czy raczej wstydliwy temat?i nie będzie odważnych. ja osobiście nie lubie pisać o sobie bo mi wstyd...
Konto usunięte
16.12.2009 r. 10:16:26
kazdy ma jakies tajemnice i watpie zeby ktos chciał o tym pisac -takich spraw sie publicznie nie ujawnia
Konto usunięte
16.12.2009 r. 10:17:28
tu napewno nie chodzi o wstyd, tylko o abicje i szacunek do samego siebie ....
Bartosz
23.12.2009 r. 17:53:53
heh... ja też się nie będę wypowiadał... powiem tylko że do tej pory byłem raz zdradzony...i to cholernie boli...nikomu tego nie życzę
Konto usunięte
23.12.2009 r. 17:57:34
Ja też nikomu tego nie życze, tego uczucia to raczej z niczym nie da się porónać
Konto usunięte
03.01.2010 r. 21:25:24
o tym trzeba mowic , jest lzej na sercu i w myslach
Konto usunięte
27.01.2010 r. 12:33:40
zdrada to jest cos pieknego mowie bomba w klacie
Konto usunięte
27.01.2010 r. 20:21:27
nigdy nie zdradziłam ale zostałam zdradzona byłam ślepo zakochana w o 12lat starszym facecie. Byłam z nim tylko 8 miesiecy, sama stwierdziłam że mnie zdradza po czym się okazało ze mam dobra intuicje tak naprawde po tym fakcie stwierdziłam ze te 8 miesięcy spedzone razem byly bez sensu, popadłam w straszliwa depresje przez trzy miesiace siedziałam w domu nie miałam ochoty do zycia, masakra. Raz mu wybaczyłam ale za drugim razem nie wytrzymałam mimo ze go bardzo kochałam w końcu był moją pierwszą miłością. Przyzwyczajenie się do siebie i nagłe rzstanie sprawiło że poczułam wielką pustke i ulgę oraz teraz mam ''szerzej' otwarte na swiat oczy
Konto usunięte
27.01.2010 r. 20:22:51
także jeżeli ktoś potrafi ukochaną osobe zdradzić bez sumienia i powiedzieć jej potem ''kocham cie'' do gratuluje
Konto usunięte
27.01.2010 r. 20:32:29
JA MYSLE ŻE TAKA OSOBA CO ZDRADZA TO NAPEWNO NAS NIE KOCHA
moja eks ppiła i uj wie czuy sie nie puszcało ale tak szczeże to zlewam na nia. sama sobe wybrała takie zycie wiec niech sie buja
Konto usunięte
27.01.2010 r. 20:34:38
napeno osoba ktora cie kocha nigdy by tak nie postapiła a nawet by nie potrafiła jak ma sumienie
Konto usunięte
27.01.2010 r. 20:39:02
to wszystko to sciema...
jak ma zdradzic to i tak to zrobi i moga kierowac ku temu ruzne pobudki
Konto usunięte
27.01.2010 r. 20:45:01
lepiej zdradzać?? czy byc wolnym spac z kim chcesz i nikogo nie krzywdzić??
Konto usunięte
27.01.2010 r. 20:45:53
stiv co ty nicka zmieniłes
tak zdradzi zdradza bo cie nie kocha lub za dóżo wypił(a)
lub cpała i taakie tam .
Konto usunięte
27.01.2010 r. 20:48:46
lepiej nie zdradzac bo krzywdziss i to bardzo bolesnie ddruga osobe.
spac z kims dla przyjemnosci to lepiej byc samemu człowiek sobie tylko nadzieji narobi a potem nic z tego nie wyjdzie jesli zwiazek opiera sie tylko na sexie to długo on nie potrwa
najlepiej zbudowac zwiazek na szczerosci wobec partnera zaufaniu wiernosci wspieraniu sie na czestych rozmowacch itp. przynajmniej tak mnie sie wydaje.
Konto usunięte
27.01.2010 r. 20:53:51
siemasz Miro
no tak troszeczke zmienilem
ja tez zostałem zdradzony...zraniony i wiem bardzo dobrze jak to boli...a zeby stworzyc taki zwiazek jak piszesz Miro to trzeba byc pewnym wszystkiego
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:04:47
stivi ja to nie jestem pewnien czy dożyje przyszłego miesiaca pozatym na kobiety niemam czasu teraz musze isc na operacje
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:08:52
o **cenzura** ...nie strasz!!
co jest??
jaka operacje
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:27:39
nic strasznego bede oddawał bratu nerkee bo leży w szpitalu już prawie miesiac . narazie badania robie czy sie nada
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:38:08
eeee...no to bez lipy...ja myslałem qrde ze cos powazniejszego
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:39:21
ee nie nie stivi bedzie oki
Anka
27.01.2010 r. 22:03:30
No mi tez wstyd hahaha to milczę
Konto usunięte
28.01.2010 r. 10:08:36
no i tak ma byc
inna opcja nie wchodzi w gre
Konto usunięte
13.02.2010 r. 18:06:59
okropna świadomość
Konto usunięte
13.02.2010 r. 18:34:47
Nie wiem jak to jest w tych kwestiach.
I mam nadzieję się nigdy nie dowiedzieć
kasiawr44
15.02.2010 r. 15:02:32
a ja wiem i powiem,ze to nic milego zostac zdradzonym przez osobe ktora sie kochalo.
