mam pytanie czy ktos zna dobre miejsca do wypoczynku na slowacij
Blackee
20.09.2010 r. 00:50:50
jesli lubisz gory - miasteczko Nova Lesna
cyganskie miasteczko w tatrach, z okna widok na Gerlach, nie za drogo a jest zajefajnie...
a miasto ma taki klimat ze hmmm jak to napisac...
na piwo wyrobisz na kondomy moze zbraknac
okoliczne mieszkanki bardzo mile i LUBIA turystow za free jesli wiesz o czym mowie
Blackee
20.09.2010 r. 00:53:26
a Sylwia jak lubisz lancuchy polecam \"Czerwona Ławkę\" w wysokich
moja owczesna partnerka zyciowa na lekkim kacu malo sie nie posrala pod siebie i schodzila z gor z krzykiem \"ty $%$^$@#$%$## chciales mnie zabic... ze niby plytka ta przepasc tak?\" lalem ze smiechu po nogach
Blackee
20.09.2010 r. 00:55:46
kurde trzeci post pod soba
BTW W Novej Lesnej miejsca noclegowe TRZEBA REZERWOWAC bo jadac na pale moze byc ciezko ale costam zawsze sie znajdzie raczej... W razie czego mam pare namiarow na kwatery...
mam pytanie czy ktos zna dobre miejsca do wypoczynku na slowacij
jesli lubisz gory - miasteczko Nova Lesna
cyganskie miasteczko w tatrach, z okna widok na Gerlach, nie za drogo a jest zajefajnie...
a miasto ma taki klimat ze hmmm jak to napisac...
na piwo wyrobisz na kondomy moze zbraknac
okoliczne mieszkanki bardzo mile i LUBIA turystow za free jesli wiesz o czym mowie
a Sylwia jak lubisz lancuchy polecam \"Czerwona Ławkę\" w wysokich
moja owczesna partnerka zyciowa na lekkim kacu malo sie nie posrala pod siebie i schodzila z gor z krzykiem \"ty $%$^$@#$%$## chciales mnie zabic... ze niby plytka ta przepasc tak?\" lalem ze smiechu po nogach
kurde trzeci post pod soba
BTW W Novej Lesnej miejsca noclegowe TRZEBA REZERWOWAC bo jadac na pale moze byc ciezko ale costam zawsze sie znajdzie raczej... W razie czego mam pare namiarow na kwatery...