wszystko pod kontrolą Grażka nawet opał już mam
no masz się uparła na chłopa
a po uj mi kaloryfer jak mam piece
też miałam braki poszłam dzisiaj do ginekologa i mi przeszło
ci nie bede tutaj opisywać
narysuje chyba sobie
ślicznie Grażka zagrałaś
nawet gratisy dostaje małpa
małpa dostaje bo umie skakać a ty?????????????????
ty nie masz pojęcia jak ja skaczę jak osiemnastka a gratisów ma
oj teraz dopiero przyszła osiemnastka
osiemnastki są zbyt młode skocz jak trzydziestka ewentualnie dobra tzw rycząca czterdziestka a sukces murowany
ja nie ryczę i się licz ze słowami adonis się znalazł
dwa razy już obchodziłam osiemnastkę i wszyscy ile razy można
rycząca nie miało być obraźliwe według mnie to jest czterdziestka nie wyglądająca na czterdziestkę a bynajmniej nie zachowująca się tak, więc po co ta
wino im więcej obchodzi tym lepsze
ja tam na czterdziechę nie wyglądam i nie czuję się na tyle nie jedną osiemnastkę przeskoczymy jeszcze madzia
wiec doszłaś do tych samych wniosków co ja w skrócie nie ważne ile człowiek ma lat ważne na ile się czuje
zmykaj kolorowych snów
oczywiście kris i przecież się nie obraziłam
miłych snów
wszyscy idą spać trzeba się powoli zbierać chyba bo znowu powiedzą że tu mieszkam
w necie ciężko mieszkać zbyt duży przepływ informacji
a co ja zrobię że lubię tutaj być jak mam czas
Nic, najważniejsze robić to co sie lubi a reszta nie ma znaczenia
oj chciała bym robić tylko to co lubię życie było by wtedy łatwiejsze mniej stresujące
ale życie bez stresu to śmierć tak mnie uczono na szkoleniu w wojsku na unitarce więc trochę stresu musisz mieć
trochę a nie co dziennie i w takich dawkach jak mam
wnioskować mogę ze szkolenia że im więcej tym dłużej pożyjesz, ale codziennie co Ty robisz? jesteś hazardzistką? obrabiasz banki?
pracuję w Biedronce
wszystko pod kontrolą Grażka nawet opał już mam
a po uj mi kaloryfer jak mam piece
też miałam braki poszłam dzisiaj do ginekologa i mi przeszło
nawet gratisy dostaje małpa
małpa dostaje bo umie skakać a ty?????????????????
oj teraz dopiero przyszła osiemnastka
osiemnastki są zbyt młode skocz jak trzydziestka ewentualnie dobra tzw rycząca czterdziestka a sukces murowany
rycząca nie miało być obraźliwe według mnie to jest czterdziestka nie wyglądająca na czterdziestkę a bynajmniej nie zachowująca się tak, więc po co ta
wino im więcej obchodzi tym lepsze
ja tam na czterdziechę nie wyglądam i nie czuję się na tyle
nie jedną osiemnastkę przeskoczymy jeszcze madzia
wiec doszłaś do tych samych wniosków co ja w skrócie nie ważne ile człowiek ma lat ważne na ile się czuje
oczywiście kris
i przecież się nie obraziłam
wszyscy idą spać trzeba się powoli zbierać chyba bo znowu powiedzą że tu mieszkam
w necie ciężko mieszkać zbyt duży przepływ informacji
Nic, najważniejsze robić to co sie lubi a reszta nie ma znaczenia
oj chciała bym robić tylko to co lubię życie było by wtedy łatwiejsze mniej stresujące
ale życie bez stresu to śmierć tak mnie uczono na szkoleniu w wojsku na unitarce
więc trochę stresu musisz mieć
wnioskować mogę ze szkolenia że im więcej tym dłużej pożyjesz, ale codziennie co Ty robisz? jesteś hazardzistką? obrabiasz banki?