wystarczy pogrzebać łapą na własnym podwórku... to tak a prop\'s mojego motta
gosikw74
31.08.2013 r. 19:05:48
nie wszystkie niemki sa otyle i leniwe ale tak widza je moi znajomi - polacy i nie tylko polacy.. wiekszosc panow (roznego pochodzenia) jesli mialaby wybierac pomiedzy niemka a polka - wybiora polke
SAJ77
02.09.2013 r. 18:15:48
Mieszkajac troche w Niemczech,bylem z Niemka i jakos mi przez glowe nie przyszlo by zastanawiac sie,jakiej ona jest nacji...Sa naprawde piekne Niemki a ze na Polakow nie spojrza to wiadomo,bo przyjezdni Polacy mowia tak po niemiecku ze ich potem rece bola...Nigdy nie przebywalem w kazdym razie z polskim towarzystwem...Chcialem czegos wiecej,dowiedziec sie o kulturze innych nacji...Teraz mieszkam we Francji i zaliczylem dlugi zwiazek z francusko-wloszka...Czas na Polke i dlatego jestem na tym forum,gdyz do Polski nie jezdze...
gosikw74
02.09.2013 r. 19:31:44
to ci sie udalo z tymi rekami ze ich bola
to kwestia gustu saj... a to ze do pl sie nie wybierasz, to jak chcesz ta polke tutaj znalezc?? sciagniesz ja w ciemno??
SAJ77
02.09.2013 r. 19:39:18
Juz nie raz tak robilem...jakies wakacje nad oceanem,ale nic z tego do tej pory nie wyszlo...Nie natrafilem jeszcze na swoja filizanke herbaty...
Malwina
02.09.2013 r. 19:55:24
bo szukasz wybornej herbaty w porcelanowej filiżance
SAJ77
02.09.2013 r. 19:57:58
Chyba tak Malwinko,wole byc sam niz miec herbate w metalowym kubku...
Malwina
02.09.2013 r. 20:01:00
nie kubek jest ważny, tylko to, co w środku
SAJ77
02.09.2013 r. 20:43:29
Na pewno Malwinko,ale herbata zawsze bedzie lepiej smakowac w porcelanie,choc prawde mowiac ja herbaty nie pijam a to co napisalem wyzej ,wyszlo z pewnego angielskiego przyslowia...
gosikw74
03.09.2013 r. 04:57:03
to sie najezdzisz w takim razie a te panie moze tylko na wakacje chca a tak naprawde nie maja w planach zadnego wyjazdu czy zwiazku... oj troche ryzykujesz... ale twoj wybor
SAJ77
03.09.2013 r. 11:44:11
Gosiu,we wszystko co wymaga duzych zmian ,wpisane jest ryzyko...A ja jestem ryzykantem.Poza tym mam ograniczone pole poznania kogos,gdyz mieszkam daleko i nie moge przejsc sie polska ulica,zaczepic kogos,pozdrowic kogos...Ale coz,taki byl moj wybor...
gosikw74
03.09.2013 r. 16:09:04
nie chce tu reklamowac innych portali.. ale podejrzewam, ze we francji tez jest b a d o o ....
to juz bedziesz mial szanse poznac jakas polke zamieszkujaca tereny francji.. to blizej niz z pl sciagac i ryzykowac... zycze powodzenia i tu, i tam
gosikw74
03.09.2013 r. 18:53:05
przykro mi.....
AylA
03.09.2013 r. 19:36:30
Nie chcę być niegrzeczna Marko aleeee nie wiem po co piszesz nawet do tych kobiet które nikogo nie chcą poznać a licznik bije w setkach
AylA
03.09.2013 r. 19:41:26
dla zabawy nie wolno
AylA
03.09.2013 r. 19:45:55
sami tracicie swój cenny czas wyszukujecie nierealne, komiczne profile zamiast poczytać jest tu wiele kobiet poważnych, co to nawet zaznaczają kategorii szukam męża lub partnera
AylA
03.09.2013 r. 19:47:29
Marko nie drwię z nikogo nie zaczepiań nie odpisuję na priv wiec co mi chcesz zarzucić...to ze czasem piszę głupoty dla wymiany poglądów
AylA
03.09.2013 r. 19:49:16
a tylko i wyłącznie na forum...życzę powodzenia i miłego dnia
Malwina
04.09.2013 r. 11:59:48
Sylwia nie zadawaj się z Tereską
SAJ77
04.09.2013 r. 12:04:07
a czym to Tereska zasluzyla sobie na takie znieslawienie...?...
Malwina
04.09.2013 r. 12:05:42
nie mogę powiedzieć głośno ale Sylwia domyśli się dlaczego
SAJ77
04.09.2013 r. 12:07:22
Ach ,te Wasze damskie sekrety...
