czemu tyle ludzi przeklina ?dla mnie bardziej odpycha czlowieka od drugiej osoby niz przyciąga?
kaja
04.08.2013 r. 23:11:56
gosikw74
04.08.2013 r. 23:15:46
ja klne kurva jak szewc
kaja
04.08.2013 r. 23:17:18
cała gocha
gosikw74
04.08.2013 r. 23:21:45
ale wybieram sobie towarzystwo gdzie to nikomu nie przeszkadza... czasem to nawet ladnie brzmi z moich ust
kaja
04.08.2013 r. 23:22:28
hahahaha na pewno
gosikw74
04.08.2013 r. 23:23:50
a ty kajus nie przeklinasz?
kaja
04.08.2013 r. 23:32:35
no co ty czasami tylko jak wyjadę z ujami i urwami to uszy więdną ale to tylko czasami
gosikw74
04.08.2013 r. 23:41:52
gosikw74
05.08.2013 r. 08:57:44
tylko czasem sylus jak sie wkurvie
gosikw74
05.08.2013 r. 09:12:03
to zalezy jakich sie ma przyjaciol ja z moja psiapsiolka i siostra to normalnie nie potrafimy gadac nawet czasem mowimy do siebie spierd.alaj, tak z milosci
teresa
05.08.2013 r. 12:45:20
jak sie pszeklina to fajnie jest sie wyluzowanym ale jak sie zdenerwuje to już kle jak szefc to tylko mowa i nikogo nie kszywdzi
gosikw74
05.08.2013 r. 12:49:49
ewan0545
05.08.2013 r. 20:06:16
a kto nie przeklnie choć raz ,,,,,,,nie ma takiej osoby
AylA
05.08.2013 r. 20:29:12
W przedziale jedzie ksiądz oraz małżeństwo z sześcioletnim synkiem. Nagle synek krzyczy:
- Tato, ale ten pociąg zapier.dala!
Ojciec spojrzał na księdza poczerwieniał i karci syna:
- Kto Cię nauczył tak się chu.jowo wyrażać?
Na to matka:
- Przepraszam księdza, ale te skur.wysyny nie mają za chu.ja kultury!
Ksiądz wstał i wychodząc z przedziału:
- A ja pier.dole takie towarzystwo!
z przeklinaniem to jest tak, często wpływa na Nas otoczenie
ewan0545
05.08.2013 r. 20:36:02
Ayla i to jest cała prawde na temat przeklinania
AylA
05.08.2013 r. 20:50:33
to działa w dwie strony zarówno na tą niby negatywną jak i pozytywną nie zwalam winy tylko stwierdzam fakt ...jeśli masz silną osobowość oduczysz chordę pijanych kibiców od przekleństw, a jeśli masz słabą zaczniesz łapać łacinę od nich
kaja
05.08.2013 r. 22:14:35
wielkie mi halo jak trzeba to sobie przeklnę a nie robię tego idąc ulicą iro
kaja
05.08.2013 r. 22:21:12
ja sobie teraz powiedziałam i uj i co przeszkodziło to tobie
kaja
05.08.2013 r. 22:26:30
kaja
05.08.2013 r. 22:27:37
spoko Anka ma wprawę w naciskaniu usuń
kaja
05.08.2013 r. 22:37:53
nic a nic i jeszcze grzecznie przeprosi naciskając
kaja
06.08.2013 r. 16:37:11
Anka jesteś w gorącej wodzie kompana,najpierw pomyśl potem napisz W moim poście nie ma nic co mogło by cię obrazić,nawiązałam tylko żartobliwie do tego jak niedawno usunęłaś wszystkie posty ze swojego tematu w którym akurat pisałam z kwiatolinką miłe to nie było więc nie skłamałam.Jeśli oskarżasz mnie o coś najpierw udowodnij a póżniej to rób.najlepsza jest konfrontacja z osobą z którą cię obgadywałam szybko można to wyjaśnić to najlepszy sposób życie staje się łatwiejsze wierz mi.Ja już z tego wyrosłam i nie zajmuję się pierdo łami w przeciwieństwie do ciebie o czym wszyscy wiemy,bo mimo że założyłaś temat o mnie bez mojej zgody i obrażający mnie nie tylko na tym portalu ale i na fb nie ubliżyłam ci i nie zaczepiłam a ty nie potrafiłaś nawet przeprosić.Jeśli chodzi natomiast o moje zdjęcie cóż nie za każdą zgrabną pupą na fotce kryje się kobieta desperacko poszukująca mężczyzny w wiadomym celu.W moim przypadku skrzynka pocztowa zawsze była i jest pełna wiadomości nawet jeśli na zdjęciu będzie jedna moja noga i to do kostki a wiesz dlaczego? dlatego że oprócz zgrabnej figury mimo mojego wieku mam jeszcze dobrze i po kolei poukładane w głowie.pozdrawiam
SAJ77
06.08.2013 r. 17:15:39
Ja przeklinam tylko po francusku i angielsku;polskie przeklinanie zapomnialem...
