wróci tibuś wróci , jak ci na czole pisiur wyrośnie mędrcze z enerdefenu
teresa
23.03.2014 r. 12:20:26
moze nie teraz ale za pare lat putin bez wojny zgarnia ukrainę a my jedstesmy kolejnym jego celem ja sie nie martwie bo dolny slask bedzie niemieckia w sumie sie nie pogniewam moze lepiej za niemca niz z zadami polaka bedzie
teresa
23.03.2014 r. 12:34:05
wiec nie mamy sie czym martwic najwyzej bedziemy za darmo pracowac ale to normalne bo juz tak robimy wiec nic sie nie zmieni i ominie nas komunizm putina syberia nam nie grozi i wolnosc slowa zostanie
teresa
23.03.2014 r. 13:00:52
ja juz swojej miejscowosci nie wymieniam bo brzmi smiesznie
teresa
23.03.2014 r. 13:03:55
kojarzy sie z zebami wiec nie wymienie
teresa
23.03.2014 r. 13:24:47
juz ci napisalam na prywat
teresa
23.03.2014 r. 13:31:50
nic nie wymyslilam
teresa
23.03.2014 r. 13:47:34
frednota ale to nie ta miejscowosc
teresa
23.03.2014 r. 13:52:45
tak mnie na bicie jakos wzielo
AylA
02.05.2014 r. 14:30:17
stanowczo wybieram wolność, demokracja jest dla pokornych
blacksmith
03.05.2014 r. 18:12:16
Ayla wolności tej prawdziwej jeno niebiescy ptacy czasem zaznają bo lecą gdzie chcą aż znajdą radioaktywne wysypisko czy dziwnie śmierdzący las , tam ich wolność się kończy a zaczyna się władza sprzedajnych oqrwieńców czyli szara codzienność
Damira
03.05.2014 r. 21:27:27
.. niestety nikt nie jest tak naprawdę wolny ..nasze działanie sprowadza się w większości do tego co jest przymusem a nie co jest naszym wyborem ....a demokracja no cóż .. wcale nie gwarantuje poszanowania praw człowieka ..... i co ..upa z tyłu ..zaś
i co z tego jak wszyscy ciebie zlewaja i pogadac tylko mozemy
Damira
04.05.2014 r. 11:52:57
a jest jakieś wyjście .. nie ma idealnego systemu wszystko ma swój awers i rewers..to na co masz wpływ starać się zmieniać .. zaczynając każdy od siebie ... a reszta no cóż.. podnieść na to nóżkę
Damira
04.05.2014 r. 12:00:23
..bo do wszystkiego trzeba mieć dystans .. zwłaszcza do siebie
Damira
04.05.2014 r. 12:06:58
... ćwiczenie czyni mistrza..hough
Damira
04.05.2014 r. 12:14:15
...nie dać się zwariować.. słuchając czasem wiecznych malkontentów mnie szlag trafia sa ludzie którym nawet gdybyś wagon złota przytargała .. zapytają a dlaczego tylko jeden i co większych nie było cursing ..
AylA
04.05.2014 r. 15:38:25
ale wolność masz w sobie, nawet wybory zgodnie z konstytucją to przywilej nie przymus, nie chcesz nie chodzisz.
Damira
04.05.2014 r. 18:48:22
Ayla wybierasz kiedy masz wybór ....a żeby był wybór musi być jakaś elita polityczna a nie... kolejka do paśnika...
Damira
07.05.2014 r. 20:54:48
.. mądrzejsi jesteśmy o ich doświadczenia..
Damira
08.05.2014 r. 14:30:50
.. wrrrrrrrrrrrr.... a ja mam czarne podniebienie .. i co szczepić sie ... na marginesie czyż nie uwielbiacie takich ..niezależnie od tego co wam mama mówiła a było to tak mniej więcej ...
Malwina
09.05.2014 r. 12:29:30
nowa teoria psychologiczna
Damira
09.05.2014 r. 13:03:17
.. tak jak facet nie potrafiący znaleźć sobie kobiety ..
no i masz .... anarchista ..
wróci tibuś wróci , jak ci na czole pisiur wyrośnie mędrcze z enerdefenu
moze nie teraz ale za pare lat putin bez wojny zgarnia ukrainę a my jedstesmy kolejnym jego celem ja sie nie martwie bo dolny slask bedzie niemieckia w sumie sie nie pogniewam moze lepiej za niemca niz z zadami polaka bedzie
wiec nie mamy sie czym martwic najwyzej bedziemy za darmo pracowac ale to normalne bo juz tak robimy wiec nic sie nie zmieni i ominie nas komunizm putina syberia nam nie grozi i wolnosc slowa zostanie
ja juz swojej miejscowosci nie wymieniam bo brzmi smiesznie
kojarzy sie z zebami wiec nie wymienie
juz ci napisalam na prywat
nic nie wymyslilam
frednota ale to nie ta miejscowosc
tak mnie na bicie jakos wzielo
stanowczo wybieram wolność, demokracja jest dla pokornych
Ayla wolności tej prawdziwej jeno niebiescy ptacy czasem zaznają bo lecą gdzie chcą aż znajdą radioaktywne wysypisko czy dziwnie śmierdzący las , tam ich wolność się kończy a zaczyna się władza sprzedajnych oqrwieńców czyli szara codzienność
.. niestety nikt nie jest tak naprawdę wolny ..nasze działanie sprowadza się w większości do tego co jest przymusem a nie co jest naszym wyborem ....a demokracja no cóż .. wcale nie gwarantuje poszanowania praw człowieka ..... i co ..upa z tyłu ..zaś
">
w jednym i drugim odnalesc sie mozna i dalej zyje
i co z tego jak wszyscy ciebie zlewaja i pogadac tylko mozemy
a jest jakieś wyjście .. nie ma idealnego systemu wszystko ma swój awers i rewers..to na co masz wpływ starać się zmieniać .. zaczynając każdy od siebie ... a reszta no cóż.. podnieść na to nóżkę
..bo do wszystkiego trzeba mieć dystans .. zwłaszcza do siebie
... ćwiczenie czyni mistrza..hough
...nie dać się zwariować.. słuchając czasem wiecznych malkontentów mnie szlag trafia sa ludzie którym nawet gdybyś wagon złota przytargała .. zapytają a dlaczego tylko jeden i co większych nie było cursing ..
ale wolność masz w sobie, nawet wybory zgodnie z konstytucją to przywilej nie przymus, nie chcesz nie chodzisz.
Ayla wybierasz kiedy masz wybór ....a żeby był wybór musi być jakaś elita polityczna a nie... kolejka do paśnika...
.. mądrzejsi jesteśmy o ich doświadczenia..
.. wrrrrrrrrrrrr.... a ja mam czarne podniebienie .. i co szczepić sie ... na marginesie czyż nie uwielbiacie takich ..niezależnie od tego co wam mama mówiła a było to tak mniej więcej ...
nowa teoria psychologiczna
.. tak jak facet nie potrafiący znaleźć sobie kobiety ..