ale będziesz jeszcze lepiej no tak myślałam bo się tak chwalisz jak byś miał czym
Pokaz mi jedno zdanie ze sie chwalilem...
tak zabrzmiało a ty stwierdziłeś fakt
wiec niech każdy bierze do ręki to co ma w pobliżu hejka wszystkim
sory SAJ ale nie jest ze mną jeszcze tak żle żebym podniecała się widokiem członka na zdjęciu
matko Tereso mam pod ręką akurat tylko pilota i kubek w którym jest gorące kakao wwsiadam w auto i czymą na pewno się tobie oberwie
http://dzikikraj.interia.pl/najbardziej-urocze-zdjecia-z-blipa-lecha-walesy-zdjecie,iId,722571,iAId,51288 ...powiedzcie, że Lechu nie jest wart grzechu
...przecież można spontanicznie bez ściągania odzienia wierzchniego co nie znaczy, że nie zrobisz z siebie
O kurcze,hodowca bebnow o niskich rejestrach...
jak to kandydat na męża niech nie pokazuje swoich najlepszych atrybutów
bo większość kobiet brzusisko odstrasza a nie przyciąga no chyba ,że to tors Lewandowskiego
no cóż ,piwo ma właściwości cudotwórcze nie jeden kaloryfer przemieniło w ..bojler
czasem uskuteczniają branie na furę ..
no rożne są... zanęty ale jedno jest pewne musi mieć to CUŚ... żadne Lamborghini choć.. przedłuża od 1963
ooo znów sezon na leszcza w pełni na głównej znów stare łyse bojlery a kaloryferów jak nie ma tak nie ma szkoda bo zima
zima tez swe uroki ma
no i mamy zimę wykrrrakaliście
izd a ta skóra z niedźwiedzia to żeby się w nią ubrać
ale będziesz jeszcze lepiej no tak myślałam bo się tak chwalisz jak byś miał czym
Pokaz mi jedno zdanie ze sie chwalilem...
tak zabrzmiało
a ty stwierdziłeś fakt
wiec niech każdy bierze do ręki to co ma w pobliżu
hejka wszystkim
sory SAJ ale nie jest ze mną jeszcze tak żle żebym podniecała się widokiem członka na zdjęciu
matko Tereso mam pod ręką akurat tylko pilota i kubek w którym jest gorące kakao wwsiadam w auto i czymą na pewno się tobie oberwie
http://dzikikraj.interia.pl/najbardziej-urocze-zdjecia-z-blipa-lecha-walesy-zdjecie,iId,722571,iAId,51288
...powiedzcie, że Lechu nie jest wart grzechu
...przecież można spontanicznie bez ściągania odzienia wierzchniego
O kurcze,hodowca bebnow o niskich rejestrach...
bo większość kobiet brzusisko odstrasza a nie przyciąga
no chyba ,że to tors Lewandowskiego
no cóż ,piwo ma właściwości cudotwórcze nie jeden
kaloryfer przemieniło w ..bojler
czasem uskuteczniają branie na furę ..
ooo znów sezon na leszcza w pełni na głównej znów stare łyse bojlery a kaloryferów jak nie ma tak nie ma
szkoda bo zima
zima tez swe uroki ma
no i mamy zimę wykrrrakaliście
izd a ta skóra z niedźwiedzia to żeby się w nią ubrać