieganego dnia...z racji niemożności innego odświeżenia...francuski prysznic z dezodorantu...a jakże wskazany...a perfum...zwabia osobniki płci przeciwnej...jak lep...
jak sie to wszystko rozgrzeje to tylko muchy zwabia
...oj tam...Ty zaraz w ekstremę popadasz...trza być szybkim...i szybko reagować...jak ZOMO...