mam pytanie czy ktos zna dobre miejsca do wypoczynku na slowacij
Blackee
20.09.2010 00:50:50
jesli lubisz gory - miasteczko Nova Lesna
cyganskie miasteczko w tatrach, z okna widok na Gerlach, nie za drogo a jest zajefajnie...
a miasto ma taki klimat ze hmmm jak to napisac...
na piwo wyrobisz na kondomy moze zbraknac
okoliczne mieszkanki bardzo mile i LUBIA turystow za free jesli wiesz o czym mowie
Blackee
20.09.2010 00:53:26
a Sylwia jak lubisz lancuchy polecam \"Czerwona Ławkę\" w wysokich
moja owczesna partnerka zyciowa na lekkim kacu malo sie nie posrala pod siebie i schodzila z gor z krzykiem \"ty $%$^$@#$%$## chciales mnie zabic... ze niby plytka ta przepasc tak?\" lalem ze smiechu po nogach
Blackee
20.09.2010 00:55:46
kurde trzeci post pod soba
BTW W Novej Lesnej miejsca noclegowe TRZEBA REZERWOWAC bo jadac na pale moze byc ciezko ale costam zawsze sie znajdzie raczej... W razie czego mam pare namiarow na kwatery...
يمكن فقط للمستخدمين الذين قاموا بتسجيل الدخول إضافة ردود.
تسجيل الدخول.
mam pytanie czy ktos zna dobre miejsca do wypoczynku na slowacij
jesli lubisz gory - miasteczko Nova Lesna
cyganskie miasteczko w tatrach, z okna widok na Gerlach, nie za drogo a jest zajefajnie...
a miasto ma taki klimat ze hmmm jak to napisac...
na piwo wyrobisz na kondomy moze zbraknac
okoliczne mieszkanki bardzo mile i LUBIA turystow za free jesli wiesz o czym mowie
a Sylwia jak lubisz lancuchy polecam \"Czerwona Ławkę\" w wysokich
moja owczesna partnerka zyciowa na lekkim kacu malo sie nie posrala pod siebie i schodzila z gor z krzykiem \"ty $%$^$@#$%$## chciales mnie zabic... ze niby plytka ta przepasc tak?\" lalem ze smiechu po nogach
kurde trzeci post pod soba
BTW W Novej Lesnej miejsca noclegowe TRZEBA REZERWOWAC bo jadac na pale moze byc ciezko ale costam zawsze sie znajdzie raczej... W razie czego mam pare namiarow na kwatery...