jola zasadził ci ktoś kopa w upe ?
Cześć Nie słuchaj plotek, ja nikogo nie obgaduję, zwłaszcza jak ten ktoś jest obecny
hej.sie sprawa rypła normalnie jola to mi zawsze rąbie upe
no i co popsuliscie całą zabawe ,,,a juz myslałam ze naucze sie plotkować
że niby mam sobie iść i udawać że mnie nie ma czy co żeby ci sprawić przyjemność
normalnie udawaj ze jestes analfabetą
i nie poczytam co też o mnie myślisz nic z tego
dwóch kumpli plotkuje znasz Bożenkę ona jest taka szczupła...-Jak szczupła ona zeschła jest uschła...-nie szczupła autentyczna rozmowa
Kajuś zawsze możesz wstawić fotkę tyłem i podsłuchać...ooo tak
dobre AylA cześć kochanie tęskniłam za tym normalnie czy to się komu podoba czy nie
Ayla za jakąs godzinke skapuje ten dowcip ,,,,,,,,hahahah ale juz teraz sie z niego smieje
a ty skąd się urwałeś niby theisland jaka panna i jaka stara a nad tym nickiem długo myślałeś
nie myślał nad nim wcale niektórych facetów na banicje wysyłają...a tam w samotności trudno plotkować o kobietach
ja tam jestem grzeczna i walczę o pokój na świecie to mogę poplotkować jak ma ci to w czymś pomóc isl
cholercia i sie pogłubilam kto stary a kto mlody no ja jestem stara
A ja słyszałem, że banici to mają fajnie, na gzyby chodzą, czasami napadną sobie kogoś, i noszą rajtuzy
ta okradaja bogatych dają biednym co nie przepija ,,to gdzie mamy taki las sherwood
Czarny a tym kimś może być małpa, goryl, jeżozwierz...no z tym ostatnim może być mało konfortowo
jak tam w tym lesie dają biednym to gadaj gdzie to jest ja ide
Ja tam nie wiem, może to tylko plotka, gajowy pewnie coś by wiedział
Kaja, jak chcesz dostać, to idź za róg, tam gdzie ja dostałem
Czarny zapodaj adresa ........zrobimy wycieczke a moze i zlocik
Gajowy to sam za banitami lata żeby w płaszczach nie straszyli wiewiórek
u mnie za rogiem nic nie dają kuwa nawet tam nikogo nie ma
może jeszcze za wcześnie
umnie wogle rogów nie ma same zakrętasy
to dla zmyłki,a tu nagle hyc zza żywopłota i do wora
ja sie do wora nie zmieszczę
to ja grzecznie posiedze w domu jeszcze trafie na jakiegos hycla,,,,,,bo to wiesz na kogo poluje
Cześć
Nie słuchaj plotek, ja nikogo nie obgaduję, zwłaszcza jak ten ktoś jest obecny
hej.sie sprawa rypła normalnie
jola to mi zawsze rąbie upe
no i co popsuliscie całą zabawe ,,,a juz myslałam ze naucze sie plotkować
normalnie udawaj ze jestes analfabetą
i nie poczytam co też o mnie myślisz nic z tego
dwóch kumpli plotkuje znasz Bożenkę ona jest taka szczupła...-Jak szczupła ona zeschła jest uschła...-nie szczupła
autentyczna rozmowa
Kajuś zawsze możesz wstawić fotkę tyłem i podsłuchać...ooo tak
Ayla za jakąs godzinke skapuje ten dowcip ,,,,,,,,hahahah ale juz teraz sie z niego smieje
nie myślał nad nim wcale niektórych facetów na banicje wysyłają...a tam w samotności trudno plotkować o kobietach
ja tam jestem grzeczna i walczę o pokój na świecie to mogę poplotkować jak ma ci to w czymś pomóc isl
cholercia i sie pogłubilam kto stary a kto mlody no ja jestem stara
A ja słyszałem, że banici to mają fajnie, na gzyby chodzą, czasami napadną sobie kogoś, i noszą rajtuzy
ta okradaja bogatych dają biednym co nie przepija ,,to gdzie mamy taki las sherwood
Czarny a tym kimś może być małpa, goryl, jeżozwierz...no z tym ostatnim może być mało konfortowo
jak tam w tym lesie dają biednym to gadaj gdzie to jest ja ide
Ja tam nie wiem, może to tylko plotka, gajowy pewnie coś by wiedział
Kaja, jak chcesz dostać, to idź za róg, tam gdzie ja dostałem
Czarny zapodaj adresa ........zrobimy wycieczke a moze i zlocik
Gajowy to sam za banitami lata żeby w płaszczach nie straszyli wiewiórek
może jeszcze za wcześnie
umnie wogle rogów nie ma same zakrętasy
to dla zmyłki,a tu nagle hyc zza żywopłota i do wora
ja sie do wora nie zmieszczę
to ja grzecznie posiedze w domu jeszcze trafie na jakiegos hycla,,,,,,bo to wiesz na kogo poluje