Malwina
04.09.2013 r. 12:08:16
to nie sekret, to raczej tajemnica poliszynela
SAJ77
04.09.2013 r. 12:15:06
Nie bede sie zaglebial...
SAJ77
04.09.2013 r. 17:02:43
Sylvia,nie staraj sie tlumaczyc bo tylko winni sie tlumacza...
SAJ77
04.09.2013 r. 17:20:14
A myslisz ze Twoja reka by do mojej twarzy przypasowala...?...
SAJ77
04.09.2013 r. 17:27:31
Mysle ze moja reka do Twojej pupy tez...jak ulal...ROTFL...
SAJ77
04.09.2013 r. 17:45:47
A czy Ty slonce musisz dawac te emotki...na jedno wychodzi...
wystarczy pogrzebać łapą na własnym podwórku... to tak a prop\'s mojego motta
nie wszystkie niemki sa otyle i leniwe
ale tak widza je moi znajomi - polacy i nie tylko polacy.. wiekszosc panow (roznego pochodzenia) jesli mialaby wybierac pomiedzy niemka a polka - wybiora polke
Mieszkajac troche w Niemczech,bylem z Niemka i jakos mi przez glowe nie przyszlo by zastanawiac sie,jakiej ona jest nacji...Sa naprawde piekne Niemki a ze na Polakow nie spojrza to wiadomo,bo przyjezdni Polacy mowia tak po niemiecku ze ich potem rece bola...Nigdy nie przebywalem w kazdym razie z polskim towarzystwem...Chcialem czegos wiecej,dowiedziec sie o kulturze innych nacji...Teraz mieszkam we Francji i zaliczylem dlugi zwiazek z francusko-wloszka...Czas na Polke i dlatego jestem na tym forum,gdyz do Polski nie jezdze...
to kwestia gustu saj... a to ze do pl sie nie wybierasz, to jak chcesz ta polke tutaj znalezc?? sciagniesz ja w ciemno??
Juz nie raz tak robilem...jakies wakacje nad oceanem,ale nic z tego do tej pory nie wyszlo...Nie natrafilem jeszcze na swoja filizanke herbaty...
bo szukasz wybornej herbaty w porcelanowej filiżance
Chyba tak Malwinko,wole byc sam niz miec herbate w metalowym kubku...
nie kubek jest ważny, tylko to, co w środku
Na pewno Malwinko,ale herbata zawsze bedzie lepiej smakowac w porcelanie,choc prawde mowiac ja herbaty nie pijam a to co napisalem wyzej ,wyszlo z pewnego angielskiego przyslowia...
to sie najezdzisz w takim razie
a te panie moze tylko na wakacje chca
a tak naprawde nie maja w planach zadnego wyjazdu czy zwiazku... oj troche ryzykujesz... ale twoj wybor
Gosiu,we wszystko co wymaga duzych zmian ,wpisane jest ryzyko...A ja jestem ryzykantem.Poza tym mam ograniczone pole poznania kogos,gdyz mieszkam daleko i nie moge przejsc sie polska ulica,zaczepic kogos,pozdrowic kogos...Ale coz,taki byl moj wybor...
nie chce tu reklamowac innych portali.. ale podejrzewam, ze we francji tez jest b a d o o
....
i ryzykowac... zycze powodzenia i tu, i tam
to juz bedziesz mial szanse poznac jakas polke zamieszkujaca tereny francji.. to blizej niz z pl sciagac
Nie chcę być niegrzeczna Marko aleeee nie wiem po co piszesz nawet do tych kobiet które nikogo nie chcą poznać
a licznik bije w setkach
dla zabawy nie wolno
sami tracicie swój cenny czas wyszukujecie nierealne, komiczne profile zamiast poczytać jest tu wiele kobiet poważnych, co to nawet zaznaczają kategorii szukam męża lub partnera
Marko nie drwię z nikogo nie zaczepiań nie odpisuję na priv wiec co mi chcesz zarzucić...to ze czasem piszę głupoty dla wymiany poglądów
a tylko i wyłącznie na forum...życzę powodzenia i miłego dnia
Sylwia
nie zadawaj się z Tereską
a czym to Tereska zasluzyla sobie na takie znieslawienie...?...
nie mogę powiedzieć głośno ale Sylwia domyśli się dlaczego
Ach ,te Wasze damskie sekrety...
to nie sekret, to raczej tajemnica poliszynela
Nie bede sie zaglebial...
Sylvia,nie staraj sie tlumaczyc bo tylko winni sie tlumacza...
A myslisz ze Twoja reka by do mojej twarzy przypasowala...?...
Mysle ze moja reka do Twojej pupy tez...jak ulal...ROTFL...
A czy Ty slonce musisz dawac te emotki...na jedno wychodzi...
nic złego \"wierz\" mi
znowu o mnie temat ale mnie lubi lubicie