Witam! Na początku może się przedstawię Jestem Marcin, pochodzę z Inowrocławia i tu pracuję.
Uwielbiam kobiety, niezależnie od wyglądu czy wieku po prostu je kocham. Jeśli czujesz się samotna, potrzebujesz kogoś do rozmowy, chwili intymności i ciepła, lub też masz ochotę poeksperymentować, spróbować czegoś nowego lub może spotkać się na seks randkę z nieznajomym - jestem do dyspozycji.
Nie pobieram opłat, ponieważ jak podkreśliłem na początku UWIELBIAM kobiety, i nie jestem tu po to, by się sprzedawać, tylko po to, by móc obcować z nowymi wspaniałymi przedstawicielkami płci żeńskiej. Nie spotykam się również \"na godziny\", spotkanie, to spotkanie, spędzamy ze sobą czas do osiągnięcia wspólnej satysfakcji
Jestem inteligentnym, młodym (22 lata), pracującym chłopakiem z poczuciem humoru, mieszkam w Inowrocławiu, jestem dość nieśmiały ale szybko \"przełamuję lody\". Chętne na spotkanie Panie zapraszam do pisania Jesteś księżniczką i szukasz księcia z bajki, a może dominą i poszukujesz psa do tresury? Drogie Panie, ze mną możliwe jest praktycznie WSZYSTKO co sobie tylko wymarzycie A do tego sympatyczne towarzystwo, miła rozmowa i trochę uśmiechu
Niestety nie posiadam lokum.
Mogę dojechać właściwie wszędzie w okolicach województwa Kujawsko-Pomorskiego, jak i również do większości miast województwa Wielkopolskiego.
Najlepiej proszę kontaktować się przez e-mail (numer telefonu, który podałem jest dość często wyłączony ponieważ nie noszę go cały czas ze sobą), po wstępnej (choć jednej) wiadomości wymienimy się numerami telefonów (podam wtedy swój bardziej osobisty numer tel.) i się spotkamy. Mogę dosłać również zdjęcia twarzy.
Pozdrawiam !
MAJAMAJ
06.08.2013 r. 21:28:00
jaka szkoda, że mieszkam w mazowieckim
taka okazja na sex z 22-latkiem przejdzie mi koło nosa
pech normalnie
Marcinku może ja do ciebie przyjadę, mam niezły samochód
Malwina
06.08.2013 r. 21:32:43
Maja on nie idzie na łatwiznę sam dojeżdża
MAJAMAJ
06.08.2013 r. 21:36:05
ale krótkodystansowiec
Malwina
06.08.2013 r. 21:41:20
paliwo teraz drogie
MAJAMAJ
06.08.2013 r. 21:55:20
no tak
napiszę do niego na priv, moze da się namówić
AylA
06.08.2013 r. 22:11:04
Maja a wytłumacz mi po co Ci pies do tresury?...a 22 letni pies to już stary i nie wszystkie sztuczki załapie
kaja
06.08.2013 r. 22:16:35
MAJAMAJ
06.08.2013 r. 22:18:02
no co Kaja???
on kocha wszystkie kobiety
kaja
06.08.2013 r. 22:20:35
a ja nie dlatego zdziwiona Majuś ja tym że się chłopak na prawdę wysilił z tym ogłoszeniem
MAJAMAJ
06.08.2013 r. 22:24:33
Dziwny jakiś
trzeba iść spać
choć u mnie taki upał, ze spać nie można
kaja
06.08.2013 r. 22:28:51
u mnie też ale rano do pracy więc jakoś trzeba zasnąć
gosikw74
07.08.2013 r. 23:55:13
zycze powodzenia
Malwina
08.08.2013 r. 19:36:43
temat uważam za zamknięty Marcinek został wynajęty i pojechał uszczęśliwiać Panią z woj. Kujawsko-Pomorskiego
MAJAMAJ
08.08.2013 r. 19:49:31
koniec tematu
nawet napisał do mnie na priv, nie odpisałam
a mogło być tak pięknie
SAJ77
08.08.2013 r. 19:55:27
I konto skasowane,jak czesto bywa...Potowarzysz staruszce przejsc przez ulice...
