dlaczego my wciąż narzekamy ?jak nie upaly to dlaczego gorąco moglo by byc troche zimna a jak zima kiedy przyjdzie cieplo?
narzekamy bo pogoda jest bardzo dynamiczna to zimno to znów upał nie do wytrzymania grad,burze, ulewy dawniej nie było tak gwałtownych zmian
bo to koniec świata blisko
Na szczęście omijają nas trzęsienia ziemi, tsunami. Chyba, że je sami zrobimy Nie narzekać tylko puki co cieszyć się życiem.
mamy ponoc cztery pory roku ,wiec pogoda co chwile sie zmienia ,,,,,,,,,nadewszystko kocham ciepełko przez cały rok
ja tam tylko narzekam jak pada bo wtedy bardzo sie nudze i marnuje dzień zycia na wegetacji
ja sobie pomarudzę bo u mnie dziś było tylko 12 stopni a 2 dni temu 35 takie różnice temperatur,że szok
a mnie prawie zalało mieszkanie ale sie juz pozbieralam i dalej funkcjonuje
Hej Robert naprawdę pogoda jest tak dynamiczna ze nie wiadomo czego można się spodziewać to burza z gradem, to upał 35 w cieniu a dzisiaj zimno
Robert Ty w czerwcu zimą nie strasz
nie mnie pierwszą nie ostatnia
dlaczego my wciąż narzekamy ?jak nie upaly to dlaczego gorąco moglo by byc troche zimna a jak zima kiedy przyjdzie cieplo?
narzekamy bo pogoda jest bardzo dynamiczna
to zimno to znów upał nie do wytrzymania
grad,burze, ulewy
dawniej nie było tak gwałtownych zmian
bo to koniec świata blisko
Na szczęście omijają nas trzęsienia ziemi, tsunami. Chyba, że je sami zrobimy
Nie narzekać tylko puki co cieszyć się życiem.
mamy ponoc cztery pory roku ,wiec pogoda co chwile sie zmienia ,,,,,,,,,nadewszystko kocham ciepełko przez cały rok
ja tam tylko narzekam jak pada bo wtedy bardzo sie nudze i marnuje dzień zycia na wegetacji
ja sobie pomarudzę bo u mnie dziś było tylko 12 stopni
a 2 dni temu 35
takie różnice temperatur,że szok
a mnie prawie zalało mieszkanie ale sie juz pozbieralam i dalej funkcjonuje
Hej Robert
naprawdę pogoda jest tak dynamiczna
ze nie wiadomo czego można się spodziewać
to burza z gradem, to upał 35 w cieniu
a dzisiaj zimno
Robert Ty w czerwcu zimą nie strasz
nie mnie pierwszą nie ostatnia