jakie znacie ciekawe miejsca pisać
Nikt nie pisze , nikt nie zna żadnych miejsc
walbrzych
Wałbrzych to ja znam i już mi się znudził
Pisze ktoś czy nie
ciekawe miejsca?? hm..zapewne torun .
Biblioteka, dział ze słownikami orograficznymi - sorki, ale się powstrzymać nie mogłem Dużo takich miejsc znam, ale żeby takimi pozostały, nie będę o nich pisał za dużo... A jakich miejsc dokładnie szukasz, w jakim sensie ciekawych?
TORUN PROPONUJE TAM WIELE ATRAKCJI
W wydziale promocji UM Torunia pracujesz Deja A byłem chyba raz w życiu w Toruniu
unkow no co ty... i jak ci sie podobało?? pewnie nie bardzo cio??
Za bardzo to nie mam co napisać, przelotem we śnie, znaczy się samochodowym przelotem za dnia i na dłużej jeszcze nie miałem przyjemności...
trzeba było nie spac tylko zwiedzac
No jadąc nocą z dość dużą prędkością się nie da zwiedzać Ale jeśli kiedyś zdarzy Ci się zaprosić mnie... Wszystko jest kwestią negocjacji
negocjacji mowisz hm.....
No tak... Jak to mówię/piszę: rzucać się nie rzucam, ale bronić się też nie mam szczególnego zamiaru Ja Cię mogę zaprosić na zwiedzanie stolycy
jak tak zaczniemy sie zapraszac to wyladujemy w tym samym miejscu na ktorym teraz jestesmy ..ja jestem na łozku
A ja siedzę na szczęście na krześle przy biurku Ale wszystko w swoim czasie niczego nie zakładam i nie wykluczam
Zapewne Krakow warto zwiedzic tylko mozna mnie tam spotkac ostrzegam
Kraków jak najbardziej też polecam... Zwłaszcza nocą... Kopiec Kościuszki, Wawel, wąskie uliczki starego miasta... Hmmm... Się rozmarzyłem...
hm a Katowice ?
moze jakies miejsce poza granicami
Tak. Cmentarz wieczorem przy pełni księżyca Można sobie pamiątkę wygrzebać
Czesiu sie cmentarza nieboi
Okolice Krakowa gdzie jest pełno fajnych dolinek jak Kobylańska Bolechowicka jak I zamek w Tenczynku czy np. Ojców jest tu pelno zajebiaszczych miejsc
czesio ja cmentarza sie tes nie boje
haha czesio złapał muche muche
to smacznego
czesio niejada much zbiera do słoika
no tak jedna sie nie naje wiec zbiera zeby pozniej uczta była
haha czesio niejada muchow zbiera i ma w słoiku i je hoduje
jakie znacie ciekawe miejsca pisać
Nikt nie pisze , nikt nie zna żadnych miejsc
walbrzych
Wałbrzych to ja znam i już mi się znudził
Pisze ktoś czy nie
ciekawe miejsca?? hm..zapewne torun .
Biblioteka, dział ze słownikami orograficznymi - sorki, ale się powstrzymać nie mogłem
Dużo takich miejsc znam, ale żeby takimi pozostały, nie będę o nich pisał za dużo...
A jakich miejsc dokładnie szukasz, w jakim sensie ciekawych?
TORUN PROPONUJE TAM WIELE ATRAKCJI
W wydziale promocji UM Torunia pracujesz Deja
A byłem chyba raz w życiu w Toruniu
unkow no co ty... i jak ci sie podobało?? pewnie nie bardzo cio??
Za bardzo to nie mam co napisać, przelotem we śnie, znaczy się samochodowym przelotem za dnia i na dłużej jeszcze nie miałem przyjemności...
trzeba było nie spac tylko zwiedzac
No jadąc nocą z dość dużą prędkością się nie da zwiedzać
Ale jeśli kiedyś zdarzy Ci się zaprosić mnie... Wszystko jest kwestią negocjacji
negocjacji mowisz hm.....
No tak... Jak to mówię/piszę: rzucać się nie rzucam, ale bronić się też nie mam szczególnego zamiaru
Ja Cię mogę zaprosić na zwiedzanie stolycy
jak tak zaczniemy sie zapraszac to wyladujemy w tym samym miejscu na ktorym teraz jestesmy ..ja jestem na łozku
A ja siedzę na szczęście na krześle przy biurku
Ale wszystko w swoim czasie niczego nie zakładam i nie wykluczam
Zapewne Krakow warto zwiedzic tylko mozna mnie tam spotkac ostrzegam
Kraków jak najbardziej też polecam... Zwłaszcza nocą... Kopiec Kościuszki, Wawel, wąskie uliczki starego miasta... Hmmm... Się rozmarzyłem...
hm a Katowice ?
moze jakies miejsce poza granicami
Tak.
Cmentarz wieczorem przy pełni księżyca
Można sobie pamiątkę wygrzebać
Czesiu sie cmentarza nieboi
Okolice Krakowa gdzie jest pełno fajnych dolinek jak Kobylańska Bolechowicka jak I zamek w Tenczynku czy np. Ojców jest tu pelno zajebiaszczych miejsc
czesio ja cmentarza sie tes nie boje
haha czesio złapał muche muche
to smacznego
czesio niejada much zbiera do słoika
no tak jedna sie nie naje wiec zbiera zeby pozniej uczta była
haha czesio niejada muchow zbiera i ma w słoiku i je hoduje