Konto usunięte
28.02.2010 r. 11:30:43
nie no to jest cos pieknego...
poprostu nie do opisania slowami
Konto usunięte
28.02.2010 r. 11:45:41
hej tiger...
no sie toczy dalej...
ale zostaje w pamieci i same wspomnienie o tym boli strasznie
Konto usunięte
28.02.2010 r. 11:56:47
no rozumiem cie...
dlatego najlepiej zaczynac nowy zwizek ostroznie...
musi minac troche czasu zeby zdobyc zaufanie prawda
Konto usunięte
28.02.2010 r. 12:02:24
no tygrysico musisz sie przelamac i sprubowac...
bo dobrze wiesz ze wszyscy nie sa tacy na kturych trafilismy i nas zranili w ten sposub...
i nalezy dac szanse na to zeby zeby zdobyc wzajemne zaufanie i szczescie
czy raczej wstydliwy temat?i nie będzie odważnych. ja osobiście nie lubie pisać o sobie bo mi wstyd...
kazdy ma jakies tajemnice i watpie zeby ktos chciał o tym pisac -takich spraw sie publicznie nie ujawnia
tu napewno nie chodzi o wstyd, tylko o abicje i szacunek do samego siebie ....
heh... ja też się nie będę wypowiadał... powiem tylko że do tej pory byłem raz zdradzony...i to cholernie boli...nikomu tego nie życzę
Ja też nikomu tego nie życze, tego uczucia to raczej z niczym nie da się porónać
o tym trzeba mowic , jest lzej na sercu i w myslach
zdrada to jest cos pieknego mowie bomba w klacie
nigdy nie zdradziłam ale zostałam zdradzona byłam ślepo zakochana w o 12lat starszym facecie. Byłam z nim tylko 8 miesiecy, sama stwierdziłam że mnie zdradza po czym się okazało ze mam dobra intuicje tak naprawde po tym fakcie stwierdziłam ze te 8 miesięcy spedzone razem byly bez sensu, popadłam w straszliwa depresje przez trzy miesiace siedziałam w domu nie miałam ochoty do zycia, masakra. Raz mu wybaczyłam ale za drugim razem nie wytrzymałam mimo ze go bardzo kochałam w końcu był moją pierwszą miłością. Przyzwyczajenie się do siebie i nagłe rzstanie sprawiło że poczułam wielką pustke i ulgę oraz teraz mam ''szerzej' otwarte na swiat oczy
także jeżeli ktoś potrafi ukochaną osobe zdradzić bez sumienia i powiedzieć jej potem ''kocham cie'' do gratuluje
JA MYSLE ŻE TAKA OSOBA CO ZDRADZA TO NAPEWNO NAS NIE KOCHA
moja eks ppiła i uj wie czuy sie nie puszcało ale tak szczeże to zlewam na nia. sama sobe wybrała takie zycie wiec niech sie buja
napeno osoba ktora cie kocha nigdy by tak nie postapiła a nawet by nie potrafiła jak ma sumienie
to wszystko to sciema...
jak ma zdradzic to i tak to zrobi i moga kierowac ku temu ruzne pobudki
lepiej zdradzać?? czy byc wolnym spac z kim chcesz i nikogo nie krzywdzić??
stiv co ty nicka zmieniłes
tak zdradzi zdradza bo cie nie kocha lub za dóżo wypił(a)
lub cpała i taakie tam .
lepiej nie zdradzac bo krzywdziss i to bardzo bolesnie ddruga osobe.
spac z kims dla przyjemnosci to lepiej byc samemu człowiek sobie tylko nadzieji narobi a potem nic z tego nie wyjdzie jesli zwiazek opiera sie tylko na sexie to długo on nie potrwa
najlepiej zbudowac zwiazek na szczerosci wobec partnera zaufaniu wiernosci wspieraniu sie na czestych rozmowacch itp. przynajmniej tak mnie sie wydaje.
siemasz Miro
no tak troszeczke zmienilem
ja tez zostałem zdradzony...zraniony i wiem bardzo dobrze jak to boli...a zeby stworzyc taki zwiazek jak piszesz Miro to trzeba byc pewnym wszystkiego
stivi ja to nie jestem pewnien czy dożyje przyszłego miesiaca pozatym na kobiety niemam czasu teraz musze isc na operacje
o **cenzura** ...nie strasz!!
co jest??
jaka operacje
nic strasznego bede oddawał bratu nerkee bo leży w szpitalu już prawie miesiac . narazie badania robie czy sie nada
eeee...no to bez lipy...ja myslałem qrde ze cos powazniejszego
ee nie nie stivi bedzie oki
No mi tez wstyd hahaha to milczę
no i tak ma byc
inna opcja nie wchodzi w gre
okropna świadomość
Nie wiem jak to jest w tych kwestiach.
I mam nadzieję się nigdy nie dowiedzieć
a ja wiem i powiem,ze to nic milego zostac zdradzonym przez osobe ktora sie kochalo.
nie no to jest cos pieknego...
poprostu nie do opisania slowami
hej tiger...
no sie toczy dalej...
ale zostaje w pamieci i same wspomnienie o tym boli strasznie
no rozumiem cie...
dlatego najlepiej zaczynac nowy zwizek ostroznie...
musi minac troche czasu zeby zdobyc zaufanie prawda
no tygrysico musisz sie przelamac i sprubowac...
bo dobrze wiesz ze wszyscy nie sa tacy na kturych trafilismy i nas zranili w ten sposub...
i nalezy dac szanse na to zeby zeby zdobyc wzajemne zaufanie i szczescie