dzięki Eli że walisz docinki i potrafisz przeprosić widziałeś choć jedną moją fotkę że się wypowiadasz na ten temat, chcesz to ci prześlę na maila dawaj adres
róża
23.08.2013 r. 22:56:51
co chce lew??? dać mu buzi
MAJAMAJ
23.08.2013 r. 23:01:02
no i widzisz Różo to nie są łatwe chłopaki
róża
23.08.2013 r. 23:04:21
Eli mam cię, boisz się że zobaczysz zadbaną elegancka laskę i ci oczy zbieleją, a najpierw uznałeś że może się ubieram po tescach. Właśnie dlatego mnie fascynują tzw randki w ciemno, bo zawsze się ma asa w rękawie
AylA
23.08.2013 r. 23:08:29
jokera w rękawie możesz być każdym...kogo sobie wymarzysz
MAJAMAJ
23.08.2013 r. 23:09:00
to lepiej tej foty mu nie wysyłaj
szkoda oczu, te niebieskie pasują mu do mundurka
róża
23.08.2013 r. 23:11:28
otóż to właśnie to uwielbia płeć przeciwna tajemniczość, bo to co już odkryte po pewnym czasie przestaje być ciekawe
róża
23.08.2013 r. 23:13:21
Majamaj masz rację jeszcze by odmłodniał i zmieniłyby kolor jego oczy na zielone
róża
23.08.2013 r. 23:18:52
wydawało mi się, że na tych płyciznach widziałam zdechłego węgorza o namiarach Eli
róża
23.08.2013 r. 23:48:04
dobranoc wszystkim tobie Eli też
AylA
23.08.2013 r. 23:52:00
Eli by odmłodniał jakby wyskoczył ze mną do PRL-U
Ernest
24.08.2013 r. 17:49:29
Wiesz Sylwia pisałem tu z twoim chłopakiem z Ożarowa i on napisał że mu się bardzo nie podoba że podrywasz tu nieustannie co róż innego chłopaka i z tego powodu będziesz miała ograniczone dobowe racje żywnościowe żeby cię przywołać do porządku
dzięki Eli że walisz docinki i potrafisz przeprosić widziałeś choć jedną moją fotkę że się wypowiadasz na ten temat, chcesz to ci prześlę na maila dawaj adres
co chce lew??? dać mu buzi
no i widzisz Różo to nie są łatwe chłopaki
Eli mam cię, boisz się że zobaczysz zadbaną elegancka laskę i ci oczy zbieleją, a najpierw uznałeś że może się ubieram po tescach. Właśnie dlatego mnie fascynują tzw randki w ciemno, bo zawsze się ma asa w rękawie
jokera w rękawie możesz być każdym...kogo sobie wymarzysz
to lepiej tej foty mu nie wysyłaj
szkoda oczu, te niebieskie pasują mu do mundurka
otóż to właśnie to uwielbia płeć przeciwna
tajemniczość, bo to co już odkryte po pewnym czasie przestaje być ciekawe
Majamaj masz rację jeszcze by odmłodniał i zmieniłyby kolor jego oczy na zielone
wydawało mi się, że na tych płyciznach widziałam zdechłego węgorza o namiarach Eli
dobranoc wszystkim tobie Eli też
Eli by odmłodniał jakby wyskoczył ze mną do PRL-U
Wiesz Sylwia pisałem tu z twoim chłopakiem z Ożarowa i on napisał że mu się bardzo nie podoba że podrywasz tu nieustannie co róż innego chłopaka i z tego powodu będziesz miała ograniczone dobowe racje żywnościowe żeby cię przywołać do porządku
ooo a kobietki tak lubią sobie dać buzi buzi
Maja