MAJAMAJ
08.08.2013 r. 19:58:41
Saj nie martw sie tak
sama przejdę
sprawna staruszka jestem
SAJ77
08.08.2013 r. 20:00:43
To nie bylo do CiebieMaja,to bylo ogolnie...tym bardziej ze wiek mu nie przeszkadza...
Witam! Na początku może się przedstawię
Jestem Marcin, pochodzę z Inowrocławia i tu pracuję.
Jesteś księżniczką i szukasz księcia z bajki, a może dominą i poszukujesz psa do tresury? Drogie Panie, ze mną możliwe jest praktycznie WSZYSTKO co sobie tylko wymarzycie
A do tego sympatyczne towarzystwo, miła rozmowa i trochę uśmiechu
Uwielbiam kobiety, niezależnie od wyglądu czy wieku po prostu je kocham. Jeśli czujesz się samotna, potrzebujesz kogoś do rozmowy, chwili intymności i ciepła, lub też masz ochotę poeksperymentować, spróbować czegoś nowego lub może spotkać się na seks randkę z nieznajomym - jestem do dyspozycji.
Nie pobieram opłat, ponieważ jak podkreśliłem na początku UWIELBIAM kobiety, i nie jestem tu po to, by się sprzedawać, tylko po to, by móc obcować z nowymi wspaniałymi przedstawicielkami płci żeńskiej. Nie spotykam się również \"na godziny\", spotkanie, to spotkanie, spędzamy ze sobą czas do osiągnięcia wspólnej satysfakcji
Jestem inteligentnym, młodym (22 lata), pracującym chłopakiem z poczuciem humoru, mieszkam w Inowrocławiu, jestem dość nieśmiały ale szybko \"przełamuję lody\". Chętne na spotkanie Panie zapraszam do pisania
Niestety nie posiadam lokum.
Mogę dojechać właściwie wszędzie w okolicach województwa Kujawsko-Pomorskiego, jak i również do większości miast województwa Wielkopolskiego.
Najlepiej proszę kontaktować się przez e-mail (numer telefonu, który podałem jest dość często wyłączony ponieważ nie noszę go cały czas ze sobą), po wstępnej (choć jednej) wiadomości wymienimy się numerami telefonów (podam wtedy swój bardziej osobisty numer tel.) i się spotkamy. Mogę dosłać również zdjęcia twarzy.
Pozdrawiam !
jaka szkoda, że mieszkam w mazowieckim
taka okazja na sex z 22-latkiem przejdzie mi koło nosa
pech normalnie
Marcinku może ja do ciebie przyjadę, mam niezły samochód
Maja
ale krótkodystansowiec
paliwo teraz drogie
no tak
napiszę do niego na priv, moze da się namówić
Maja a wytłumacz mi po co Ci pies do tresury?...a 22 letni pies to już stary i nie wszystkie sztuczki załapie
no co Kaja???
on kocha wszystkie kobiety
a ja nie dlatego zdziwiona Majuś
ja tym że się chłopak na prawdę wysilił z tym ogłoszeniem
Dziwny jakiś
trzeba iść spać
choć u mnie taki upał, ze spać nie można
u mnie też ale rano do pracy więc jakoś trzeba zasnąć
zycze powodzenia
temat uważam za zamknięty
Marcinek został wynajęty i pojechał uszczęśliwiać Panią z woj. Kujawsko-Pomorskiego
nawet napisał do mnie na priv, nie odpisałam
a mogło być tak pięknie
I konto skasowane,jak czesto bywa...Potowarzysz staruszce przejsc przez ulice...
Saj nie martw sie tak
sama przejdę
sprawna staruszka jestem
To nie bylo do CiebieMaja,to bylo ogolnie...tym bardziej ze wiek mu nie przeszkadza...
ok Saj
i chłopaczka wywiało