Jak spedziliscie ferje lub jak spedzicie wakacje :D
Konto gelöscht
02-19-2010 08:21:33
11
Konto usunięte
19.02.2010 08:21:33
ciekawostki na temat roznych zakatkow polski swiata zapraszam do pisania
Konto usunięte
02.03.2010 16:25:53
ja mam ciagle ferie
polecam torun
Konto usunięte
02.03.2010 21:08:26
Jezdze dosyc czesto nat trasie Polska-Dania w obie strony. Poza tym tez troche po Polsce, glownie na trasie Szczecin-Katowice.
Ciekawa jest wlasciwie kazda podroz, zgodnie z powiedzeniem "podroze ksztalca".
Konto usunięte
03.03.2010 13:27:08
Kocham Dolnośląskie-Karpacz mnie zaczarował ,często wracam,ale w tym roku Polskie Morze zwiedzić chce
Konto usunięte
07.03.2010 17:25:55
Ja to gdzieś mad wodą,
Nie wiem jeziora na pewno,
I chyba na 2 tygodnie nad morze wyskoczę.
Konto usunięte
15.03.2010 17:21:22
ferie miałem aż 3 dniowe wliczając weekend ale było Zakopane i deska
Konto usunięte
16.03.2010 08:45:00
nie wazne gdzie wazne z kim, z narzeczonym
Konto usunięte
16.03.2010 08:53:02
no ja wakacji zbytnio nie mam praca i wyjazdy to mnie napewno czeka
Konto usunięte
29.03.2010 14:35:44
Tylko w naszych Bieszczadach!Jest przecudnie,szczególnie wiosną!
xawier
14.01.2011 09:42:16
uważem ze w zimie najlepszy jest jej koniec i im szybciej tym lepiejw związku z czym zima ciepłe kraje a latem rower jest super
fit
26.08.2011 17:55:24
Wakacje tegoroczne całkowicie udane, byłam w zeszłym tygodniu na mazurach, zatem wyjątkowo trafiłam w pogodę
Cel mój to były Wilkasy na mazurach. Bardzo ładne miasteczok, spokojne, z piękną plażą i oczywiście jeziorem. Troche czasu na żeglowaniu upłynęło i wycieczkach konnych. Poza tym zwiedzanie i imprezowanie. szczerze mowiac tydzien to za krotko. Mielismy tania miejscowke, jakby byl ktos zainteresowany (http://skarpa.eu/) . Miejsce wygodne i tanie .
A jak reszta?
Nur angemeldete Benutzer können Antworten hinzufügen.
Melden Sie sich an.
ciekawostki na temat roznych zakatkow polski swiata
zapraszam do pisania
ja mam ciagle ferie
polecam torun
Jezdze dosyc czesto nat trasie Polska-Dania w obie strony. Poza tym tez troche po Polsce, glownie na trasie Szczecin-Katowice.
Ciekawa jest wlasciwie kazda podroz, zgodnie z powiedzeniem "podroze ksztalca".
Kocham Dolnośląskie-Karpacz mnie zaczarował ,często wracam,ale w tym roku Polskie Morze zwiedzić chce
Ja to gdzieś mad wodą,
Nie wiem jeziora na pewno,
I chyba na 2 tygodnie nad morze wyskoczę.
ferie miałem aż 3 dniowe wliczając weekend ale było Zakopane i deska
nie wazne gdzie wazne z kim, z narzeczonym
no ja wakacji zbytnio nie mam praca i wyjazdy to mnie napewno czeka
Tylko w naszych Bieszczadach!Jest przecudnie,szczególnie wiosną!
uważem ze w zimie najlepszy jest jej koniec i im szybciej tym lepiejw związku z czym zima ciepłe kraje a latem rower jest super
Wakacje tegoroczne całkowicie udane, byłam w zeszłym tygodniu na mazurach, zatem wyjątkowo trafiłam w pogodę
Cel mój to były Wilkasy na mazurach. Bardzo ładne miasteczok, spokojne, z piękną plażą i oczywiście jeziorem. Troche czasu na żeglowaniu upłynęło i wycieczkach konnych. Poza tym zwiedzanie i imprezowanie. szczerze mowiac tydzien to za krotko. Mielismy tania miejscowke, jakby byl ktos zainteresowany (http://skarpa.eu/) . Miejsce wygodne i tanie .
A jak reszta?