ach najlepiej nic tam ze zdjęć nie miec bo moze niektorzy są z okolic i cie gównem obsmaruja w realu
o jedno zdjęcie nie chodzi jar nie nerwowo
coś w tym jest Teresa tylko czy ja robię coś złego
wiesz nigdy nie wiesz komu tu sie narazisz bo co niektorzy to naprawde wlanczaja krytyke jesli chodzi o zdjecia lub głupie zarciki
oj wiem coś o tym ale jak się komuś nie podoba niech nie patrzy księżniczką nie jestem ale nie mam się czego wstydzić wstawiłam kiedyś i zostało
krcze ja tu juz jestem 3 lata zapisana juz zapuszczam tu kozenie
Teresa to tak jak ja może rente nam dadzą jar ono i tak było już od kilku dni na stratę
ta wtedy ci wszyscy co tylko czytają dopiero by się rozpisali
ja juz moge isc na rente bo juz mi sie harowac w tym kraju porabanym nie chce ta praca to hobi bo pieniedzy to z niej duzych nie ma
spoko my mamy pierwszeństwo jak by co przez zasiedzenie
hahahahaha KARLA
ach najlepiej nic tam ze zdjęć nie miec bo moze niektorzy są z okolic i cie gównem obsmaruja w realu
o jedno zdjęcie nie chodzi jar nie nerwowo
coś w tym jest Teresa tylko czy ja robię coś złego
wiesz nigdy nie wiesz komu tu sie narazisz bo co niektorzy to naprawde wlanczaja krytyke jesli chodzi o zdjecia lub głupie zarciki
oj wiem coś o tym ale jak się komuś nie podoba niech nie patrzy księżniczką nie jestem ale nie mam się czego wstydzić wstawiłam kiedyś i zostało
krcze ja tu juz jestem 3 lata zapisana juz zapuszczam tu kozenie
Teresa to tak jak ja
może rente nam dadzą
jar ono i tak było już od kilku dni na stratę
ta wtedy ci wszyscy co tylko czytają dopiero by się rozpisali
ja juz moge isc na rente bo juz mi sie harowac w tym kraju porabanym nie chce ta praca to hobi bo pieniedzy to z niej duzych nie ma
spoko my mamy pierwszeństwo jak by co przez zasiedzenie
hahahahaha KARLA