czym ludzie \"mali\" (nie mylić z niskimi) podnoszą swoją mniemaną wartość?
pozdrawiam serGEPARD\'a i Eliot\'a. To temat specjalnie dla Was panowie.
Karelia
28.09.2013 r. 03:08:22
Gigi, no i się letko zdeprymowałam byłam. Specjalny temat dla Gepa i Eliota? Kpisz z genetyki czy trwałego niedotlenienia, co w związku bywa?
Karelia
28.09.2013 r. 03:09:42
no chyba tlen Cię opuścił.
Gigi
28.09.2013 r. 10:02:42
Aha... Karelia, panowie mają tak swoiste podejście do użytkowników forum. Nie na ich poziomie to jest, fakt, ale ja po prostu nie potrafię upaść tak nisko.
teresa
29.09.2013 r. 19:32:43
ale tu wszyscy jestescie na tym forum pokreceni
teresa
29.09.2013 r. 19:36:07
ogolnie piszę do ciebie nic nie mam narazie
teresa
29.09.2013 r. 19:44:57
nie mam dzis weny do tego forum kac olbrzym mnie dopadł
Malwina
30.09.2013 r. 08:44:58
a szkoda
Karelia
30.09.2013 r. 23:46:48
Kowalu, partia kogoś wezwała na przedostatni bój! To przedostatnia partia remika prawdopodobnie. Na bridge\'u się nie poznałam. Debilizm lokacyjny podjadłam z genem jednem. Tegoż poszukujem wewcionż. Co Ty wiesz o nawiedzonych
Gigi
08.10.2013 r. 14:57:30
widać panowie się odnaleźli w temacie....
Gigi
08.10.2013 r. 18:48:51
serGepard- każdy sądzi w/g siebie...., każdego dnia coraz więcej wiem na Twój temat.....
aż się wierzyć nie chce....
Gigi
08.10.2013 r. 20:05:52
to czas wracać do swojego świata.... pajacu na drutach
Gigi
08.10.2013 r. 20:32:36
dla Ciebie nie powiem nic.... ale Ty nawet nie wiesz co to drobnomieszczaństwo.., żeby ju nie wspominać o mieszczaństwie.
Nie ubliżaj ludziom i nie mów że jesteś człowiekiem..,
powtórzę - wyjmij to siano zza kołnierza (nie zapomnij o butach) to może Ci się troszkę w główce poluzuje - pajacu
czym ludzie \"mali\" (nie mylić z niskimi) podnoszą swoją mniemaną wartość?
pozdrawiam serGEPARD\'a i Eliot\'a. To temat specjalnie dla Was panowie.
Gigi, no i się letko zdeprymowałam byłam. Specjalny temat dla Gepa i Eliota? Kpisz z genetyki czy trwałego niedotlenienia, co w związku bywa?
no chyba tlen Cię opuścił.
Aha... Karelia, panowie mają tak swoiste podejście do użytkowników forum. Nie na ich poziomie to jest, fakt, ale ja po prostu nie potrafię upaść tak nisko.
ale tu wszyscy jestescie na tym forum pokreceni
ogolnie piszę do ciebie nic nie mam narazie
nie mam dzis weny do tego forum kac olbrzym mnie dopadł
a szkoda
Kowalu, partia kogoś wezwała na przedostatni bój! To przedostatnia partia remika prawdopodobnie. Na bridge\'u się nie poznałam. Debilizm lokacyjny podjadłam z genem jednem. Tegoż poszukujem wewcionż. Co Ty wiesz o nawiedzonych
widać panowie się odnaleźli w temacie....
serGepard- każdy sądzi w/g siebie...., każdego dnia coraz więcej wiem na Twój temat.....
aż się wierzyć nie chce....
to czas wracać do swojego świata.... pajacu na drutach
dla Ciebie
nie powiem nic.... ale Ty nawet nie wiesz co to drobnomieszczaństwo.., żeby ju nie wspominać o mieszczaństwie.
Nie ubliżaj ludziom i nie mów że jesteś człowiekiem..,
powtórzę - wyjmij to siano zza kołnierza (nie zapomnij o butach) to może Ci się troszkę w główce poluzuje - pajacu
moje bałwanki widzę brykają....
Wszystko dla was panowie adresaci....