czemu tyle ludzi przeklina ?dla mnie bardziej odpycha czlowieka od drugiej osoby niz przyciąga?
ja klne kurva jak szewc
ale wybieram sobie towarzystwo gdzie to nikomu nie przeszkadza... czasem to nawet ladnie brzmi z moich ust
hahahaha na pewno
a ty kajus nie przeklinasz?
tylko czasem sylus
jak sie wkurvie
to zalezy jakich sie ma przyjaciol
ja z moja psiapsiolka i siostra to normalnie nie potrafimy gadac
nawet czasem mowimy do siebie spierd.alaj, tak z milosci
jak sie pszeklina to fajnie jest sie wyluzowanym ale jak sie zdenerwuje to już kle jak szefc to tylko mowa i nikogo nie kszywdzi
a kto nie przeklnie choć raz ,,,,,,,nie ma takiej osoby
W przedziale jedzie ksiądz oraz małżeństwo z sześcioletnim synkiem. Nagle synek krzyczy:
z przeklinaniem to jest tak, często wpływa na Nas otoczenie
- Tato, ale ten pociąg zapier.dala!
Ojciec spojrzał na księdza poczerwieniał i karci syna:
- Kto Cię nauczył tak się chu.jowo wyrażać?
Na to matka:
- Przepraszam księdza, ale te skur.wysyny nie mają za chu.ja kultury!
Ksiądz wstał i wychodząc z przedziału:
- A ja pier.dole takie towarzystwo!
Ayla i to jest cała prawde na temat przeklinania
to działa w dwie strony zarówno na tą niby negatywną jak i pozytywną nie zwalam winy tylko stwierdzam fakt
...jeśli masz silną osobowość oduczysz chordę pijanych kibiców od przekleństw, a jeśli masz słabą zaczniesz łapać łacinę od nich
spoko Anka ma wprawę w naciskaniu usuń
nic a nic i jeszcze grzecznie przeprosi naciskając
Anka jesteś w gorącej wodzie kompana,najpierw pomyśl potem napisz
W moim poście nie ma nic co mogło by cię obrazić,nawiązałam tylko żartobliwie do tego jak niedawno usunęłaś wszystkie posty ze swojego tematu w którym akurat pisałam z kwiatolinką miłe to nie było więc nie skłamałam.Jeśli oskarżasz mnie o coś najpierw udowodnij a póżniej to rób.najlepsza jest konfrontacja z osobą z którą cię obgadywałam szybko można to wyjaśnić to najlepszy sposób życie staje się łatwiejsze wierz mi.Ja już z tego wyrosłam i nie zajmuję się pierdo łami w przeciwieństwie do ciebie o czym wszyscy wiemy,bo mimo że założyłaś temat o mnie bez mojej zgody i obrażający mnie nie tylko na tym portalu ale i na fb nie ubliżyłam ci i nie zaczepiłam a ty nie potrafiłaś nawet przeprosić.Jeśli chodzi natomiast o moje zdjęcie cóż nie za każdą zgrabną pupą na fotce kryje się kobieta desperacko poszukująca mężczyzny w wiadomym celu.W moim przypadku skrzynka pocztowa zawsze była i jest pełna wiadomości nawet jeśli na zdjęciu będzie jedna moja noga i to do kostki a wiesz dlaczego? dlatego że oprócz zgrabnej figury mimo mojego wieku mam jeszcze dobrze i po kolei poukładane w głowie.pozdrawiam
Ja przeklinam tylko po francusku i angielsku;polskie przeklinanie zapomnialem...